Aspirante optimiste>20(709)Felicitari Bettercy!!!
Raspunsuri - Pagina 6
kovacsc spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui DenyAnd
Eu dimpotriva, as sfatui-o invers, chiar sa se poarte minunat cu ea(cea care si-a batutjoc de Bob), chiar sa o intrebe zilnic ce mai face, sa-i ureze de bine, sanatate, sa-i zambeasca, chiar sa o ajute la cate ceva, sa-i mangaie burtica urandui sanatate la bebel si sarcina la termen, etc, toate fapte bune. stiu ca poate o sa ma credeti anormala cand zic asa, dar stiti ca cea mai buna arma pt dusmanul tau este sa faci exact opusul la ce ti-a facut el? Bob nu ca razbunare sa o faca dar din sinceritate, din toata inima(stiu ca e greu,dar merita!). prin asta Bob se va simti impacata, dar cealalta o va mustra constiinta in veci pt purtareaei urata care a avut-o fata de Bob cat era Bob gravidutza. Mai ales ca si ea acuma e gravidutza si va deveni mama. Si la fel eu cred ca este si o incercare si pt Bob, de la Dumnezeu, ca sa vada: raspunzi raului cu rau? Daca Bob ii raspunde celei ce i-a facut rau, ii raspunde cu bine si cu mult respect si poate si cu dragoste, Bob va fi rasplatita chiar inzecit, inspre bine desigur. Tin minte de un caz a unei aspirante (fosta deja) si-a schimbat purtarea fata de toata lumea, chiar se purta frumos si cu dusmancele ei(indiferent cine erau ele, colege de munca, soacra, mama, etc),una din ele si o gravidutza, apoi era impacata cu ea insusi... si sfarsit a ramas si gravidutza. Nu mai tin minte cine era, dar ea asa a zis, ca mi-a ramas in cap cuvintele ei: "eu cred ca Dumnezeu intai astepta sa ma impac, sa ma port fumos cu toata lumea, sa-mi schimb atitudinea, caracterul, si apoi mi-a dat ceea ce imi doream de atata timp: bebe". Nu zic ca asta e secretul de a ramane gravida. Eu am vrut doar sa subliniez: "nu raspunde raului, cu rau" Ma iertati ca am scris asa de mult. Cu ajutorul lui DUMNEZEU, in curand-curand-curand . Si asa si asa ! Da, da, da, vreau doi odata!!! http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8 (istoric: sarcina confirmata doar prin HCG, pierduta la 4+ ) |
sunt de acord cu tine
lorena_86 spune:
fetelor...neatza
am facut o prostioara aseara
am prestat
sau mai mult l-am chinuit pe sot, mi-a fost frica sa nu doara si abia l-am lasat sa ma atinga, asa cu greu greu....dar finalul ma interesa
am avut intepaturi in ovare si aseara si azi si mucus mult, deci in curand ovulez, sper sa fie cu noroc de data asta
eu plec acum la un gratar cu parintii ca maine pleaca
va pupic si va doresc o zi minunata
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
irmaria spune:
neata fetelor!
lorena sa fie cu doua liniute luna asta!
Ieri dimineata cand m-am trezit m-a stafulgerat asa o stare de greata, care mi-a trecut dupa 2 ore cand am mancat ceva. Azi la fel, insa nu am mancat si starea nu a trecut, doar s-a ameliorat.
Am indraznit sa fac un test barza gold, pe care scrie ca poti sa il faci cu 4 zile mai devreme. Eu sunt Z11 DPO si totusi testul a iesit clar negativ.
In sufletul meu inca sper, desi si luna trecuta am facut la fel si nu a fost sa fie.
Mai am un test in casa, tot barza, pe care l-as folosi doar daca imi intarzie CM-ul.
Mi-e mi se pare foarte ciudat pt ca in ultimele 4 zile cantarul arata ca am luat cam 4kg si habar nu am de la ce... ma ingras cu aer?
viitoare
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB
DenyAnd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 fetelor...neatza am facut o prostioara aseara am prestat sau mai mult l-am chinuit pe sot, mi-a fost frica sa nu doara si abia l-am lasat sa ma atinga, asa cu greu greu....dar finalul ma interesa am avut intepaturi in ovare si aseara si azi si mucus mult, deci in curand ovulez, sper sa fie cu noroc de data asta eu plec acum la un gratar cu parintii ca maine pleaca va pupic si va doresc o zi minunata |
Bravo draga mea. Bine ca ai prestat. Nu trebuie sa-ti fie rusine, ca nu ai facut nimic rau(parerea mea, ca aseara ti-am scris sa treci la treaba chiar de aseara, ca asa aveam un feeling ieri pt tine ca "e timpul!" si ma temeam for you ca nu cumva sa ratezi ceva!).
Cred ca deja intuitia de mamica iti vorbeste, si asteapta-te deja cu ochisori luna asta
Tin pumnii pt bebe ca se se implanteze bine-bine de casuta lui-burtica ta!
Cu ajutorul lui DUMNEZEU, in curand-curand-curand .
Si asa si asa ! Da, da, da, vreau doi odata!!!
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8
(istoric: sarcina confirmata doar prin HCG, pierduta la 4+ )
Monique77 spune:
citat din mesajul lui lorena_86 moni analizele tale sunt ca la carte sunt super bune bravo eu zic sa-i dati bataie mai ales ca soyul e mai ok acum ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Neata fetele!!!
merci Lore :)
pai prestez cu drag
poate ma ajuta si vitaminele pe care am inceput sa le iau? sau vitaminele actioneaza in momentul in care raman insarcinata?
nu ajuta si sa raman insarcinata?
http://www.fertilityfriend.com/home/2fe758/
Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2)
Proteina S 60% (60%-140%)
Pro C Global 0.80 cut off 0.80
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
dreambaby spune:
Buna fetelor. Un week-en excelent va doresc!
Bob, din ce ai spus despre colegele tale mi se pare ca tu ai incercat sa te imprietenesti cu ele iar ele te-au ignorat de fiecare data. De ce sa rada de tine ca vii cu mancare gatita la pachet? Nu toti avem aceleasi posibilitati... Balanta are dreptate, la serv nu trebuie sa avem intimitati cu nimeni. Poti sa fii prietena in continuare cu fata care a fost alaturi de tine in perioada dificila si ti-a ridicat moralul, iar pe restul sa le lasi in plata Domnului.
Monique77 spune:
citat din mesajul lui gabyv Buna Scuze, am avut la treaba azi, de nu mi-am vazut capul... Elena, imi pare rau pentru suferinta ta... Bob, eu zic sa o tratezi cu indifernta pe colega aia si gata. Lore, eu am inceput dupa 2 zile si mie mi-a fost frica, dar am facut si noi mai incet si a fost ok XDidi nu ai zis ce ai facut la medic. Eu plec in concediu maine, dar o sa intru de pe drum |
Lore si noi tot dupa 2 zile am inceput si tot usor ca mi-era teama sa nu ma doara dar a fost ok
http://www.fertilityfriend.com/home/2fe758/
Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2)
Proteina S 60% (60%-140%)
Pro C Global 0.80 cut off 0.80
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
dreambaby spune:
Lorena, felicitari pentru initiativa! Tin pumnii ca luna asta sa fie cu noroc. Cat a costat procedura asta?
DenyAnd spune:
Dragele mele, ce inseamna AMR?
Citesc mult pe forum si cand dau de initialele astea ma si nu inteleg.
E ceva cu nasterea? Se apropie ziua cand gravidutza naste?
Cu ajutorul lui DUMNEZEU, ma ca in curand-curand sa fiu pana la termen.
Si asa si asa ! Da, da, da, vreau doi odata!!!
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8
(istoric: sarcina confirmata doar prin HCG, pierduta la 4+ )
gabyv spune:
Buna
Noi ne-am oprit la masa, e cam cald ca sa stam pe drum
Deny AMR inseamna "cat timp mai e pāna" ... in cazul care zici tu banuiesc ca zile pana la nastere.
In rest la mine nimic nou, FF se tot joaca cu ziua mea de ovulatie, ba o pune, ba o scoate, ba o decaleaza...
o ei frumoasa va doresc