Aspirante optimiste>20(709)Felicitari Bettercy!!!
Raspunsuri - Pagina 3
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DenyAnd Hei, hei fetelor, ce e cu voi? V-ati molipsit una de altele? Hai capul sus. Nu va ganditi numai la rau! MeAlex, nici gand ca nu vei avea niciodata bebe! Bob, hai sa-ti spun ceva despre "scumpa" aia. Si-a batut ea joc de tine, si acuma iti face in ciuda cu burta ei? sa nu crezi ca ea o sa scape basma curata din raul si suferinta provocata tie. Crezi ca Dumnezeu nu a vazut tot ce ti-a facut ea? Stai linistita draga mea ca o sa-i vina si ei randul. Poate ca par rea, dar eu cred in asta: cum trateaza si se poarta ea cu o persoana(in mod batjocoritor), tot asa va primi inapoi de la altcineva. Tot raul facut se intoarce impotriva ei. Nu-i doresc suferinta care ai avut-o tu, si noi celelalte, dar... nu se stie. Dumnezeu e mare si drept! Mihaiela, nu te lasa doborata de tot ce e negativ. Aminteste-ti de forta atractiei ca sa te ajuti sa revii. Am inteles ca deja o stii. Priviti spre optimism fetele, spre speranta. Gantiti-va numai la bine, la cele ce va bucura in jurul vostru. NU mai lasati gandurilor negre sa-si faca loc in viata voastra. Stiu, e usor sa zici, dar greu de facut, mai ales cand inca suferim dupa pierdere. E si ceva normal, trecem printr-o etapa a vietii. Dar depinde de noi daca ramanem in suferinta continua sau... sa luptam. Noi toate am pierdut cate un puisor al nostru, dar trebuie sa ne ridicam si sa luptam. Credeti-ma ca nici mie nu mi-e usor, dar ma impun sa fiu bine! Trebuie! PT ingerashul meu micutz care abia asteapta sa revina la mine, la mamica lui! Pt el sa ma ridic! Va Cu ajutorul lui DUMNEZEU, in curand-curand-curand . Si asa si asa ! Da, da, da, vreau doi odata!!! http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8 (istoric: sarcina confirmata doar prin HCG, pierduta la 4+ ) |
Deny vorbesti atat de frumos de parca acum imi este rusine de ce am scris, oricum azi si maine asa o sa fiu, ca sigur maine trebuie sa o suport pe soacramea si deja asta ma face sa fiu cu moralul la pamant, imi este greata si imi aduc aminte cuvintele ei care mi-au facut atata rau in timp ce eu sufeream, cred ca nu o sa uit niciodata cat m-a facut sa plang si certurile nenumarate dintre sotul meu si mine din cauza ei. Oare exista vreo persoana care sa vada cat rau ii face copilului ei in primul rand si norei care sa fie mai pasiva decat ea?
Am inceput sa ma uit pe net de un eventual traseu pentru concediu poate asta o sa imi faca bine.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
Bob stiu povestea cu colega ta, faptul ca e si ea insarcinata te doare, incearca sa o eviti, ca doare tare, dar viata asta e asa de aspra cu unii oameni si DD ne incearca iar pe cel care vede ca poate duce ii mai da cate un necaz, cate o incercare.
Cand esti in preajma ei incearca sa o tratezi cu indiferenta, nici sa te vada ca esti geloasa pe ea, dar nici sa te bucuri si sa stai la taclale cu ea.Eu asa consider.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
dreambaby spune:
Deny, foarte bine zici de optimism. Cand m-am dus la prima ecografie si la primele analize pt bebe in timp ce asteptam sa intru in cabinet am citit un articol despre optimism. Si scria asa: nu te gandi la ce nu ai, gandeste-te la ce ai pana acum si multumeste-i lui Dumnezeu (ce daca nu ai o super masina, ai niste parinti care te iubesc; ce daca job-ul tau nu e cel mai bun, macar il ai). Mi-a schimbat modul de a gandi in bine articolul asta. Si incerc sa pun in practica ce am citit in el. Ce daca nu am o soacra extraordinara? Macar baiatul ei ma iubeste . Asa ca fetelor, capul sus ca acum vine si , vreti sa fie posomorati si incruntati?
Monique77 spune:
citat din mesajul lui dreambaby Deny, foarte bine zici de optimism. Cand m-am dus la prima ecografie si la primele analize pt bebe in timp ce asteptam sa intru in cabinet am citit un articol despre optimism. Si scria asa: nu te gandi la ce nu ai, gandeste-te la ce ai pana acum si multumeste-i lui Dumnezeu (ce daca nu ai o super masina, ai niste parinti care te iubesc; ce daca job-ul tau nu e cel mai bun, macar il ai). Mi-a schimbat modul de a gandi in bine articolul asta. Si incerc sa pun in practica ce am citit in el. Ce daca nu am o soacra extraordinara? Macar baiatul ei ma iubeste . Asa ca fetelor, capul sus ca acum vine si , vreti sa fie posomorati si incruntati? |
asa e Dreambaby!
ai dreptate
eu ma gandesc de multe ori asa cand ma mai apuca una alta
altii au bani dar n-au fericire sanatate
lasa ca mai bine ca mine, cu o familie unita, cu parintii si bunicii sanatosi!!!
mai bine saraci dar sanatosi...desi banii te ajutwa sa mentii acea sanatate
insa, multumesc lui Dumnezeu ca avem totusi o situatie si ca nu suntem mai rau..
sunt atatia amarati...
http://www.fertilityfriend.com/home/2fe758/
Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2)
Proteina S 60% (60%-140%)
Pro C Global 0.80 cut off 0.80
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui Mihaelafalt Bob stiu povestea cu colega ta, faptul ca e si ea insarcinata te doare, incearca sa o eviti, ca doare tare, dar viata asta e asa de aspra cu unii oameni si DD ne incearca iar pe cel care vede ca poate duce ii mai da cate un necaz, cate o incercare. Cand esti in preajma ei incearca sa o tratezi cu indiferenta, nici sa te vada ca esti geloasa pe ea, dar nici sa te bucuri si sa stai la taclale cu ea.Eu asa consider. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
Eu dimpotriva, as sfatui-o invers, chiar sa se poarte minunat cu ea(cea care si-a batutjoc de Bob), chiar sa o intrebe zilnic ce mai face, sa-i ureze de bine, sanatate, sa-i zambeasca, chiar sa o ajute la cate ceva, sa-i mangaie burtica urandui sanatate la bebel si sarcina la termen, etc, toate fapte bune. stiu ca poate o sa ma credeti anormala cand zic asa, dar stiti ca cea mai buna arma pt dusmanul tau este sa faci exact opusul la ce ti-a facut el? Bob nu ca razbunare sa o faca dar din sinceritate, din toata inima(stiu ca e greu,dar merita!). prin asta Bob se va simti impacata, dar cealalta o va mustra constiinta in veci pt purtareaei urata care a avut-o fata de Bob cat era Bob gravidutza. Mai ales ca si ea acuma e gravidutza si va deveni mama.
Si la fel eu cred ca este si o incercare si pt Bob, de la Dumnezeu, ca sa vada: raspunzi raului cu rau?
Daca Bob ii raspunde celei ce i-a facut rau, ii raspunde cu bine si cu mult respect si poate si cu dragoste, Bob va fi rasplatita chiar inzecit, inspre bine desigur.
Tin minte de un caz a unei aspirante (fosta deja) si-a schimbat purtarea fata de toata lumea, chiar se purta frumos si cu dusmancele ei(indiferent cine erau ele, colege de munca, soacra, mama, etc),una din ele si o gravidutza, apoi era impacata cu ea insusi... si sfarsit a ramas si gravidutza. Nu mai tin minte cine era, dar ea asa a zis, ca mi-a ramas in cap cuvintele ei: "eu cred ca Dumnezeu intai astepta sa ma impac, sa ma port fumos cu toata lumea, sa-mi schimb atitudinea, caracterul, si apoi mi-a dat ceea ce imi doream de atata timp: bebe".
Nu zic ca asta e secretul de a ramane gravida. Eu am vrut doar sa subliniez: "nu raspunde raului, cu rau"
Ma iertati ca am scris asa de mult.
Cu ajutorul lui DUMNEZEU, in curand-curand-curand .
Si asa si asa ! Da, da, da, vreau doi odata!!!
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8
(istoric: sarcina confirmata doar prin HCG, pierduta la 4+ )
camcris spune:
fetelor nu-mi mai place de voi pai ce aveti v-ati molipsit toate
elenusht i-ti povestesc ceva foarte adevarat sper sa nu te superi si sa nu pun si eu sare pe rana; "un cuplu cu ceva probleme dar care nu sau protejat niciodata nu le-a dat DD copii cu toate ca la un moment dat chiar i-si doreau foarte mult, sau departit nu stiu din ce motiv si ea sa casatorit si a facut imediat un bb la fel sa intamplat si cu el cu alta femeie", probabil ca DD are un scop cu fiecare si poate a vrut sa te protejeze de o suferinta in plus
sunt alaturi de tine orice hotarare vei lua
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
dreambaby spune:
Monique, eu stiu ce greu e sa te indepartezi de cel iubit si desi e langa tine sa il simti la mii de kilometrii distanta. Si e adevarat ca mai intai trebuie sa te impaci cu tine si cu cei din jur ca sa fii fericita si o mamica extraordinara. Eu de anul trecut am inceput sa ma schimb, sa nu mai pun la suflet toate rautaile celor din jur. Iar anul asta inainte sa ne hotaram sa il facem pe bebe m-am impacat cu absolut toti rauvoitorii (inclusiv ce cei din din familia mea) si parca din senin ne-am hotarat amandoi la unison sa incepem sa prestam (pana atunci ba vroia unul si altul ba, ba ca stai ca tb sa termin facultatea, ba ca dam licente). Si a mai fost si articolul ala care mi-a schimbat modul de a gandi. Acum abia il astept pe meu, abia astept sa il tin in brate si sa il pup. O seara buna
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui Mihaelafalt Deny vorbesti atat de frumos de parca acum imi este rusine de ce am scris, oricum azi si maine asa o sa fiu, ca sigur maine trebuie sa o suport pe soacramea si deja asta ma face sa fiu cu moralul la pamant, imi este greata si imi aduc aminte cuvintele ei care mi-au facut atata rau in timp ce eu sufeream, cred ca nu o sa uit niciodata cat m-a facut sa plang si certurile nenumarate dintre sotul meu si mine din cauza ei. Oare exista vreo persoana care sa vada cat rau ii face copilului ei in primul rand si norei care sa fie mai pasiva decat ea? Am inceput sa ma uit pe net de un eventual traseu pentru concediu poate asta o sa imi faca bine. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
Draga mea, dar nu observi ca ii dai prioritate soacrei tale sa te distruga?Sa va distruga pe tine si pe sot? De ce ii dai voie?
Schimba-te! De fiecare data cand ea iarasi vine sa te loveasca (cu cuvinte,fapte) las-o sa loveasca, dar tu fa-te ca nu o auzi si tine-ti buna dispozitie, chiar zambestei inapoi la rautatile ei, si ai sa vezi ce o sa mai fiarba in ea pt ca nu-i faci pe plac sa te distruga!
Asta e planul ei! Sa te distruga psihic, incat tu si sotul tau sa va despartiti.
Nu mai acorda atentie la rautatile ei! Asa cum a zis si dreambaby.
Fii fericita in tine, in interiorul tau, gandeste-te doar la bine si doar pozitiv si o sa vezi cum o sa atragi numai lucruri bune.
Iti voi lasa cate ceva in PM ca sa nu ocup prea mult loc aici.
Cu ajutorul lui DUMNEZEU, in curand-curand-curand .
Si asa si asa ! Da, da, da, vreau doi odata!!!
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8
(istoric: sarcina confirmata doar prin HCG, pierduta la 4+ )
DenyAnd spune:
Hai ca las aici ca sa citeasca si toate fetele. Si ce daca ocupa mult. Stiu ca o sa va ajute si epe voi.
Ce este mai jos nu sunt cuvintele mele. Posibil ca cineva din fete sa recunoasca ale cui sunt. Eu mi-am facut mie "copy" de pe alt topic, ca ma ajuta enorm sa-mi ridic moralul si directionez gandurile spre bine si optimism.
"Daca ai gandi pozitiv - (pare bizar ce spun eu acum) - dar daca ai gandi pozitiv - pur si simplu viata s-ar schimba in bine.
Atunci cand spun a te gandi pozitiv ma refer la orice fapt, lucru, dorinta, aspiratie, vis, dorinta care sa iti provoace o stare de bucurie, de bine, de relaxare. Orice. Este foarte important sa nu te mai gandesti la nimic dar absolut deloc - sa iti scoti din minte total - orice gand, fapt, vis, iluzie sau certitudine care are efect negativ fata de tine. Sa nu existe, sa ignori total, sa nu te gandesti deloc.
Doar si numai doar la ceva pozitiv. Poate fi orice.
Daca vei face acest lucru si sta doar in puterea ta daca faci sau nu faci, este alegerea ta 100%, ti se va schimba viata in bine. Pentru ca in loc sa te inconjori de negativ te vei inconjura de pozitiv. Doar tu alegi ce vrei in jurul tau. Primesti ceea ce ceri. Daca ceri negativ vei primi negativ. Daca ceri pozitiv vei primi pozitiv. Ce alegi?
Eu pot sa spun doar... incearca. Exista negativ si va exista. Insa tu poti sa alegi cat lasi sa intre in viata. Alegerea este doar a ta. Ai sa ramai suprinsa ca primesti ceea ce ceri. Doar sa alegi. Poti sa alegi doar pozitiv.
Daca tu crezi ca nu exista ceva pozitiv - gandeste-te ce te bucura. Alege pentru tine doar bucuria. Restul ignora. Nu te gandi nici macar ca ar exista. Alege doar bucuria, veselia, iubirea. Poti sa faci asta. Doar trebuie sa o faci. Incearca. Sa nu e surprinda daca imediat dupa aceea ai experiente pozitive, neasteptate. Primesti inapoi ce ceri. Doar sa ceri, doar sa crezi, doar sa incerci, nu costa nimic si depinde doar de tine. Nu trebuie sa promiti nimic. Hai - fa o incercare.
Sunt 100% sigur ca reusesti. Si cand ai sa razi sa nu imi multumesti. Doar impartaseste si altora ceea ce ai descoperit. Va fi suficient."
Inca una
"... in lume exista un echilibru permanent. nimic in acest Univers nu este intamplator si nimic nu se abate de la un echilibru permanent. Si ceea ce ne pare noua un dezechilibru in esenta este o transformarea a unei forme de echilibru in alta forma de echilibru, este doar un altfel de echilibru. Noi nu facem decat sa ne adaptam ca sa ma exprim cumva. Insa adaptarea este un proces care decurge oricum. Ceea ce insa putem noi este sa ne autoplasam in zone mai negative sau mai pozitive. Nimeni nu alege in locul nostru unde sa ne plasam. Noi o facem singuri. Uneori in mod involuntar alteori voit, alteori pentru ca nu ne inchipuim cum ar fi altfel decat asa cum vedem acum. Dar daca incercam sa vedem altfel oricat de ciudat ar putea sa para - raspunsurile vin singure.
Insa este important sa gasim variante pozitive. Habar nu ai (teoretic) ce resurse pozitive poti sa ai dac anu le incerci. Dar trebuie sa nu te mai gandesti deloc la cele negative. Acestea exsta si vor exista atata vreme cat tu le vei face loc in viata ta. Exista insa acea lege a echilibrului. Cu cat faci loc la partea negativa cu atat faci loc mai putin la partea pozitiva. Doar tu alegi singura pentru tine. Daca tu ceri NU vei primi NU. Daca tu ceri DA vei primi DA.
Pun pariu ca exista in exact aceasta clipa cel putin o bucurie pe care poti sa o ai. De ce sa nu o ai? Acum. Depinde doar de tine nu de mine. Alege pentru tine bucuria. Dar daca te gandesti poti sa ai doua bucurii. Alege-le! Sunt ale tale, de ce sa nu le ai? Cam aici este esenta. Scoate-ti din cap partea negativa. Ea exista nu o contesta nimeni dar de ce sa o alegi? Alege cealalta parte. Este la fel de usor. Alege. Tu. Acum. Maine. Nimeni nu te opreste. Daca asta vei dori, asta se va intampla."
.....
"Am o sugestie pentru tine. Ori de cate ori vei gandi sau vei spune ceva imediat dupa aceea numara de cate ori ai spus NU. Aceste Nu trebuie sa dispara. Nu = negativ.
....
Si aici la fel.... aceste Nu - negativ le alegem noi
"dar nu de dragoste. Nu puteam sa le citesc,"nu puteam" sa ascult muzica,"nu puteam" sa ma uit la un film."
Imediat ce reusim sa renuntam la aceste "nu" - uri simtim ca revenim la normal. Singura piedica suntem noi insine. Aruncati "nu" la gunoi. Uitati de "nu". Inlocuiti-l cu "da". Da pot, da vreau, da imi doresc.... "
....
" ... un secret care merge 100% oricand. Asa cum spuneam primul pas este ignorarea negarii. Nu eliminarea ei, nu ca nu ar exista. Ai inceput din start cu exact ceea ce spuneam. Faci loc negativului pentru ca asa doresti tu.
"Nu, nu exista."
Si pentru ca aceasta este optiunea ta liber asumata - acesta este drumul ales de tine. Nimeni nu va alege in locul tau. Tu singura iti alegi optiunea."
....
"Atata timp cat in viata ta si optiunea ta va contine aceste NU aceste parti negative - ti se vor intoarce ceea ce lasi in viata ta - adica nu, nu, nu... si iar nu.
Mai gandeste-te esti singura ta cauza."
...
"- oamenii se gandesc la ce nu ar dori - si primesc ceea ce nu doresc. Asta este legea."
Ma iertati de atatea "edit", dar vreau sa le pun pe toate intr-o singura postare, ca sa fie mai usor de citit toate odata.
va
dreambaby spune:
Mihaelafalt, eu stau in aceeasi casa cu soacra mea. Crede-ma ca mi-a trebuit mult timp sa ignor reprosurile, fitele, mofturile ei. Nimic nu ii placea. Si mai facea si niste chestii numai ca sa ma enerveze. Si sotul de cele mai multe ori tinea cu ea... De anul trecut de cand am inceput sa ma schimb nu m-a mai interesat nimic din ce zicea. Iar acum vreau sa iti spun ca nu m-a mai suparat cu nimic, nu s-a mai bagat in viata noastra sa bage ura. Dar mi-a trebuit mult antrenament ca sa ajung aici...Si crede-ma ca si mie mi-a spus cuvinte urate, exact cum ti-a spus si tie soacra. Capul sus si nu te mai uita la ce zice soacra