Aspirante optimiste>20(709)Felicitari Bettercy!!!
Raspunsuri - Pagina 2
MeAlex spune:
Balanta, ai dreptate, stiu ca poti avea o mica intrerupere, dar nu stiu exact cat. Oricum, e clar ca trebuie sa fac un aranjament, cum o fi, nu conteaza, important e sa dovedesc ca am venituri. Ai dreptate, jobul e un lux mai nou. Si este atat de greu sa ma angajez incat am inceput sa facem planuri sa deschidem o mica afacere (tot pe PFA), nu stiu exact ce...ne gandeam la un aprozar, dar chiriile sunt monstruos de scumpe...vom vedea...
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
dreambaby spune:
Si eu m-am apucat de un proiect nou (nu stiu daca pot sa zic, sa nu spuna moderatorul ca imi fac reclama) dar pana acum nu am castigat nimic . Poate pe viitor va fi altfel...
lorena_86 spune:
dreambaby, pai zi-ne si noua
ca suntem o gramada fara job
poate ne dai o idee
eu va zic ce m-am apucat sa fac....acum nu stiu daca e bine
fac curs de consilier financiar la ovb
sa vedem ce va iesii
dar tot caut ceva serios, dar e foarte greu de gasit
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
MeAlex spune:
Eu sunt in faza de proiecte...tot studiez piata, dar mi se pare ca nu merge nimic...si nici macar nu incerc sa raman pe domeniul meu, as incerca orice.
Spune la modul general, nu cred ca se considera reclama.
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
dreambaby spune:
Eu m-am apucat de croitorie (am mai scurtat niste pantaloni de-ai mei, le-am facut tiv, i-am facut cumnatei o lenjerie pt bebelus). Alte rude se pare ca nu se lasa pe mana mea inca . Ideea mi-a venit dupa ce am trecut in fiecare zi pe langa o croitorie dintr-un mall si m-am speriat de ce coada era afara. Plus ca mie de mica mi-a placut sa lucrez la masina, i-am facut lu mama niste perdele super misto de una singura pe la 17 ani.
MeAlex spune:
Super! Daca ai talent si indemanare, e foarte bine! Eu vroiam sa invat sa crosetez botosei, dar nu cred ca sunt la mare cautare...
pentru
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 dreambaby, pai zi-ne si noua ca suntem o gramada fara job poate ne dai o idee eu va zic ce m-am apucat sa fac....acum nu stiu daca e bine fac curs de consilier financiar la ovb sa vedem ce va iesii dar tot caut ceva serios, dar e foarte greu de gasit ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Lorena nu vreau sa te descurajez am fost si eu la ovb dar nu se merita daca nu ai multe persoane langa tine cu bani foarte multi care sa isi permita sa isi faca asigurari de viata, stiu la inceput totul e foarte atractiv si crezi ca comisionul pe care il iei o sa il iei 20 de ani dar ciuciu ca iei doar primul an si al 2 putin, ai grija ca tu daca nu ai servici si faci vreo asigurare trebuie sa platesti impozit 16% la trezorerie si la cas cat se plateste pentru minimul pe economie, eu cand am aflat dupa un an ca am de dat mai mult la cas decat am luat eu nu imi venea a crede.Daca vrei mai multe detalii vorbim.
Elenush draga n stiu ce sa iti zic sa fie bine. Sunt multumita ca ai deschis ochii si ai luat hotararea buna, in rest sunt de acord cu ce au zis fetele.
Xdidi sa vii cu vesti bune de la doctor.
Fetelor eu nu stiu ce am, in ultimul timp m-am simtit foarte bine si eram multumita dar de ieri dupa amiaza sunt ca o leguma, nu am chef de nimic, m-a sunat sotul si am inceput a plange, parca nu sunt buna de nimic, ma simt asa de inutila, numai cand ma gandesc ca acum puteam fi insarcinata, parca e asa de departe visul meu de a avea copii,aveam cateva milioane puse deoparte din care eram hotarata sa fac laparascopie acum imi vine sa ii cheltui, parca nu vreau sa mai fac nimic sa am un bebe, mi-l doresc dar m-am saturat de doctori, tratamente, spitale si tot timpul sa nu am voie una si alta, plus ca nu imi pot gasi nimic de munca in orasul asta prapadit, orice bag in gura se pune pe mine, niciodata nu am bani sa imi cumpar tot ce doresc, soacra nu imi iese din cap, batrana cu care stau imi face capul calendar, fetelor eu cred ca o iau razna.
Imi vine doar sa stau gmeuita in pat, sa nu vad pe nimeni sa imi plang eu de mila.
Imi cer scuze daca v-am suparat si pe voi cu problemele mele dar vroiam sa ma descarc.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Bob_Pixel spune:
Offf, fetelor, sper ca voi nu veti avea niciodata o zi ca a mea... persoana care imi este cel mai antipatica, persoana care in mod constant si-a batut joc de sarcina mea, persoana care m-a "felicitat" pentru sarcina prin "aaa, da?!! vreau si EU!!!", persoana care a ras de mersul meu de gravida si de primii mei pantaloni "cu burta" cumparati in luna a cincea, care-mi numara imbucaturile la masa si mereu comenta in gura mare ca mananc mult, persoana care a reusit sa scoata expresia " te indopi cu sticksuri" cand rontaiam un biet pachet de grisine la 1 leu, persoana alaturi de care am lucrat ani de zile si nu m-a intrebat o singura data ce fac si cum ma simt dupa ce Bob s-a dus, ci pur si simplu m-a ignorat, persoana care se stramba ironic cand eu imi mangaiam burtica si-i repugna ideea cresterii unui copil cu tot ceea ce implica... acea persoana este acum insarcinata. Si le-a spus tuturor de la job pe ascuns sa nu aflu eu... si lucram impreuna si ne vom vedea zilnic si acum o sa imi aduc iarasi aminte fiecare batjocura a ei si a lor (ca sunt o gasca, deh)... am o dupa-amiaza execrabila
Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te , Bob !
MeAlex spune:
Bob, scumpa mea! Te inteleg foarte bine, am avut bafta de asemenea colege! Eu as urmari tot ce face si i-as da sfaturi, e un gest frumos din partea ta, iar daca face prostii...n-o sa-i cada bine si poate si-o aminti ce iti facea tie.
Eu incerc din rasputeri sa nu ma mai gandesc la cei care mi-au facut rau, m-au comentat, etc...vreau sa ii uit, sa incerc sa ii iert...sa ma gandesc doar la viitorul bebe si la faptul ca fac tot ce pot ca sa il am. Ma gandesc chiar si la faptul ca nu il voi avea niciodata si incerc sa accept chiar si acest gand.
pentru
DenyAnd spune:
Hei, hei fetelor, ce e cu voi? V-ati molipsit una de altele?
Hai capul sus. Nu va ganditi numai la rau!
MeAlex, nici gand ca nu vei avea niciodata bebe!
Bob, hai sa-ti spun ceva despre "scumpa" aia. Si-a batut ea joc de tine, si acuma iti face in ciuda cu burta ei? sa nu crezi ca ea o sa scape basma curata din raul si suferinta provocata tie. Crezi ca Dumnezeu nu a vazut tot ce ti-a facut ea? Stai linistita draga mea ca o sa-i vina si ei randul. Poate ca par rea, dar eu cred in asta: cum trateaza si se poarta ea cu o persoana(in mod batjocoritor), tot asa va primi inapoi de la altcineva. Tot raul facut se intoarce impotriva ei. Nu-i doresc suferinta care ai avut-o tu, si noi celelalte, dar... nu se stie. Dumnezeu e mare si drept!
Mihaiela, nu te lasa doborata de tot ce e negativ. Aminteste-ti de forta atractiei ca sa te ajuti sa revii. Am inteles ca deja o stii.
Priviti spre optimism fetele, spre speranta. Gantiti-va numai la bine, la cele ce va bucura in jurul vostru. NU mai lasati gandurilor negre sa-si faca loc in viata voastra. Stiu, e usor sa zici, dar greu de facut, mai ales cand inca suferim dupa pierdere. E si ceva normal, trecem printr-o etapa a vietii. Dar depinde de noi daca ramanem in suferinta continua sau... sa luptam.
Noi toate am pierdut cate un puisor al nostru, dar trebuie sa ne ridicam si sa luptam.
Credeti-ma ca nici mie nu mi-e usor, dar ma impun sa fiu bine! Trebuie! PT ingerashul meu micutz care abia asteapta sa revina la mine, la mamica lui! Pt el sa ma ridic!
Va
Cu ajutorul lui DUMNEZEU, in curand-curand-curand .
Si asa si asa ! Da, da, da, vreau doi odata!!!
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8
(istoric: sarcina confirmata doar prin HCG, pierduta la 4+ )