Floricele de liliac de mai-iun 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 5

aly_ spune:
BUNA DIMINEATA,
Niko multumim de cafa tocmai savurez una, micuta savureaza micul dejun.
Sunt niste calduri pe aici 36-37 de grade,ne topim cu totul.Insa cand ma gandesc ca vine iar iarna brrrrrrr.Si ca incep munca .

aly_ spune:
Ioanact imi pare rau ca nu e bebe trei pe drum.Iti doresc sa decurga lucrurile asa cum iti doresti

aly_ spune:
Pe 5 septembrie incepe Eliza cresa,imi fac tot felul de ganduri cum o sa fie,daca se va obisnui repede apoi ma consolez cu gandul ca ei ii plac copii la nebunie deci n-ar trebui sa fie probleme.In fine ,om trai si om vedea
Ce de fete doritoare deja de bebe 2!Noi luam o pauza de vreo cativa ani si vom vedea atunci ce ne rezerva viitorul.

zguby77 spune:
Nicoleta B daca nu poti vedea video poate nu ai instalate plug-in-urile necesare pe calculator.
http://video.google.com/support/bin/answer.py?hl=en&answer=59221
Iti trimit un link care sper sa fie de ajutor. Daca ai restrictii pe un site incearca sa stergi cookies de pe calculator (se face de la meniul de la browserul care il folosesti, unelte-tools, delete history si acolo bifezi doar cookies), poate asa reusesti.
Ioanact imi pare rau de test, nu fi suparata cand va vrea Doamne Doamne atunci o sa fie. Eu cu sotul am zis 2 programati si de la al doilea in sus daca se intampla "accidente"
Foarte frumoase fetitele.
Eu va citesc destul de rar . si cum nu citesc din spate nu prea stiu ce se intampla prin urmare va rog sa ma scuzati daca am omis ceva.
Va pup pe toate si o zi frumoasa va doresc!

aka spune:
Nicoleta multam de cafea. in schimb trimitem pupici inghetati sa nu te mai supere canicula .
avem alergie la laptele de vaca si derivate. daca pana acum greu cu mancarea ca nu-i placea, de acum va fi o provocare. momentan sunt in pana totala de idei. am vazut aseara pe cutiile de cereale de la nestle ca nu se dau la copii alergici la proteina din lapte, asa ca adio cereale care ii si placeau. aseara i-am dat galbenus fiert cu paine .
va pup.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

NicoletaB spune:
Am avut acces la un moment dat, dar ni l-au taiat, ca si la presa de scandal.
Aka- incearca fulgii de la Sanovita. Eu cu Nestle nu ma impac ca marca: fulgii au prea mult zahar, laptele Nan nu ne prieste. Dupa parerea mea s-au extins in prea multe produse si nu stiu cat mai reusesc sa fie ok pt consumatori. Nasol cu proteina asta. Nu sunteti alergici si la proteina animala, nu? Cunosc un caz si numai frunze mananca tipa....

r_ocsy spune:
Buna !
Am trecut usor peste eipsodul de febra si diaree, dupa doua zile si-a revenit ... mai putin la capitolul mancare, dar nu imi fac griji ca e tapanuca si la cat e de pofticioasa o sa isi revina ea. Multumesc Ale pentru sugestii, din fericire nu a mai fost nevoie sar e bine de stiut in caz de ...
Multumesc restul fetelor pentru urarile de insanatosire.
Artu : ce bine ca ai mai dat un semn de viata , chiar ma intrebam ce mai faci !!! Chiar asa .... poze cu cei trei spiridusi cand mai vedem ?
Ioanact : imi pare rau ca nu a fost sa fie o noua sarcina .
Aka : va doresc succes in alegerea dietei potrivite. Nici mie nu imi plac produsele Nestle, la fel ca si Nicoleta, tot din cauza zaharului aflat in exces !
Nicoleta : eu ador caldura, numai gandul ca vine iarna ma indispune. In plus, ne bate gandul sa dam o fuga pe litoral pentru cateva zile si sa de-a Domnul sa fie cat mai cald .
Aly : de acomodat se va acomoda mai ales daca ii plac copiii, eu mi-as face mai multe griji de racelile, gripele si restul bolilor contagioase din colectivitate ! Cel putin asta m-ar bantui si ma va bantui in momentul in care Sofia va merge la gradinita.
Am ramas fara bona saptamana asta, e in concediu ! Suntem cu program acum eu si Florin, ne impartim momentele zilei ( acum pot eu ca chiulesc de la cabinet , mai tarziu tu ca fugi de la servici si tot asa
, nebunie curata ).
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

zguby77 spune:
Fetelor in dimineata asta dau eu cafelutza :)
http://metropotam.ro/La-zi/2006/10/Espresso-Macchiato-si-fotolii-rosii-aka-Noi-Art-Cafe-art8305926748/cafe.jpg