Floricele de liliac de mai-iun 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

saluty fetelor
Alina Dumnezeu sa o odihneasca pe mama ta!
legat de ochelari/miopie
sotul meu a avut miopie, din nastere presupun, miopie mare, s-a operat la 20 de ani...i s-a facut implant de cristalin, cred

cu Matei am fost la dr, la o clinica privata, si cu un aparat dragut cu o fata zambitoare, i-a masurat dioptriile
doar trebuia sa se uite spre respectivul aparat,nefiind constrans in vreun fel
la el totul este foarte bine, deci, nu trebuie sa astepti pana la 3 ani pt primul control
se poate face mai repede, cu intrumentele potrivite
ne spunea dr ca exista copilasi care poarta ochelari de la un an pentru a nu li se degrada, si mai mult, vederea
acum sa dea Dumnezeu sa nu fie nevoie!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

ale, Rocsy multa sanatate micutelor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata !
Se vede ca lipseste Nicoleta ca nu mai avem cafea dimineata . Eu nu prea ma am cu cafelele si ceaiurile, o las pe Cris sa ii tina locul Nicoletei ... daca e prin preajma .

Veronica : multumim ; in sfarsit dupa o saptamana de febra peste 39 am scapat de ea. Mai avem in schimb 2 injectii .

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata
Ma risc sa va dau voua www.parisnajd.com/wallpapers/data/media/45/coffee_parisnajd.com8916.jpg" target="_blank">ceasca de cafea si beau eu restul
Sunt un pic cam obosita,sambata am fost la un botez,ne-am distrat cu mic cu mare,iar ieri la un priveghi;am ajutat la organizare/servire/debarasare etc
Sebi acum a adormit,asa ca ma duc si eu sa-i tin companie,va pupam

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Vreau si eu parintii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Salutare !

Ne-am repatriat si noi, dintr-un concediu tare, tare fain, despre care o sa va povestesc una-alta in postarile viitoare, de vre-o saptamana, si ne-am reobisnuit incet, incet cu casuta noastra.

Adelina a crescut mult, e cuminte si desteapta foc si ne bucura sufletele zi de zi.

Si ta-na-na-na: mai asteptam inca o floricica, anul viitor, tot in mai . Am vazut ieri saculetul la eco, samburelul e intrauterin si pare tare viguros . Sangerez putin, dar nu am facut hematom (cu Adelina l-am facut la 6 saptamani de sarcina), asa ca am luat-o din timp cu utrogestan si aspenter, pe langa obisnuitele multivitamine, magneB6 si acid folic. Sunt convinsa ca totul o sa fie foarte bine de data asta .

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana- 11 mai 2010, si 4+ DPN 16 mai 2012
povestea stelutei de mare - vestuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zguby77 spune:

Nana felicitari, sarcina usoara iti doresc...de cate ori citesc o stire de felul asta ma apuca o nostalgie de morrrrrr...

Baietelul cel mare ieri a inceput scoala, asa ca mi s-a cam dus timpul de forum, oricum sper sa am timp sa mai intru din cand in cand sa va salut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Salutare !

Si ta-na-na-na: mai asteptam inca o floricica, anul viitor, tot in mai . Am vazut ieri saculetul la eco, samburelul e intrauterin si pare tare viguros . Sangerez putin, dar nu am facut hematom (cu Adelina l-am facut la 6 saptamani de sarcina), asa ca am luat-o din timp cu utrogestan si aspenter, pe langa obisnuitele multivitamine, magneB6 si acid folic. Sunt convinsa ca totul o sa fie foarte bine de data asta .

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana- 11 mai 2010, si 4+ DPN 16 mai 2012
Lasa-ma sa fiu prima forumista care te felicita din tot sufletul!
Doamne ajuta sa ai o sarcina usoara si peste 9 luni sa-ti vezi bebelusul sanatos in brate,asa cum va doriti!
va pupam

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Vreau si eu parintii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zguby77 spune:

Cris 1-0 pt mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Salutare !

Ne-am repatriat si noi, dintr-un concediu tare, tare fain, despre care o sa va povestesc una-alta in postarile viitoare, de vre-o saptamana, si ne-am reobisnuit incet, incet cu casuta noastra.

Adelina a crescut mult, e cuminte si desteapta foc si ne bucura sufletele zi de zi.

Superrrrrr! Felicitari pt floricica din burtica! O veste minunata, Doamne ajuta sa fie totul bine si sa-i aduceti Adelinei o surioara la fel de frumoasa si de desteapta ca ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Felicitaaariii Nana !!!

A iesit exact cum v-ati dorit , ati plecat in concediu 3 si v-ati intors 4 !
Oare ”spartul valurilor” asta de care tot zicea Sabina o fi de vina ? , ca eu n-am stat deloc anul asta in spartul valurilor ca mi-a fost frica sa nu venim acasa 6

Lasand la o parte gluma iti doresc din suflet sa ai parte de o sarcina usoara si la termen, si abia astept sa ne spui ce ascunde

Mergi la inceput