Foi grands carreaux. Cum?
As vrea sa va cer sfatul in ceea ce priveste achizitionarea (prin internet) a unor foi A4 si caiete studentesti cu liniatura grands carreaux. Se gasesc doar in Franta. Am incercat sa comand de pe diverse site-uri insa nu accepta comanda din Romania.
Stiti cumva un site cu produse de papetarie care livreaza produsele in Romania?
Ajutati-ma, va rog, ca am mare nevoie de ele
Mersi!
Raspunsuri
roxanaz spune:
eu comand frecvent de pe amazon.fr, cu livrare in romania fara nicio problema. nu le gasesti acolo?
edit : www.amazon.fr/s/ref=nb_sb_noss?mk_fr_FR=%C5M%C5Z%D5%D1&url=search-alias%3Daps&field-keywords=grand carreaux" target="_blank"> asa ceva cauti?
Roxana
pitzinuca spune:
La sectiunea "Femina Intim", exista un subiect care se cheama "Redoutistele sfideaza speculantii romani". Acolo exista cristina - cu ID inima1250 (parca), care le ajuta pe fete sa comande diverse de pe diverse site-uri frantuzesti, trebuie sa platesti transportul si un mic comision.
_
mami de andi si ilinca
_
traduceri si asistenta
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
otau spune:
Da, roxanaz, exact asa ceva caut, dar am incercat sa comand pe amazon.fr si mi se spune ca exista o "mica problema" la adresa introdusa (desi am scris f. corect adresa mea de acasa din Bucuresti,inclusiv codul postal) si nu ma lasa sa fac comanda. Am incercat si cu alte produse si ma blochez la acelasi pas. Nu inteleg de ce. Tu nu ai avut probleme de genul acesta?
Multumesc, pitzinuca, pentru ideee. O sa incerc si asa.
roxanaz spune:
nu, zau ca nu am avut nicio problema. ai verificat adresa? adica cod postal corect, etc?
edit: stai ca am facut si eu acum simulare de comanda. nu e o problema la tine, zice ca nu poate livra la adresa. nu ma prind de ce....????
R
otau spune:
Nici eu nu pricep...m-am gandit ca poate o fi Romania pusa pe "lista neagra" avand in vedere ca multi compatrioti au "tras tzepe" pe amazon dar cand am auzit ca tu ai comandat si n-ai avut probleme, am zis ca nu ma pricep eu. Adresa e corecta, codul postal la fel, nu mai inteleg...
roxanaz spune:
nu, nu e vorba de nicio lista neagra aici. magazinele alea de la care trimite nu livreaza in ro. mai cauta eventual variante pe amazon, pot sa existe altele care livreaza.
R
emushi spune:
daca te mai intereseaza foile respective si nu ai reusit sa le comanzi, eu le-am gasit de listat aici:
http://jeux-et-mathematiques.davalan.org/divers/a4/index.html
eu le-am ales pe cele cu patrate de 1 cm, cred ca despre asta e vorba, nu? oricum, mersi pt idee, fiica-mea e incantata ca ii incap in sfarsit cifrele in patratele :)
mami cu doi strumphi poznasi - Miruna (18.09.2005) si Andrei (13.07.2010)