Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (54)
Raspunsuri - Pagina 7
abramburika spune:
alinuk - eu beau o cafea pe zi. De la sarcina cu S. intrebasem dr. si mi-a zis ca-i ok. Repet, orice, cu moderatie (intr-ale alimentatiei), nu face rau. Parerea mea.
Mie testul de diabet mi l-a dat pt. antecedentele avute la sarcinile trecute. Nu stiu daca e obligatoriu sau nu ...
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 27s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
rania_s spune:
Buna dimineata si de la noi!!!Eu stau tare rau cu somnul,adika dorm foarte putin...nu stiu de ce nu-mi gasesc locul in pat si nu-mi ajung perinile desi am vre-o5 in jurul meu.
Dia_filipas aceiasi chestie o am si eu in partea stanga la piciorul stang,cel mai greu e daca e vre-o treapta care trebuie sa o urc cand ma dau jos din pat si asa mai departe.In plus acum simt ca mi se despica si bucile in douascuzati detaliile.
Burtica mea are doar 90cm,oare e mica?
Sapt.asta vineri cred ca ajung si eu la doctor,nu mai am rabdare sa o vad!!!
Wild bine ai venit!
29+
dia_filipas spune:
Ciudata chestia asta cu somnul...Eu dorm butuc, nu ma incomodeaza nimic. Asa a fost si la Miruna, am dormit de n-am avut treaba. Nu m-au deranjat nici miscarile din burta, nici "gabaritul". Stiu ca data trecuta prin luna 8, 9, dormeam cu o perna intre picioare, da' atat... Tragedia la mine e cand ma ridic.
Dia, mami de shmoo mare Miruna (15.07.2008)
25+ cu shmoo mic "pisicutz verde"
arleza spune:
Buna dimi,burtici,si eu am dormit tare prost azi-noapte,de fapt de vreo 3 ,4 nopti dorm prost spre deloc,dar sper sa fie trecatoare starea.
Azi la pranz imi vine sotul acasa.
BRAMBULE,eu cum fac sa vad si eu pozele pe FB.da-mi si mie ceva indicii,please.
OOKA,da tare faza cu degetelele,dar stai calma ca tu esti cea mai inaintata cu sarcina si oricum o sa nasti prima sau printre primele.Tu ai 30 de sapt,nu sau 31?Bafta azi la eco.
Eu nu mi-am masurat burtica dar o sa o fac de curiozitate,ca tot ziceti toate ca ati masurat-o.
gravi 27+ cu Sara Elena
arleza spune:
ALINUK nici eu nu fac testul ala de diabet gestational, ci doar glicemia la analizele de sange.Ca daca medicul nu recomanda,de ce sa-l fac?Destul ca mi s-a luat de atatea intepaturi si analize asta de diabet imi mai lipseste.
Eu am repetat analizele la sange si la secretie din primul trimestru ca asa a zis medicul si in septembrie(cred)tre sa fac iar hemoleucograma,sideremie,glicemie,calciu total si inic,creatinina,TGP,TGO,sumar de urina si urocultura.
Si la 32 de sapt tre sa mai fac eco morfologica(nu stiu daca ii mai zice morfologica,dar eu ii zic asa ca asa ia zis medicul meu)de trim 3.Cam atatea ar fi,cele pe care le fac eu.
gravi 27+ cu Sara Elena
ooka spune:
Arleza, merci de incurajare :)
Am exactamente 30 saptamani si 2 zile si probabil o sa nasc undeva dupa jumatatea lui octombrie cu ajutorul lui Dumnezeu sa fim sanatoase si sa ajungem acolo.
Cert e ca abia astept si sper sa scap de ipohondrie pana cind nasc ca sa nu'mi stirbeasca nimic fericirea.
De dormit si eu dorm infect, de doua zile insa sunt oleaca mai bine, insa ma trezesc si ba ma doare, ba la baie etc. Eu n'am avut problema asta la Sofia si mi se pare chinuitor, epuizant pentru ca daca nu dorm prost din diverse motive am insomnii.
Am facut si eu analizele azi, ca tot trebuia sa fac analizele de anticorpi pt rh-, cam ce o sa faci si tu Arleza plus niste chestii de coagulare, macar am scapat eftin si nu mi'a mai capsat urechea si degetul.
Voiam sa va intreb(fetele din Bucuresti) de un homeopat bun si abordabil. Am fost pana acum la Doamna Fagarasanu insa nu cred ca suntem compatibile energetic, chiar daca mi se pare extrem de potrivita ca medic.
mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!
cristi07 spune:
buna ziua tuturor!
Bine ati revenit din concedii dragi mamici! Petro super pozele...
Ooka, eu merg la dr homeopata o cheama Daniela Busneag (noi ne-am potrivit f bine) - primul an de gradinita al lui Radu "l-am trecut" doar cu tratamente homeopate (nu stiu daca s-a nimerit sau chiar a functionat). Ea are cabinet pe Maria Rosetti si undeva in Titan. Daca te avantajeaza zona eu ti-o recomand. Poti incerca sa vezi daca va potriviti. Daca te hotarasti imi spui si iti trimit nr ei de tel.
Cristina si Radu 3.12.2007
alinuknuknuk spune:
dia, brambu, arleza mercic pentru raspunsuri...am facut si eu glicemia la fiecare set de analize pe trimestru, si la inceputul sarcinii si mi-a iesit ok, probabil ca este si motivul pt care dr nu mi-a zis nimic de testul de diabet gestational...dar el fiind in concediu, si vazand pe forum ca multe fete l-au facut, am zis sa intreb fetele cu experienta.
despre sex nici mie nu mi-a zis nimic dr. ca as avea sau nu voie sa mai prestez dupa un anumita perioada...am citit pe net insa ca in ultimul trimestru e posibil sa declanseze travaliul la femeile care au avut o sarcina problematica (cu contractii repetate..etc).
oricum e rarutz..., amandoi avem mustrari de constiinta ca-l deranjam pe bebe..si cheful se cam duce
ookabafta la eco si rezultate bune!
25+
dianalaura spune:
Buna fetelor.
Ooka, Doamne ce spaima ai tras! Cu durerea de spate ai rezolvat-o pana la urma? Ai descoperit de la ce e?
Orhidee, bine ai venit!
Cafea eu beau in continuare, imi pun o cana dimineata si toata ziua sorb din ea.
Asta-noapte am experimentat si eu primul vis cu nasterea...bine ca pot zice ca a fost indus, pentru ca aseara ma gandeam la ce zi sa imi aleg pentru cezariana, in ce zi pica (sa nu raman prea mult in spital, ca la noi nu se fac externari in weekend). Ma gandeam ca pe Stefan l-am nascut lunea, tocmai sa imi dea drumul vinerea. Si la Calin lunea la 39 de sapt ar pica in 12, deci data nasterii 12.12.2011. In fine, si am adormit. Si am visat fetelor ca m-au apucat contractiile peste noapte, mai repede decat ziua stabilita pentru cezariana, si ca m-am dus la spital si m-au oprit acolo, si il sunam disperata pe sot si pe mama sa vina la spital, ca nasc in ziua aia, sa nu uite sa aduca "cotizatiile" pentru doctorita si anestezist..tot felul de chestii. Daca e sa analizez la rece, se poate intampla chestia asta foarte bine, dar sper totusi sa nu.
diana22+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
alinuknuknuk spune:
ouf diana ce vis! si eu tot asa visez ca ma apuca durerile si nu am ce-mi trebuie pregatit: ba nu am hainele lui bebe spalate si calcate, ba ca am uitat sa-i cumpar nu stiu ce, ba ca nu am luat banii pt cei implicati...ba ca nu ma descurc cu bebe...si ma trezec foarte agitata si obosita, bine ca nu sunt decat vise, si sper realitatea sa fie diferita.
25+