Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (54)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

cele mai ciudate vise le-am avut in sarcina trecuta si acum parca "experimentez" ceva vise diferite. stiu ca citisem demult ca e normal in timpul sarcinii.
dar vise erotice?

apropos de asta imi zice ieri Raducu "mami am avut 3 visuri..cu ce erau?...cu nimica erau goale"

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Alinuk, bineinteles ca o sa fie bine la final. Ceea ce trebuie sa facem noi e sa ne menajam cat de mult putem in acea perioada, mai ales ca vom fi tentate sa facem curatenie de Craciun. Si la o sarcina inaintata, chiar datul cu un aspirator, cu mopul, ne poate obosi. Cumnata-mea e dovada vie. Avea termenul pe la sfarsitul lui aprilie (2007), si cu o zi inainte de Paste s-a apucat de ultimele retusuri (aspirat, aranjat prin casa etc...) fiecare lucu destul de usor, dar per total s-au adunat. Seara a fost la Inviere, si pe la 4 dimineata i s-a rupt apa. Asa ca a nascut in ziua de Paste (08 aprilie). De aia zis ca si noi vom fi tentate sa facem pregatiri de Craciun. Sper totusi sa ne abtinem, sa nu facem prea mult efort. Eu deja i-am spus sotului ce-l asteapta, ca eu nu misc un deget

diana22+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

apropos de asta imi zice ieri Raducu "mami am avut 3 visuri..cu ce erau?...cu nimica erau goale"

Cristina si Radu 3.12.2007

ce tare Raducu!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 27s
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Ce trist ca am ajuns sa avem cosmaruri ca nu am luat la noi "cotizatia" la nastere...

Crist supre dulce Raducu! Auzi, vise goale!

Dia, mami de shmoo mare Miruna (15.07.2008)
25+ cu shmoo mic "pisicutz verde"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Cristi, si vise erotice am avut si in sarcina cu Stefan si acum. Dar ce m-a distrat pe mine e ca visele respective erau tot cu sotul meu, chiar ziceam: uite draga ce credincioasa iti sunt, nici macar in vis nu te insel cu vreun actor sau celebritate
Raducu e total, scot copiii astia niste perle...baiatul unei prietene tot asa: "-Luca, de ce te-ai trezit asa devreme? -Mi s-au terminat visele!"

diana22+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,
Nu am citit tot, acum incerc sa recuperez, dar am zis sa mai raspund cate ceva ca pana la final uit

Alinuk, mie mi-a recomandat doctora saptamana trecuta o cafea in fiecare zi pt ca am tensiunea scazuta, asa ca nu are nimic daca bei
Brambu, bine te-ai intors din vacanta, o sa intru sa vad si eu pozele, sa nu le scoti inca

Revin

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 23+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Luny, Diana, legat de burta, eu la primul copil am avut o burta fff mare, copilul era si el f mare (54 cm si 4 kg), asa ca dupa ce am nascut aratam ca si cum nu am nascut. Ma intrebau fetele in materniteate pe hol de ce am burta asa mare daca am nascut??? Si toate erau lauze ca si mine...ce sa mai, ca nici eu nu stiam raspunsul, dar s-a retras usor usor, natural, fara sport sau alte mijloace...asa ca sa fim noi sanatoase si sa lasam gura lumii..

Mergi la inceput

Beatrice, suntem prietene pe FB acum
Emma, bine ai venit, spune-ne mai multe despre tine
Ooka, incredibil, e nu pot sa pricepi cum sa spui ca sunt doar 4 degete si sa alarmezi parintii fara sa fii sigur , bine ca a miscat bebelina manuta ca sa va linistiti. Sunt sigura ca fata e bine si manutele la fel Asteptam vestile de azi de la eco.
Apropos de dureri, ma doare osul pelvian de mor, si fara sa ma misca imi da niste junghiuri Asta de ieri cand am mers mult pe jos, l-am mai carat si pe Vlad in brate destul de mult...offf
Dia, sa vii cu vesti bune de la eco Sanatate multa Mirunicai

Aaa, si la mine au aparut arsurile, sunt ingrozita pt ca in prima sarcina in ultimile luni nu mai puteam sa dorm decat in fund Acum inca nu sunt asa accentuate, cand o sa ajung la doctor o sa o intreb daca exista vreo metoda sa le stapanesc inainte de a fi prea tarziu.

Cristi, ce tratament a primit Raducu ca sa nu se imbolnaveasca la gradi? Sub ce forma? Sunt interesata de subiect ca eu il inscrisesem pe Vladut la gradi de la toamna, dar acum m-am razgandit ca mi-e frica de primul an de gradi pana se imunizeaza el plus cu bebe mic Mortal Raducu cu visurile

Mergi la inceput

Arleza, asteptam pozele de la petrecerea nepotelului. la multi ani, sa fie sanatos! Ma bucur ca ai petrecut frumos in wkd

[b]Carola
, multumesc de raspuns, nu stiu ce sa zic, o sa o intreb pe doctora daca mi se intareste burta si nu am dureri cat este de ingrijorator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

brambu si rania, bine ati revenit din vacante! sa va fie de bine.

wildorchid bine ai venit la noi la odisee!

pt fetele cu somn prost, merita sa incercati un tratament homeopat cu flori de Bach. Am auzit ca pt multe persoane e f eficient. Se ia sub forma de picaturi, cate 4-5, inainte de culcare. Eu perna de gravida nu mi-am luat, dar mi-am facut niste rulouri din doua paturici si ma intind ca o pisica intre ele .

cu muuulte retineri am inceput si noi ceva cumparaturi pt bebe. Weekendul asta am luat carutu'. E un Bugaboo Cameleon, landou si buggy. Auzisem doar de bine de el, si, ce e cel mai important, e f usor fata de alte carucioare. Am pus poza cu el pe picassa.

altminteri vroiam sa va intreb daca voi ati folosit asa ceva la primul bebe si daca chestia asta vi se pare utila? e un set de baie cu masuta de schimbat scutece si cu cadita:

http://www.quax.eu/indoor/meubelen/varia/108/472

va

28+ cu Anna Eden

www.psychosomatics.be

Mergi la inceput