Din nou despre DANONE

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mersi Bine ca s-a ivit subiectul asta ca mereu uitam sa ma documentez pe net dar stateam ca proasta cu iaurturile in mana prin magazin si ma uitam lung.

Lapte, da, dar iaurt nu am vazut. Si cat iaurt sa faci in casa? In conditiile in care nu se mananca cine stie cat iaurt? Si cu ce incepi sa-l faci, nu tot cu un iaurt cumaprat?
Eu mai cumparam de la tarani. Aveam o tanti care venea acasa si-mi aducea. Era testat ca sa zic asa, aveam incredere, doar ca incet a devenit prea gras pentru gustul copiilor mei si cand am ajuns la concluzia ca pretul, faptul ca ii aruncam toata grasimea aia galbena si faptul ca il fierb si apoi in doua trei zile trebuie terminat nu mai sunt niste avantaje ci dimpotriva am renuntat sa mai cumpar. Acum cumpar sporadic de la ferma animalelor din pantelimon, dar cum am zis nu am vazut iaurt sau alte produse.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Baby1320 spune:

Fara lapte praf, singurul pe care l-am gasit eu pana acum pe piata este cel de la Muller. Vorbesc de cel simplu de la ei.

In rest, in Timisoara, mai este iaurtul Sim (Simultan) care iar nu contine lapte praf.

Mama lui Joshua-Luca din 6.04.2010

Mergi la inceput

Pentru cine intreba ce avem cu laptele praf : raspuns: nimic, doar ca laptele praf in compozitia iaurtului, nu are nici un rost decat sa ii mareasca termenul de garantie. Deci, nu are ce cauta acolo. Lapte pasteurizat si culturi lactice, este compozitia normala a unui iaurt sanatos.

On the other hand, tu cand vezi lapte praf in compozitie, te gandesti cumva ca e formula de lapte pe care i-o dai tu copilului ? Ei bine, gresesti. E lapte praf ordinar, nu formula de lapte de copii. ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Copilului meu ii place Cremoso de la Danone. Este singurul pe care-l mananca cu placere. De ce spuneti ca are lapte praf in compozitie, ca nu are ??!!! Are, intr-adevar, smantana si proteine din lapte, dar lapte praf...nu.

Si sunt destule iaurturi pe piata care nu au lapte praf.

Cel BIO din Mega Image despre care spunea cineva anterio, are un gust de dai sa fugi...Am consumat iaurt facut in casa, cu lapte de la vacuta din curte, insa pot sa zic ca aduce mai mult la gust cu cel de la Danone decat cu cel BIO....

http://chicboutique2011.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Din spusele unei foste colege care a lucrat intr-un laborator, la o fabrica de lapte comunista, ca sa faci "praf" laptele, acesta tb sa fie de cea mai buna calitate, ca altfel nu iese. acum de ce se pune si in iaurt, nu stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Noi consumam doar iaurt grecesc de la fabrica de lapte de la noi u distribuie in tara. Scrie ca are lapte smantama si culturi lactice.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

hm, cred ca se pune pentru a "inmulti" produsul final, adica iaurtul. si pentru a-i da consistenta cremoasa.
ganditi-va ca din cantitatea zilnica de lapte colectat si adus la fabrica, trebuie sa faca x litri de lapte cu diferite procente de grasime, y litri de lapte UHT, unt, smantana (cu procente diferite de grasime), iaurt simplu, cu fructe sau cu probiotice, sana, kefir si ce mai vreti voi, si sa mai iasa si in profit.
asa ca, pe langa lapte praf, mai baga si gelatina in iaurt. si cine mai stie ce.
frica de lapte praf bagat in iaurt cred ca vine de cand a izbucnit scandalul laptelui praf contaminat cu melamina, in China. cred.

Mergi la inceput

In cazul meu nu e vorba de nici o frica de laptele praf. Pur si simplu, este un ingredient din iaurt care nu aduce nici un beneficiu sanatatii copilului meu. Este introdus in iaurt, numai pentru a-i prelungi perioada de valabilitate. Un iaurt fara lapte praf si doar cu lapte pasteurizat, are un termen de garantie mai scurt. Mie imi convine sa iau cu termen mai scurt decat sa mai bag in el si lapte praf aiurea ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

iaurtul natural de la Zuzu nu contine lapte praf. la ingredinte scrie doar: lapte pasteurizat, proteine din lapte si culturi lactice.
la baietelul meu nu i-am dat niciodata Danone, si nici alt iaurt cu fructe, si nici n-am de gand s-o fac. daca vreau iaurt cu fructe ii pasez in ala natural niste fructe.
inainte consumam Tnuva, natural, dar de cand a micsorat paharul nu prea mai iau.

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Iaurturile no name in recipiente mai mari,de 700 sau 900 ml, nu prea au lapte praf in ele. Eu iau iaurt Muntina si nu are decat lapte si cultturi lactice in el. Imi place si la gust. Iaurturile de la danone nu imi plac,si nu de acum,de cand cu zvonuriel ca ar contine toate rahaturile , ci de mult,pentru ca parca se lipesc de cerul gurii,iar alimentele cu termen mare de valabilitate nu prea imi inspira incredere. Ca si cele care nu au o lista a ingredientelor,de aia nu mai cumpar nici de la napolact. Mai mancam acum vre-o doi ani iaurt cu dulceata de trandafiri de la ei,sau de coacaze,apoi am inceput sa imi pun dulceata in iaurtul de la muntina. Nu e acelasi gust chiar,dar m-am obisnuit cu el.

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 37+ cu Ioana Teodora
AMR 3 saptamani

Mergi la inceput