Din nou despre DANONE

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

COVALACT si NAPOLACT este sfant ptr noi.
DANONE nu l-am consumat niciodata(stiu eu de ce), singurul care il achizitionam, acum f rar era ACTIMEL, fiind importat nu produs direct in fabrica de aici.
uneori mai luam, in trecut Muller sau Tnuva, dar atunci cand nu gaseam cele mai sus mentionate.

covalac si napolact sunt singurele iaurturi pe care nu scrie "INGREDIENTE:"!!!

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Baby1320

Sa revin la Danone, este foarte probabil sa fie o scorneala cu un sambure de adevar. Dar tot o lovitura de marketing primita de Danone de la concurenta ramane. Danone e lider pe piata si atunci si dusmanii ies de unde de neunde. In orice caz, Danone are in compozitie fix ce au si alte produse similiare, adica o gramada de lucruri nenaturale.

In concluzie, evitati produsele de gen de pe piata prin fabricarea in casa a iaurtului sau, macar cumparati iaurt natural dar care sa nu contina lapte praf !! Si atunci le dati la picoare tuturor producatorilor de cacaturi de gen, plus ca aveti un copil mult mai sanatos. Parerea mea. Eu nu ii dau baiatului meu sub nici o forma nici Danone, nici alte produse similare. Ii cumpar iaurt natural care sa contina numai lapte pasteurizat si culturi lactice, si ii adaug daca am chef un fruct pasat si eventual cereale. E suficient ca si cerealele alea sunt super procesate si fructele sunt ingrasate chimic, daca le mai bag si intr-un iaurt cu lapte praf si diferite "arome naturale" deja pot sa ii dau sa pape dintr-o buda.

Mama lui Joshua-Luca din 6.04.2010

Baby, cum se numeste iaurtul pe care il cumperi tu, care nu contine lapte praf ? Pentru ca tin minte, cand am inceput diversificarea alimentatiei pentru fetita mea, am luat la rand toate marcile de iaurt natural din Carrefour, sa citesc lista ingredientelor si crede-ma ca nu am gasit nici macar unul care sa nu contina lapte praf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Din ce retin eu pe Napolact capra scrie f clar: lapte capra si culturi lactice.
iar termenul de garantie este mult mai mic decat la alte iaurturi.

si mai votez si ptr CAMPINA, dar mai greu de gasit.

Mergi la inceput

Nu retii bine. Scrie ca e "produs din" dar nu scrie ingrediente, doua puncte: lapte, culturi si bla bla, gelatina si ce-o mai contine. Ia sa te uiti. E motivul pentru care eu nu cumpar napolact de cand cu diversificarea, deci de ani de zile. Ma mir cum de au voie sa vanda asa.

EDIT: eu vorbesc de iaurtul normal de la napolact, nu de capra sau altceva. Iaurt normal, sana la pahar, pe astea nu scrie ingredientele.

Androix Bijoux

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

Citat:
citat din mesajul lui Baby1320

Sa revin la Danone, este foarte probabil sa fie o scorneala cu un sambure de adevar. Dar tot o lovitura de marketing primita de Danone de la concurenta ramane. Danone e lider pe piata si atunci si dusmanii ies de unde de neunde. In orice caz, Danone are in compozitie fix ce au si alte produse similiare, adica o gramada de lucruri nenaturale.

In concluzie, evitati produsele de gen de pe piata prin fabricarea in casa a iaurtului sau, macar cumparati iaurt natural dar care sa nu contina lapte praf !! Si atunci le dati la picoare tuturor producatorilor de cacaturi de gen, plus ca aveti un copil mult mai sanatos. Parerea mea. Eu nu ii dau baiatului meu sub nici o forma nici Danone, nici alte produse similare. Ii cumpar iaurt natural care sa contina numai lapte pasteurizat si culturi lactice, si ii adaug daca am chef un fruct pasat si eventual cereale. E suficient ca si cerealele alea sunt super procesate si fructele sunt ingrasate chimic, daca le mai bag si intr-un iaurt cu lapte praf si diferite "arome naturale" deja pot sa ii dau sa pape dintr-o buda.

Mama lui Joshua-Luca din 6.04.2010

Baby, cum se numeste iaurtul pe care il cumperi tu, care nu contine lapte praf ? Pentru ca tin minte, cand am inceput diversificarea alimentatiei pentru fetita mea, am luat la rand toate marcile de iaurt natural din Carrefour, sa citesc lista ingredientelor si crede-ma ca nu am gasit nici macar unul care sa nu contina lapte praf.

Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

CAMPINA, cel putin asa scrie, nu apare la ingrediente laptele praf.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Nu retii bine. Scrie ca e "produs din" dar nu scrie ingrediente, doua puncte: lapte, culturi si bla bla, gelatina si ce-o mai contine. Ia sa te uiti. E motivul pentru care eu nu cumpar napolact de cand cu diversificarea, deci de ani de zile. Ma mir cum de au voie sa vanda asa.

EDIT: eu vorbesc de iaurtul normal de la napolact, nu de capra sau altceva. Iaurt normal, sana la pahar, pe astea nu scrie ingredientele.

Androix Bijoux

ok, e posibil "sa nu retin bine" .
nu consum in afara de iaurt de capra si bivolita de la Napolact altceva( sana, iaurt cu fructe, etc).

si asa, DANONE tot nu ma va convinge vreodata, este cel mai prost iaurt testat(parere personala)

si de ceva vreme cumpar ptr Luca iaurt BIO din MEGA IMAGE.
diferenta se vede la gust, pret si termen garantie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Littlelight spune:

Citat:

Te contrazic cu un pahar de iaurt natural Campina in mana. Scrie clar "lapte praf degresat".
Eu ma intreb, totusi, ce-aveti cu laptele praf? Bebelusii vostri n-au primit DELOC formula? Fiica-mea asta bea din primele ore de viata (n-am avut norocul s-o pot alapta) si e sanatoasa tun. Si da, mananca zilnic sau aproape zilnic cate un iaurt natural mic Danone, cu sau fara adaos de fructe sau branza de vaci.

Iar CorinaDani are dreptate. Nu exista pe piata nici un iaurt care sa nu contina lapte praf. Am studiat nspe marci mai mult sau mai putin cunoscute, provenind din diverse zone ale tarii si n-am gasit nici macar un singur iaurt pe care sa nu scrie "lapte praf' in compozitie.

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Littlelight

Citat:

Te contrazic cu un pahar de iaurt natural Campina in mana. Scrie clar "lapte praf degresat".
Eu ma intreb, totusi, ce-aveti cu laptele praf? Bebelusii vostri n-au primit DELOC formula? Fiica-mea asta bea din primele ore de viata (n-am avut norocul s-o pot alapta) si e sanatoasa tun. Si da, mananca zilnic sau aproape zilnic cate un iaurt natural mic Danone, cu sau fara adaos de fructe sau branza de vaci.

Iar CorinaDani are dreptate. Nu exista pe piata nici un iaurt care sa nu contina lapte praf. Am studiat nspe marci mai mult sau mai putin cunoscute, provenind din diverse zone ale tarii si n-am gasit nici macar un singur iaurt pe care sa nu scrie "lapte praf' in compozitie.

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...

nu am nimik, am specificat ca as avea ceva contra LP?
mi-am exprimat doar parerea mea personala, DANONE este cel mai slab iaurt de pe piata. atata tot.
gusturile nu se discuta
alegerea ne apartine.

Mergi la inceput

Sigur ca exista iaurt fara lapte praf, doar ca e greu de gasit, o firma no name sau in orice caz nu asa cunoscuta ca cele care au reclame pe tv. Promit ca dupa ce il gasesc la urmatoarea tura de cumparaturi va dezvalui cum il cheama. Nu avea decat lapte pasteurizat si culturi lactice, atata doar ca am cumparat si supriza! avea un gust nasol. Nu de aruncat pe geam dar in orice caz suficient incat sa nu devin fan inrait si sa cumpar in continuare.

Si da, laptele praf e cel mai inofensiv ingredient, sunt altele care au si gelatina in ele.

Dar cine ma lamureste ce e aia lapte "standardizat"? Ca pasteurizat stiu ce e.

Androix Bijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Laptele standardizat este cel adus la procentul de grasime dorit.

Eu, de exemplu, cumpar lapte si produse din lapte de la o ferma care a deschis magazin de desfacere. Poate sunt multe orase in tara care au astfel de ferme.

Mergi la inceput