Strugurasi S-O 11-BRAVO MARRYAN ... (101)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

ce nashpa e singura acasa
e mai bine cu socrela

33+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

si la epidurala te poate intepa de mai multe ori in coloana . eu asa am patit, cand credeam ca e gata imi spune dr senina ca a gresit, o luam de la capat

n-am avut nicio problema ce-i drept dar am inlemnit cand mi-a zis ca a bagat acul gresit.

ionela, stii cumva daca in afara de epidurala mai exista ceva ce poate calma durerile? m-a luat panica, daca nu fac fata, ce pot sa cer?

mami de strengarel dulce Rares Mihai si surpriza 32+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

May stai linistita , nu m-a deranjat intrebarea

Lena.. superbi botoseii... sunt crosetati sau impletiti? stiu ca ai mai zis da nu mai stiu...ce as vrea sa stiu sa fac asa ceva

Marina.. totale salopetele.. m-as imbraca si eu cu una...

38+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Fetelor am ajuns la neptun. De acum ce-o vrea domnul............sper sa nu ma lase sa astept prea mult.
Sunt putin suparata cu trombocitele mele prea mici. (93000). Poate cineva sa-mi zica ceva? Din ce am citit nu prea e indicata nasterea normala. Parca mi-as repeta maine hemoleucograma.

37+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

in experientele deja a mamicilor...

Bebeii vostri s-au nascut toti cu ochii albastri? dupa cat timp s-a schimat culoarea? am citit ca toti se nasc cu ochii albastri si ca pana la 1 an isi stabilizeaza culoarea...

38+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Fetelor ca tot vorbiti despre nastere perin cezariana...Eu am primit lista cu ce-mi trebuie pentru operatie.In Craiova asa se procedeaza. ca nu au de nici unele.Va rog sa o cititi si spuneti-mi parerea voastra.

-Fesi 10m/20cm 10 bucati
-vata 2 pachete mari
-ser fiziologic 500 ml 6
-marcaina f 1
-vycril nr. 0 -1 bucata
1-2 bucati
2-6 bucati
-glucoza 33%f 10
-vit.B1, B6, C f 2
-eprubeta HLG 1
-punga colectoare 1
-oxitocin 5 ui f 10
-no-spa f 2
-scobutil f 2
-ac spinal 25G 1
-manusi sterile nr.7, 10 perechi
-ergomet f
-atropinaf 1
-efedrina f 1
-leucoplast 1

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 37+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

Din cate stiu eu, la rahi se administreaza in continuu, iar la epidurala doar o data..sau invers nu mai stiu exact dar cred ca asa e corect.Rahi se administreaza la cezariana, fiindca din cate stiu e mai puternica, dar stiu si eu pe cineva care a avut apidurala la cezariana si nu si-a facut efectul in totalitate.

32+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Camady eu cred ca din cauza sarcinii se modifica si aceste analize.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 37+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Mikka, asta cu intepatul de mai multe ori depinde de dr. La mine doar o data a intepat, nu de mai multe ori. In timpul operatiei nu ai cum sa vezi ca umbla dr si ce iti face ptr ca undeva in dreptul sanilor iti vor pune o punte din aia de cearceaf (cum arata in filme ). Asa ca si pe dr-i ii vezi prea putin. Eu am avut la capul meu dr anestezista care imi povestea una alta si o asistenta. Eu nu am simtit ca-mi umbla in burtica. Chiar si cand mi-a zis dr anestezista ca e posibil sa simt o mica apasare cand e sa-l scoata pe bebe, eu nu am simtit-o
Mainile imi erau prinse pe lateral, in caz de panica sa nu ma pot ridica si sa imi smulg toate alea de monitorizare pe care le aveam puse pe mine. Si cum ziceam, cand m-a cuprins panica m-au adormit

La terapie, m-am trezit cam la vreo juma de ora dupa ce iesisem din operatie. Am deschis ochii cat sa constat asta si apoi am adormit iar linistita si bucuroasa ca puteam dormi V-am zis ca eu am suferit de insomnie pe toata perioada sarcinii, eram fericita daca dormeam o ora jumate legat si 4-5 ore in 24 ore per total Asa ca am dormit in ziua aia cat am putut adica vreo 7 ore. Ce bine a fost!!!

Cat despre durerile de dupa, nu prea am avut. Ne-au spus ca daca simtim vreo durere sa cerem calmante ptr ca durerea poate creste in intensitate foarte rapid si nu are sens sa ne chinuim. Efectul calmantului dura cam intre 1,5-3 ore, in fc de organism. Ca sa fiu sigura, eu ceream la cam 2ore jumate- 2 ore 45min un calmant

Eu am nascut prin cezariana dim, la ora 9.26 l-au scos pe bebe, si m-am ridicat din pat a2a zi de dim, dupa vizita dr de garda. Recuperarea a fost rapida, stiam ca tb sa ma misc cat de mult puteam pt a-mi reveni mai repede, asa ca faceam ture prin salon si pe culoarele etajului cat de mult puteam

La cat de usoara a fost recuperarea la prima nastere, mi-e teama de cum va fi la a 2a, ca mai usor decat a fost prima data nu poate fi.
Uf! Dar asta e, tb sa trec prin asta Bebe tb scos din burtica

Cheer up! O sa fie bine

33+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Seidana - despre culoarea ochisorilor: da, au ochii albastri, insa se poate face diferenta intec cei care vor ramane cu aceasta culoarea si cei carora li se vor modifica in caprui. Majoritatea ii au un albastru - gri, cenusiu, destul de inchis - la acesti copii vor deveni caprui. Cei care vor si ramane cu ochii albastri sau albastri-verzi ii au din primele zile un albastru mai clar, mai deschis la culoare. Eu am observat aceasta diferenta.
In general dupa 4 luni deja iti dai seama daca ii va avea sigur albastri sau deja incep sa se cinida si sa devina caprui.

mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)

34+ cu Eva Alexandra

Mergi la inceput