Strugurasi S-O 11-BRAVO MARRYAN ... (101)
Raspunsuri - Pagina 12
seidana spune:
Nanna.. bebe a coborat ca sa fie mai aproape de intalnirea cu mami... asa peste vreo 3 sapt..
LEna multu le studiez, poate reusesc sa imi prind urechile si eu..
Zubi.. ete ca si eu simt ca nasc si nimk.., ehh.. glumesc ...parca vad ca o sa nasc cand nu ma astept.. adik in weekend... acu m-ati zapacit rau de tot si parca vreau si eu o leoaica...
38+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
seidana spune:
May depinde ce ii place..; poti face mazare cu pui asta imi e pofta de ceva vreme, ghiveci, fasole cu pui, pilaf.... depinde...
Eu as manca o supa de rosii cu fidea, si mazare cu pui, sau tocanita de cartofi cu pui, sau supa de chimen.. sau multee... da sa nu le fac eu...
Nanna Mikka... reperu ala nu e bun, era numai placebo... acu mi-a zis si mie sotu ca se vede clar ca s-a lasat ca operatie e umflata.. insa o alta prietena a zis ca pana nu incape toata palma intre sani si burta nu e complet lasata
seidana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui LenaC
Sei, sunt crosetati, uite link cu filmuletul cum se face: - http://www.youtube.com/watch?v=e7TCpHbNPCs&list=FLEW1kxTBcRzmjt4XzQycsUQ&index=2 - http://www.youtube.com/watch?v=K7DEh14V7pY&feature=related - http://www.youtube.com/user/TheShyRainbow#p/u/7/DMUuym_McwM - http://www.youtube.com/user/TheShyRainbow#p/u/8/oxvPs_8_VNI Lena - 32+ |
na stai sa ne intelegem.. eu ce stiam ca e crosetat era cu 2 andrele... meseria asta nu o cunosc.. dar mi-ar placea sa invat.. ce lucruri superbe....
nu ai vre-un site care ma invata regulile simple .. si apoi mai complicate.. deci de la 0
Kora_B spune:
Nanna, eu nu ma pricep cum e cu burtica lasata, ptr ca la prima sarcina nu s-a declansat nasterea si nici nu am observat sa se fi lasat.
Suna-l pe dr tau si vezi ce zice. Poate e ceva normal. Si zi-i bebelinei ca maine avem program de starbucks, sa mai astepte
Citat: |
citat din mesajul lui nanna_mika Ok, eu sunt ingrijorata! Oficial! Burta mea, care pana azi era destul de ferma toata si rotunda, acum observ ca parca tot "continutul" este cumva ingramadit in partea de jos, iar in prima jumatate, de sus pana la buric este goala si moale. Daa imi tin respitaria mi se vad coastele! Nu e ciudat? Oare ce inseamna asta? PLS HELP! mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica) 34+ cu Eva Alexandra |
33+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +
mikka11 spune:
Kora, o sa intreb si eu pe anestezist daca imi poate face cum a fost la tine: rahie sa scoata bebele si apoi sa ma adoarma...la cum ma cunosc, sigur o sa ma apuce panica pe acolo...
34+ cu Maria-Alexandra
seidana spune:
citat din mesajul lui mikka11 Kora, o sa intreb si eu pe anestezist daca imi poate face cum a fost la tine: rahie sa scoata bebele si apoi sa ma adoarma...la cum ma cunosc, sigur o sa ma apuce panica pe acolo... 34+ cu Maria-Alexandra |
Mikkka... eu cand m-a operat m-am treit mai la final cand ma coseau, nu am simtit decat ceva ciudat ca si o gadilitura, si f curioasa am ridicat capul sa vad ce fac acolo.. nu am vazut nimik, insa cand au dat jos cearceaful..capul sus sa vad taietura... am stat treaza cam 20 min dupa care somn de voie.... si mie imi e f frica si e un ac, insa reactionam ciudat in mom ciudate.. nu are sens sa apuci sa te stresezi de pe acum pt ce va fi mai incolo... traieste mom si o sa vezi atunci ce si cum...
nanna_mika spune:
KORA - nici eu nu am experienta de la prima, nu am avut niciun semn de nastere atunci, de asta ma si sperii. A zis bebe ca putem merge linistite maine la SB, nu iese pe caldura asta
Seidana - poate si la mine e pe fond de psihopupu . M-am mai linistit, oricum! Thks!
mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)
34+ cu Eva Alexandra
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui unboticutz ionela, stii cumva daca in afara de epidurala mai exista ceva ce poate calma durerile? m-a luat panica, daca nu fac fata, ce pot sa cer? mami de strengarel dulce Rares Mihai si surpriza 32+ www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma... |
Din ce stiu eu nu exista alt tip de anestezie pentru nastere naturala. Dar e posibil sa stiu gresit.
A mai aparut un gel pentru nastere naturala care se aplica local si care cica ajuta dilatatia, mentine calea de iesire "alunecoasa" si ajuta si la evitarea epiziotomiei. Cu toate astea nu stiu multe mamici sa-l fi folosit( e si nou) dar nici extaziate de rezultat nu au fost si costa undeva la-400-500 lei
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 29+ cu
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui seidana in experientele deja a mamicilor... Bebeii vostri s-au nascut toti cu ochii albastri? dupa cat timp s-a schimat culoarea? am citit ca toti se nasc cu ochii albastri si ca pana la 1 an isi stabilizeaza culoarea... 38+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
Al meu s-a nascut cu ochii gri inchis aproape negri si abia acum, la aproape 2 ani se vede clar ca sunt caprtui.
Sora mea s-a nascut cu ochii albastru clar ( ca cerul) si pe la 4 ani au devenit foarte verzi!
ionelamaria spune:
Racheel, moaaaama... eu nici sa le citesc nu am rabdare. Crun t dar adevarat. macar ti-a dat lista din timp. La meu sot cumpara la 6 dimineata branule ca nu aveau la spital si facea cate 7 drumuri cu cate ceva, apoi mituia o infirmiera sa mi le aduca pentru ca nu avea voie sa urce deloc( era carantina cu gripa)
Gata pauza, revin