Strugurasi S-O 11-BRAVO MARRYAN ... (101)
Raspunsuri - Pagina 13
LenaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana na stai sa ne intelegem.. eu ce stiam ca e crosetat era cu 2 andrele... meseria asta nu o cunosc.. dar mi-ar placea sa invat.. ce lucruri superbe.... nu ai vre-un site care ma invata regulile simple .. si apoi mai complicate.. deci de la 0 38+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
Sei, cu andrelele impletesti/tricotezi si cu croseta, crosetezi. Uite o sa pun pe grup si niste botosei impletiti (i-am impletit anul trecut pentru fetita unei prietene).
Eu am invatat acasa cand eram mica sa impletesc si sa crosetez. Nu stiu nici un site, dar o sa dau un search sa vad ce mi se pare mai usor
[Edit] Gasit... asta contine basics http://getaiaz.blogspot.com/2009/03/primi-pasi-cu-croseta.html
Lena - 32+
May3 spune:
merci, seidana
cred ca raman la ghiveci de data asta, dar in curand fac si mazare :D
33+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
oanaiasi spune:
Voi simtiti cum vine toamna?! Seara se racoreste asa fain..tare bine mai e!
Eu azi mi am facut pulpe fara sare..niciun gust...da le am mancat asa. de cand m am desumflat parca am descoperit o pe mama...deci fac orice compromis.
burta mea e jos rau..asa a fost mereu numai ca acuma simt ca imi pocneste pielea sub ea. si totusi sper macar sa prind 1 septembrie.
la rahi mai e un risc major ascensionarea anestezicului prin lichidul cefalo rahidian cu complicatiile de rigoare. am o cunostinta care a patit o. a facut stop respirator. au intubat o , ventilat o ,anestezie totala dupa resuscitare si in final a fost ok. deci riscuri majore sunt la ambele tipuri.
Oana 34+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
mikka11 spune:
vai de mine, sei cum sa ridici capul sa vezi operatia?? Eu si daca ma tai la un deget nu am curaj sa ma uit la rana. Oricum ai dreptate, e cam devreme sa ma agit acum si cu asta, imi ajunge examenul, o sa ma gandesc la operatie si anestezie dupa
34+ cu Maria-Alexandra
mikka11 spune:
Oana dar tu de ce spui ca speri sa apuci 1 septembrie? Ai vreo problemuta ? Stiu ca ai fibromul, acesta iti poate declansa nasterea mai devreme? Ma sperii cand te aud, tu ai cam aceeasi varsta a sarcinii ca si mine...si eu sper din suflet sa nu nasc macar pana pe la 7-8 septembrie asa ca mai am o multime de treburi de facut
34+ cu Maria-Alexandra
oanaiasi spune:
Mikka, la mine sarcina e jos tare, apasa pe col, am si fibromul care imi da din ce in ce mai multe batai de cap. am un feeling ca dupa 1 sept pot sa ma astept oricand..numeste l al 6 lea simt daca vrei.
eu oricum stau cumintica si sper sa ajung macar la 38s.
Oana 34+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
seidana spune:
Lena... ce fain... jur ca imi iau croseta si ata si incerc ceva...acum ce va iesi nu garantez
Mikka.. am fost inconstienta... ce sa fic, cand m-a vazut asistenta m-a certat de ce ridic capul, eu nu stiu ca nu am voie? i-am zis clar .. nu ca nu a zis nimeni.... am avut noroc ca nu m-a durut capul deloc... nu am vazut atunci operatia prea bine dar din pacate o vad acu suficient...
May .. cu ce legume faci ghiveciul? eu faceam cu morcovi,ceapa, usturoi puin, albitura, dovlecel vinete,rosii, mazare , cartofi, ardei... iesea o minunatie.. insa il faceam pe aripioare sau carnita...
MAy rau e cu rau dar mai rau fara rau asa-i?
Oana.. hai mai ca apuci 1 sept... daca asa a fost burtica mereu nu s-o schimba treburile acum la final.. o sa nasti in 37 + ... am zis
Ionela .., sunt curioasa cum va fi matzuca mea....
38+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
May3 spune:
pai tot cu alea, mai putin mazarea si albitura (nush ce-i aia) si in plus varza alba si fasole galbena.
pulpele le fac separat pe gratar.
maine dim ma duc la piata. ma lasa astia sa iau asa cate putin din fiecare, nu?
adica o vanata, un dovlecel etc etc :d
ca nu iau mai multe ca nici nu-mi trebe si nici nu pot cara
e nashpa singura in casa,
cred ca am ani de zile de cand n-am mai fost singura
noroc cu skypeul si cu camera ca il stresez pe al meu.
se uita la meci dar are camera deschisa sa-l vad
33+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
zubi spune:
da May, e naspa intradevar...eu am fost tot itmpul cu casa plina,cand stateam la ai mei,iar acum,de cand ne-am mutat, in fiecare zi singura...mi-a fost greu,mai ales ca am stat numai acasa, nu m-am mai dus nici la serviciu..dar te obisnuiesti,ca n-ai ce face
Fetele, io vreau sa nasc....samb se implinesc 38..si io nici un semn;mi-e frica de mor inca, dar tot tre sa nasc, nu?asa ca de ce sa nu nasc mai repede,sa scap si de emotii si de frica? mai ales ca noi vroiam..sa se nasca in aug neaparat,dpn-ul meu e pe 3 sept..ei,stiu ca doar sanatos sa fie,nu conteaza cand,dar totusi..avem noi o hcestie,ca bebe a fost conceput in decembrie,adik luna in care m-am nascut eu,si sa se nasca in august, luna in care este nascut indi...dar oricum ar fi,vreau sa nasc,vreau sa il vad pe bebe Ayana si vreau sa ma opresc din ganduri si frica...
Zubi, mami37+ cu
minunea mea
nanna_mika spune:
Oana - trebuie musai sa ajungem pana la inceputul lui septembrie, cand e numai bine :) adica o sa avem deja 37+ - 38 sapt. Oricum eu sunt diperata ca Maternitatea de la Municipal e inchisa pana la 1 septembrie si chiar nu vreau sa imi imaginez ca voi fi nevoita sa nasc in alt si spital si mai ales cu alt medic...
Asa ca ne unim fortele si netinem pana dupa prima sapt de septembrie, da?
mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)
34+ cu Eva Alexandra