LMA Eva,Mara si Medeea-Delfinasi sarbatoriti(171)
Raspunsuri - Pagina 6
stefania_97 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lauri_ca Buna fetelor! Imi fac autocritica:ma inscriu in randul mamicilor inconstiente care stau in masina cu copilul in brate( in spate, nu la volan).Asta pt. ca scaunul de masina e in masina noastra, iar uneori circulam cu masina de serviciu a sotului si mi-e greu sa mut mereu scaunul. Promit sa las lenea si sa mut scaunul. mamica de cavaler Radu 11.09.2002 si printesa Stefi 09.08.2010 |
Cat am stat in Romania la fel am facut si eu mutam scaunele din masina in masina. 2 nu unul. Bine ca vei remedia

Eu de obicei nu sunt pesimista dar gandul ca s-ar putea intampla ceva nu neaparat din cauza noastra dar alti participanti la trafic nu ma lasa. Nici in taxi nu ma urc cu ei de fapt nici nu ma ia nimeni aici fara scaun de masina.
bumblebee spune:
Larisa, ai spus foarte bine, foarte frumos! 
Trebua sa specific ca uneori, dragostea se stinge, din pacate cunosc cateva cazuri unde stau in aceeasi casa, dar sunt aproape straini.. Darr, noi nu trebuie sa lasam lucrurile sa deraieze, cu atat mai mult daca simtit ca asta se intampla.
Cu scaunul de masina sunt destul de serioasa, dar tot s-a intamplat sa merg odata cu taxiul si nu aveam scaunul (ma prinsese o ploaie jalnica si aveam carutul la mine, nicidecum scaunul..
).
Sunt stupefiata in schimb de parintii care isi lasa copiii sa zburde in masina, pai Doamne feri, vine un altul si intra in spatele tau.. Nici nu vreau sa ma gandesc. Copiii daca sunt invatati de mici, eu cred sincer ca se obisnuiesc si nu mai fac cazuri. Plus ca, la un moment dat, copilul invata ca centura/scaunul este o conditie obligatorie in mersul cu masina..
Alina
si
Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!
anca_vlad spune:
scaunul de masina la noi lucrurile stau cam asa....Maria in scaun obligatoriu tot drumul la drumurile pe distante scurte, Vlad in spate langa ea cu centura ...eu in fata obligatoriu! Nu suport wsa merg in spate ma apuca durerea de cap si mi se face rau in spate...banuiesc ca e putina claustrofobie!
cand am plecat in concediu incepand de la comarnic pana la iesirea din predeal am mers in coloana max 30-40 km/h cu opriri mii, normal ca s-a plictisit copilul de moarte si a inceput circul asa ca m-am asezat eu in spate cu ea si am dat-o jos din scaun! Am ajuns sleita la BV!
DESPRE RELATII cred ca depinde de ff mult de maturitatea relatiei in sine si de implicarea partenerilor! recunosc ca nu ma asteptam sa trecem cu asa usurinta peste aceste perioade, dar cred ca meritul ii apartine sotului, eu nu am facut decat sa ma las prinsa in jocul lui!
Sfaturi cred ca e important sa comunicati cat se poate de mult si sa nu lasati lucrurile sa se adanceasca, si ca o ultima remarca spuneti si ce va place si ce nu si cu atat mai mult cum ati vrea ca sotul sa se implice in cresterea copilului si ce inseamna ajutor din partea lui...dar lasati-le si initiativa!
laurika1982 spune:
La multi ani Antonito si David!Sa fiti sanatosi, norocosi si sa va bucurati parintii mereu!!
Foarte frumos spus Larisa!Si noi mai avem problemesi uneori simt ca nu se poate iesi din ele :(.E greu, fiindca as da orice sa iesim si noi macar o data pe luna singuri in oras, sa fim de capul nostru.dar la noi nu se prea poate fiindca toti fac nazuri sau se uita urat cand vine vorba de lasat copilul.iar soacra-mea i-l paseaza lu socra-miu, chiar de fata cu noi si ne simtim noi aiurea cand vedem ca nu vrea si nu vrea.iar cu maica-mea nici nu se pune problema.ssotul vine obosit seara si nu prea mai are chef de nimic.si eu sunt cu nervii la raze de oboseala asa ca..mai ajungem sa ne si certam.acum Cristi a capatat un alt obicei..se culca numai la 10 seara daca incerc mai devreme iese cu urlete asa ca tre lasat pana il apuca somnul. e drept ca dimineata doarme pana la 8 acum.e grea acomodarea cu viata in 3, eram obisnuiti mai liberi, mai fara griji.Dar mai ales daca stim ca exista iubire tre sa ne luptam pentru ea, chiar daca uneori ne simtim coplesite.
Va pupez cu drag si ma rog la DD sa gasim mereu calea cea buna!
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
Victo spune:
ha ha ha..deci aelita nu conduce,da cris conduce, ca a incurajat-o aelita...sa nu faci ce face popa..:):)
noi suntem bine cu totii , asa in mare..:) suntem sanatosi,sotul merge la serviciu,eu ma straduiesc sa citesc in fiecare zi cate ceva..stefan..cum il stiti..cu crizute,cu tandreturi-unele cu ghilimele (mami,lasa-l pe mihai sa iasa pe balcon, sa cada in sosea, sa il calce masina, sa scap de el ca imi strica jocurile...:(:(
mihai o scumpete si jumatate
mama depasita de situatie cu amandoi pe cap
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
stefania_97 spune:
| citat din mesajul lui Victo ha ha ha..deci aelita nu conduce,da cris conduce, ca a incurajat-o aelita...sa nu faci ce face popa..:):) noi suntem bine cu totii , asa in mare..:) suntem sanatosi,sotul merge la serviciu,eu ma straduiesc sa citesc in fiecare zi cate ceva..stefan..cum il stiti..cu crizute,cu tandreturi-unele cu ghilimele (mami,lasa-l pe mihai sa iasa pe balcon, sa cada in sosea, sa il calce masina, sa scap de el ca imi strica jocurile...:(:( mihai o scumpete si jumatate mama depasita de situatie cu amandoi pe cap Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
Prietena mea trece prin aceeasi situatie daca te ajuta cu ceva
Are un baitel de 4 ani si unul de 8 saptamani. Baietelul cel mare vrea sa il bage inapoi in burta pe cel mic sau sa il duca la spital inapoi ca nu il mai vrea.
Sunt faze. Vor trece si cand se vor putea juca mai bine sa vezi ce drag o sa ii apuce unul de altul.
rodyka spune:
Isa doarme de o jumate de ora, a mancat foarte putin (dovlecei la cuptor, reteta OANEI) dar i-au placut, inseamna ca va manca mai bine la trezire, ca acum era tare somnoroasa 
azi-noapte la 2 i-am dat sticluta de lapte si cred ca am adormit, dimineata la 6 o aud tocaind la sticla, a gasit-o langa ea si s-a servit cu ce-a mai ramas
. acum a adormit cu ceai de menta!
avem obiceiuri noi si rele: arunca jucariile de pe balcon. azi am vazut-o si am strigat la ea, a inceput sa rada si a prins viteza mai mare catre geam, n-a mai stat pe ganduri si a aruncat jucaria cu bolta!! asa ca ori eu ori Maria facem ture dupa ele, mai arunc cate-o privire sa vad daca nu a aruncat si cand n-am fost pe faza! daca o cert, se cearta cu mine si bate cu palma in masa, da si din picior!!! daca o iau de mana sa o duc in alta parte decat unde vrea ea, repede sare sa ma muste
si apoi se pune in fund, tre s-o iau in brate s-o duc de-acolo. daca trecem pe langa o usa/poarta, repede bate acolo " po-po" [cioc-cioc], nu ratam nicio canalizare si niciun contor de apa! cand ajunge acasa e toata neagra pe maini, noroc ca nu baga mainile in gura. daca o strig in parc sau in oras, unde e mai multa lume, ma ignora! nicidecum sa vina la mine! vine cand vrea ceva sau cand are chef. acuma, mai nou, vine repede, ca o iau episoade de timiditate si, daca persoana cealalta insista, plange si fuge sub fusta mea (la propriu)
. si multe altele marunte, e clar ca e o rasfatata! ieri nu vroia sa manance, i-am dat pace. la cateva minute o plesnea pe Maria peste maini si picioare si facea "mniam" sa-i dea si ei cereale cu lapte, asa ca au impartit frateste cerealele
. i-am facut si ei repede, dar n-au fost bune ale mele (cornflakes)
. no, ce sa-i fac?!
am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!!
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
ochidut spune:
| citat din mesajul lui anca_vlad cand am plecat in concediu incepand de la comarnic pana la iesirea din predeal am mers in coloana max 30-40 km/h cu opriri mii, normal ca s-a plictisit copilul de moarte si a inceput circul asa ca m-am asezat eu in spate cu ea si am dat-o jos din scaun! Am ajuns sleita la BV! Anca, mami de bebelina MARIA (30.07.2010) si astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) |
ca sa ma mai plang si eu putin.....imaginati-va ca noi mergem aproape w/end de w/end pe acest drum. saraca larisa ma mir cum de mai are rabdare. astea 2 luni au fst groaznice, si aglomerat si se lucreaza...noi plecam vineri de la serviciu, eu alerg sa fac si bagajele, sa o iau pe larisa, paul alearga sa isi termina treburile in asa fel incat sa plecam la o oar rezonabila, sa ne ia pe noi si apoi plecam la drum...care nu se stie cat dureaza
. nu mai suport!!!!!!!!!w/endul asta chiar vroiam sa ne sustragem, ca apoi venim w.endul urmator si celalalt...ar fi iar 3 w/enduri la rand de facut drumul asta

acum larisa cum vede o masina deschisa se duce la ea sa traga de portiera, sa se urce
. inainte aveam un caine, pe care il uam peste tot si la fel facea, cum se deschidea o masina, sarea inauntruca m-am si amuzat cu paul ieri cand am vazut-o pe larisa cum se dusese la o masina a unui necunoscut, care tocmai parcase, am zis:"ia uite, zici ca e dara (cainele nostru)
de Larisa Ioana 24.06.2010
Victo spune:
am redactat si cererea sa reincep serv de la 15 sept. cu aplic. art.17 din Contr.Colectiv de munca la niv.nat. pt cine intereseaza.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
anca_vlad spune:
victo in cazul in care te consoleaza sau ajuta cu ceva...intre mine si sora mea sunt 3 ani si 2 luni diferenta, cand eram mici Alina abia se nascuse, am vrut sa o duc inapoi la spital, apoi mai aproape de casa dar in pivnita...cand a mai crescut si avea cam un an si 4 luni am vrut sa o aruncam in raul TIMIS(BV) si sa o la la BUNLOC in zapada, si inca multe altele pe care nici mama nu si le mai aminteste!
Leacul a fost educatoare de la gradi si o bomboana!
"Intr-o zi mama a venit sa ma ia de la gradi(2 scari distanta adica 30m intre casa si gradi pe trotoar) dar mama era musai sa coboare dupa mine
si a vazut-o educatoarea suparata a intrebat-o ce este si i-a spus ca nu o sufar de loc pe sora-mea, a doua zi a fost ziua unui copil....a numarat educatoarea bomboanele aduse de copil stia cine mai are frati pe acasa si ne-a anuntat ca cine mai are frati mai mici sau mai mari sa ia si pt ei cate o bomboana.....si daca sunt prea mici sa poata manca ei bomboana sa o mancam noi fratii mai mari....cica de atunci s-a schimbat comportamentu meu! Am profitat de o bomboana in plus!

![]()
![]()