Iepurasi de mar - apr 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

neata fetele, va invit la o

Tanya a descoperit ca are limba!!! de ieri a inceput sa vorbeasca cu limba afara.. toate cuvintele pe care le spunea corect, acum le spune cu limba afara si ma baga in ceata.. de exemplu aseara am intrat cu ea intr-un aprozar sa luam un pepene si in apropierea lor erau si banane.. ea in spatele meu a inceput sa spuna banana, dar cu limba afara.. binenteles ca eu am crezut ca se alinta si vocifereaza, mai ales ca ea spune corect banana.. mi-au luat mai bine de 5 min ca sa imi dau seama ce vrea, a trebuit sa-i urmaresc privirea.. binenteles ca nici dupa nu a vrut sa bage limba in gura.. a mers pe principiul "zi sic cu limba scoasa" .. dimineata s-a trezit si a zis lapte tot cu limba pe afara.. oare nu-i mai incape in gura ?!

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

La multi ani bordeancavio !
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi
de iepurasul si familia ta !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute

Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are.
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.
Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

[red]La multi ani Vio!!!! Sa fi sanatoasa, fericita si sa ai parte de tot ce iti doresti![red]

Mai fetelor.. eu simt ca explodez de fericire Stiu ca si voi simtiti la fel, dar nu stiu cum sa mai redirectionez sentimetul asta, sa mai eliberez din el.. cand imi vad minunea asta mica, sa cand ma gandesc la ea.. cand ne jucam, cand doarme, cand se trezeste, cand spune "papa" sau "apa", o intreb daca vrea si spune un hotarat "da" si intareste afirmatia cu o miscare hotarata a capului, cand vine si spune "pupo" apoi ma ia de gat si intoarce obrazul sa o pup, cand spune "mami"... radiez.. o iubesc cu fiecare por al corpului meu.. o iubesc de crap chiar si atunci cand face cate o boacana si tare greu imi e sa fiu ferma in fata ei.. ma amuza orice tampenie face.. o iubesc asa cum fiecare dintre voi va iubiti puii dar atat de puternic este sentimentul asta.. parca toata lumea se invarte in jurul nostru, iar cand merg cu ea pe strada si este admirata si alintata de straini "creste inima in mine".. dar sigur cunoasteti sentimentul

hai ca fug ca trebuie sa-mi vina instalatorul si tre sa ii dau mandrei sa pape pana atunci

Nunta 12.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Fetelor multumesc pt urari.

Bluekidoo acum sunt foarte scumpi copiii nostri. E o varsta minunata, pana pe la 2 ani jumate. Nu ca apoi nu ar mai fi ei minunati, dar cu cat cresc sunt mai seriosi, nu stiu e putin altfel. Noi ii vedem prea mari uneori si le cerem prea multe. Intre 1-3 ani doar stam si ii admiram si orice fac ni se pare minunat.

O saptamana frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

La multi ani Bordeancavio!! Multa sanatate si fericire! Ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

La multi ani Bordeancavio!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

buna fetele!!!
multumesc din suflet pt urari! mi-am adus aminte cand stateam si eu pe forum cu voi, si cate am invatat si impartasit impreuna!

si multumesc mult si fetelor care mi-au urat la multi ani pe facebook.

nu am mai intrat de mult, din lipsa de timp, nu puteam tine pasul cu cat se scria, din cauza de bebe plus servici plus treburi in casa. si acum suntem tot super ocupati, ba pe afara cu bebe sau dupa el, e un tititez care alearga intr-una si te si trage dupa el non stop sa te joci cu el. asa ca nu ne plictisim, mai greu u timpul pt noi.

va pup dulce si incerc sa mai intru macar sa va mai citesc cand prind un pic de timp, si mai ales cand ma lasa bebe care cum ma vede la calculator vrea la cantecelele lui si eu nu mai pot face nimic.

va pup dulce, mercic de urari!!!!1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna seara la mamici de pitici

carmen parca au dat astia cu ceva in atmosfera, este o perioada in care aud mai multe mamici spunand ca isi iubesc pui muuuult....eu ma jucam cu fetita mea intr-una din serile astea si nu imi venea sa o las jos din brate, am vorbit cu ea si ne-am promis ca vom fi lipite una de alta toata viata am acelasi sentiment ca si tine, o iubesc enoooooorm de mult, simt ca este aerul pe care il respir, nu vad cum am putut trai atatia ani fara ea, ma simt o mamica implinita,fericita cu un baietel si o fetita

mai nou sotul meu vrea sa ne impacam sa ne ocupam impreuna de copii, vrea sa fie alaturi de ei,de mine, vine dupa noi in parc, la cumparaturi, oriunde mergem ne trezim cu el langa noi ne scoate in oras, ne-a dus la munte, ma simt curtata si iubita mai rau ca acum 19 ani cand ne-am casatorit (ar trebui sa il tin asa)

fetelor mai am o nelamurire, vad si eu alti copii de varsta fetitei mele care au mai slabit si s-au inaltat, fetita mea nu slabeste, se mira lumea de ea cat este de grasuta toti spun:"vai ce grasa este"
cei drept mananca bine,este o mancacioasa
in rest se urca peste tot, zburda,strica,sparge pahare,borcane, intr-un cuvant este o nazdravana, dar este haioasa cum sta cu manutele una peste alta ca o batranica, si asteapta sa vin eu sa fac ordine, se urca in pat si ma lasa sa fac curat dupa care o reia cu nazdravaniile ei...

Poze Adelina

adelina paul

mamica carmen de Adelina Ioana si adolescent Paul Florian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

La multi ani ioana_p76 !
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi
de iepurasul si familia ta !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute

Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are.
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.
Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

A nascut mihaela_sf o fetita! Sa creasca sanatoasa!

Nunta 12.05.2007

Mergi la inceput