Iepurasi de mar - apr 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

salutare iepurime si dragi mamici !!!

Ia sa revenim si noi pe imas ca am luat o pauza cam lunga...am mai citit asa, pe sarite, desi recunosc ca m-a dezamagit un pic lipsa de activitate...sunt nostalgica dupa vremurile bune, dar...asta e.
multi fetelor consecvente si fidele imasului.
si tot atatia pupici celor ce nu au dat vesti de mult timp in speranta ca o vor face curand

Noi suntem bine, multumesc Domnului pentru copii cuminti fumosi, sanatosi si dragastosi. Imi doresc doar sa treaca incet iarna asta, sa nu implineasa Ovi prea repede doi ani, ca eu raman fara bebe. si cu o oarecare depresie, pe bune Stiu ca-i voi iubi la fel de mult pe masura ce cresc dar mi-e teama ca nu va mai avea acelasi farmec casa fare copii mici, naivi si inocenti.. Ovi, cum bine stiti si traiti si voi, e la o varsta superba, si ma uimeste si bucura atat de mult ca-mi iese sufletul din piept uneori...e un copil exterm de cuminte si linistit...si istet, cum altfel, zise cioara

Papa ff bine, doar ca are anumite zile cu preferinte pt anumite alimente, gen carnita, careia ii spune "chitza", si mult mult lapte, adica "tapte". dar il las in ritmul lui, incerc sa nu ma stresez ca doar are 15 kg si vreo 90 de cm...un pic cam maricel...dupa un an a crescut intr-un ritm alert.
Asta poate si pt ca somnul e un bun prieten, doarme noapte minim 10 ore, uneori si 12, iar dupa masa cam trei, Culcatul nu e o problema, cand e obo, cere plapumioara favorita, ii spune "ata nani", adica asta pt nani, bea "taptele",un cantecel, o poveste..si inchide ochii.

Vorbeste tot mai mult, desi greu de inteles uneori, dar maimuta imitacioasa fiind. repeta tot in special dupa Alex. Relatia dintre ei e in continuare frumoasa, se iubesc tare mult, fara certuri, asta si pt ca Alex e un suflet mare si-l adora si cedeaza mereu. De multa ori cand e Ovi suparat il alina si vine la mina ff serios si mandru sa-mi spuna ca l-a linistit el pe bebe si cum il tot laudam eu ca e un ardelean tihnit, cand se strica o jucarie mi-o aduce suparat si scoate cate un "iooooi", sau cand nu merge ceva zice bineinteles "nooo"

am avut o vara frumoasa, cu iesire la mare, unde s-au comportata ff bine, 2 la zalau la bunici, si mai multe iesiri scupre pin apropiere.
Ovi a facut o bronsita tratata cu antibiotic prin septembrie si de curand o viroza de cara am scapat fara antibiotic, desi febra a fost mare. cu o maxima de 39.8 de mi-a stata imima in loc un pic, dar fara supra infectii asa ca a trecut cu antitermice.
Alex cu gradinita, in grupa pregatitoare, desi are doar 5 ani jumate, e istet si ff ambitios, ne zapaceste cu scris citit numarat si adunat, vom vedea la anul, inca nu stiu ce va fi cu vestita clasa zero...

Si nu in ultimul rand, mi-am regasit marea iubire si bunul prieten, vorbim ne sfatuim si ne iubim mult...ghiciti cine?...dragul meu sot !!!

si asa mai pe scurt...fratele sotul si cumnatica plecati in Canade de 8 ani, au reusit dupa ani de asteptare sa aiba un copilas !! David are deja o luna !!!
o buna prietena, colega de banca din liceu, dupa 4 ani de tratamente a nascut o fetita, prin cezariana, iar dupa 1 an si doar 9 luni, un baietel, in septembrie !!! mare bucurie mare...

am tercut si prin momente mai putin placute, a murit fratele mai mare al mamei, asta dupa ce cei doi frati mai mici au murit de tineri, erau ff apropiati, iar mama a suferit tare mult,...a fost greu si pt ca a murit in America si repatrierea a durat o luna, a fot inmormantat atat de tarziu...in fine, ..nimeni nu se astepta, a fost inpuscat intru-un jaf, el eara paznic la un depozit, a fost operat dara facut infarct. Dumnezeu sa-l odihneasca !

uite asa, cu bune si rele, desi recunosc ca asta rele ma afecteaza ff mullt mai ales cand se intampla fara se te astepti, uneori am impresia ca nu sunt suficient de matuara, nu sunt suficient de "adult"..chiar si in privinta rolul de mama simt ca am lacune, sper sa "cresc" si eu odata cu copii , sa putem trece peste toate impreuna cu bine.

mi-am scos parleala cu cearsaful?
gaska si revin curand sa stam de vorba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

ioanaa28 - bine ai revenit. Cele bune sa se adune, cele rele sa se spele.
Iar de pici nu iti face griji. Este marisor bine.
Gia are 88 de cm si 11600 g.
Deci al tau la 15 kg sta ff bine
Oricum sunteti o familie foarte fumoasa, mai ales cu 2 copii aa frumosi, cuminti si destepti

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute

Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are.
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.
Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Mamicile va urmaresc si eu.

Alexandra sa fie toul bine de acum incolo. Ce neliniste ai legat de Alessa. chiar ieri inaiante de a citi aici m-am gindit la tine. Cosnultam Da 0 a 6 anni.

David al meu cred ca e dintre cei mai supli. 11.200 kg la 1 an si 8 luni. Sper ca pina la 2 ani sa aiba 12 kg.

Salut toate fetele, refacere usoara celor care au suferit operatii, numai bine copiiilor si familiilor voastre!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Serus, fetele...repede pana nu se trezeste Ale, ca apoi gata timpul meu.
Pai, noi suntem la categoria musca-musca, abia avem 11 kg si vreo 80 de cm...Da, las ca recupereaza ma-sa la kg.

Ma bucur sa mai citesc despre iepurasii de pe imas.

Va

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Erina, nu ca sunt secretoasa, insa m-am saturat sa ma plang si sa mai incarc pe altii cu toate problemele mele...toata vara am tras-o eu cu analize, cu probleme de sanatate, apoi psihic m-au daramat...

Acum la control, cica pediatra a zis ca aude suflu la inima la Alessa si am reusit cumva-cumva sa ne programam miercuri la cardiologie la medic privat ca sa ii faca un consult...Eu sper sa fie bine, insa asa am sperat cu toate problemele mele si degeaba, ca tot rau a mers, si tot ce credeam ca e de rutina, a ajuns sa fie probleme grave...Acum, sper sa scapam si de hopul asta cu bine...ca sunt tare daramata psihic...

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

sensibila, multumim
si tie multe felicitari pt faptul ca dedici din timpul tau tuturor sarbatoritilor. si pt modificarile facute la lista sarbatoritilor. toate ne plangem de lipsa timpului dar tu iti gasesti cateva minute si pentru urarile aniversare chiar daca uneori nu ti se raspunde nici macar cu un multumesc.
nazdravanei Gia
freedeliacondoleante...si putere sa treceti peste acest moment greu.
LAlexandra, tinem pumnii sa fie totul bine cu Alessa. sanatate multa si tie!!! eu zic sa scrii, chiar daca ti se pare ca te plangi, cand sunt motive e mai bine sa comunici, sa te descarci...nu incomodezi pe nimeni si o vorba buna ajuta mult.
stanucel, ma bucur ca si-a revenit brunetica. Alex a facut laringita la un an si a ramas cu o oarecare sensibilitate. la o viroza usoare imediat era afectat. Sper sa nu fie si cazul adelinei dar s-o urmaresti.
yaya, multa sanatate si voua. e bine ca tu esti puternica si optimista, eu ma consum mult la episoadele de boala...
castelana, sper din tot sufletul sa ne dai vestea cea mare cat mai curand !!! de altfel eu le sfatuiesc pe toate mamicile cu un copil sa mai faca unul , oricat de greu er parea ca e...
tinem pumnii
stefimic, ce mai faceti voi?cum merge studiul?
samaria,sa te vitaminizezi si relaxezi cand prinzi ocazia...asta ar trebui sa-mi recomand si mie baietii sunt bine?
lindal, Matei e tot un cumintel?
irene, noutati despte printesa?
bluekidoo, cum evolueaza tanya cu olita?nici noi nu am bifat inca capitolul asta..
andira, poate mai ai timp sa ne mai impartasesi din perlele pisicutelor...cum sunteti? Iris?
mihaela, mai da un semn...ce mai e nou pe la voi...?citeam despre relatia dintre fetele tale...cam la fel e si la noi doar ca varianta masculina..
Vio, am vazut ca ai mai dat cate un semn...hai mai fura un minutel cand doarme Tudor si nu sare pe tastatura...
child frumos si sanatos sa-ti reiai activitatile..
O pentru tine, fiindca de cate ori a avut cineva o problema, ai gasit timp pt un raspuns
Erina David e baiat, e normal sa "manuiasca" altfel jucariile si lucrurile, poate il compari si cu Daria, ea cu siguranta a produs mult mai putine daune. Nu-ti face griji, e doar in baietel curios si activ. Ai mei sunt amandoi atenti in general sa nu deterioreze darau alte domenii sa-si manifeste "talentele"
dayanara, vad ca nu ai chiar uitat imasul..ma bucur sa mai citesc cate o replica de-a ta
Rebiana, ce-ti fac puisorii?
irinabobe, v-ati acomodat la gradi?
Oana, Eric e deja veteran la cresa...cum va merge? tu cu jobul full-time?
Alina, ce face printesa?? la voi mai e soare?
sanzi ce mai e nou la Moreni? Mara ce mai face?
nafi. mai zi de musiu Riky...cum sunteti? uneori mi-e dor de Italia, de mirosul de paste de la 7 seara...
Anca, imi pare rau de problemele de sanatate, bine ca le-ati depasit imi place ca la semnatura ta inca e vara mai vino cu cate o cafea poate se mai anima atmosfera...
ami, draga mamica, daca mai gasesti timp mai da o veste despre puiutele tale mititele...sper ca mai e cineva sa-t dea o mana de ajutor din cand in cand..

desi nu mi-s pupacioasa de felul meu, acum am umplut pagina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

ioanaa mi-ai citit gandurile.. acum vre-o 2 zile facusem o lista cu strigarea la apel, lista pe care Tanya a reusit sa o stearga inainte sa o trimit eu.. acum intrasem sa o iau de la capat si vad ca ai facut tu munca in locul meu, deci multi

eu sunt intr-un mare butoi de depresie si nu cred ca voi reusi sa ies prea curand De ceva vreme incoace sunt intr-o fuga continua.. stau la munca de dimineata pana pe la 6 uneori 7 seara si din cauza unor "jocuri de culise" intre firma la care lucrez si alte 2 institutii de stat din bucuresti, noi, angajatii trebuie sa tragem din greu, ceea ce inseamna ca imi iau de lucru si acasa.. si de la munca fug la ai mei sa o iau pe Tanya, ajung cu ea acasa ii fac dus, lapte si somn.. nu mai apucam sa petrecem deloc timp impreuna.. are momente cand refuza sa doarma ca sa mai petreaca timp cu noi, ne striga si uneori plange dupa noi acum 2 saptamani am lasat-o de luni pana vineri seara la parintii mei pentru ca noi eram amandoi de dimineata, la 12 ore, si am fi chinuit-o sa o trezim la 5 sa o ducem, apoi la 7-8 seara sa o luam doar ca sa o culcam, asa ca de la munca ne duceam si stateam 2 ore cu ea apoi plecam.. binenteles ca desi acasa la 19:30 doarme, acolo 23 inca se juca.. dar nu asta a fost problema si poate nici faptul ca in fiecare seara plangea cand plecam.. intr-o seara ne-am jucat apoi s-a intins in pat.. noi pash-pash la usa.. cand am deschis usa, a ridicat capul ne-a vazut si a zbierat pur si simplu "mami" apoi a inceput sa planga disperat... pur si simplu m-a tras sorin de maneca din casa, spunandu-mi ca mai rau ii facem daca o luam, dar nu va pot descrie ce plans am tras acasa si ce sentiment de panica si disperare aveam.. weekendul respectiv a refuzat sa doarma in patut, sau eu am refuzat sa o las in patut.. cert este ca am dormit imbratisate Si acum imi este tare greu sa o duc si mai ales cand o iau, pentru ca timpul il am la fel de limitat si nu reusesc sa petrec cu ea cat timp mi-as dori si mai ales cum mi-as dori.. si binenteles ca in weekenduri trebuie sa lucrez acasa pt munca si sa recuperez spalat, calcat, curatenie, cumparaturi.. si sa incerc sa rezolv si alte treburi si sa ies si cu piscotu in parc.. . si uite asa nu mai sta nici o haina pe mine, si iar sunt cu tubul de vitamine langa mine, si nu mai stiu cum e sa stai 10 minute legate pe scaun, si nu mai stiu cum e sa mergi la cumparaturi fara sa stai cu ochiii pe ceas, si nu mai stiu cum e sa mergi in parc fara sa privesti ceasul sau sa faci lista cu ce mai ai de facut si in ce ordine sa le faci ca sa fi cat mai eficienta.. si nu mai stiu de cand si cum este sa petreci macar o zi fara sa te intereseze nimic, doar sa te relaxezi si sa faci ceva ce-ti place.. am incercat sa ma reapuc de crosetat si tricotat.. sau mai bine zis sa invat.. dar cum timpul ma omoara nu am reusit sa mai fac nimic.. am facut o pereche de botosei pentru un bebe ce vine de craciun si m-am apucat de o caciulita pt Tanya care a iesit mica, am desirat-o sa o iau de la capat si nu am mai avut timp sa incerc, sa descopar cum, cand sa cresc ca sa iasa bine (si visez sa fac plovarici, paturici, rochite si alte cele)
asa ca nu am progresat cu olita, de fapt nici n-am mai incercat de teama sa nu o bulversez mai rau.. sper ca pana in ianuarie sa ne mai linistim si noi si sa incepem atunci... intre timp Tanya a invatat sa numere pana la 10 (bine nu in ordine, dar stie cifrele, in teorie ), stie sa spuna I love you, fititza, papusha, bebe,si o serie de multe alte cuvinte.. comunicam ce sa mai.. unde nu cunoaste cuvinte, se foloseste de gesturi pentru a se face inteleasa
ca si dintisori, este tot la stadiul de 8 si 2 maselute, iar de ceva timp incoace o sicaneaza 2 masele de jos plus caninii(toti 4).. macar pofta de mancare e aceasi.. mananca orice si oricat... azi, spre exemplu, a mancat muraturi

hai ca m-am intins ceva.. fug sa-i adun hainutele de pe sarma si s ale calc, ca s-a facut 22 fara 2o deja, si ar trebui sa-i mai fac si niste mancarica pentru maine, si pachetul pentru noi.. poate in seara asta termin pana la 1:30
noapte buna fetele, si poate ma asteptati si pe mine dimineata cu o cafea tare

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Buna, fetelor! Va citesc mereu, asa ca nu pot sa nu raspund apelului Ioanei. Noi suntem bine. Mara e o scumpa, ca toti iepurasii de aici. Nu vorbeste aproape deloc, dar se face perfect inteleasa prin gesturi si cate un AAAA,spus pe diferite tonalitati. Sper sa inceapa sa si vorbeasca, mi-am facut griji, dar vad ca reuseste sa comunice nonverbal, intelege tot, imita onomatopee, trebuie sa apara si cuvintele... E foarte atasata de mine, ma iubeste cel mai mult (si eu pe ea ). Nu reusesc sa fac nimic fara ea, chiar daca e si tati acasa, tot dupamine se tine. Nici o jucarie, oricat de mult i-ar placea,nu are farmec daca nu sunt eu acolo. E tot alaptata, suge de n-spe ori si ziua si noaptea.
Durerea mea e ca maine incepem cresa. Imi vine sa plang cand ma uit la bagajelul ei pentru maine,nu stiu cum voi face sa o las acolo... M-a mai enervat si educatoarea, i-am zis ca as vrea sa o iau la pranz in primele zile si ea nu a fost de acord, chipurile se invata asa si nu mai doarme acolo. Sa vedem cum o fi, am niste emotii...
Va pup pe toate, multa sanatate si voua si puiutilor, scuze ca nu nominalizez pe nimeni, dar am o stare asa proasta, abia astept sa treaca ziua de maine sa vad cum va fi. Revin cu vesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

mult succes cu adaptarea.. este tare greu sa ii lasam mai ales daca mai si plang dupa noi.. dar trebuie

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Buna tuturor! Long time, no see. Abia am citit cateva pagini din urma…

Freedelia ~ condoleante pentru socrul tau! Este cumplit pentru Coleman dar am siguranta ca voi il veti ajuta sa treaca peste acest moment.

Irina ~ sanatate Alexiei!

Castelana ~ Doamne ajuta sa vina repejor bebe 2!!

Samaria ~ sper sa te repui rapid pe picioare!

Anca ~ imi pare rau ca ai avut probleme medicale. Sper ca de acum sa fie totul bine cu tine!

LAlexandra ~ sanatate si voua!

Ioana ~ ca de obicei, ma bucur sa te citesc! Multumesc ca ai intrebat de noi. Suntem cu totii foarte bine; avem o perioada minunata si ne bucuram de ea.
Imi pare rau ca ai avut deces in familie. Dumnezeu sa il aiba in grija pe unchiul tau! Felicitari pentru nepotel!

Bluekidoo ~ sper sa treci repede peste momentele grele!

Sanzi ~ Mara ta se va acomoda foarte repede la cresa, am convingerea. Personal, consider ca e ok sa o iei in primele zile la pranz si, pe masura ce va trece timpul, o vei lua la ora stabilita de programul cresei. E firesc sa se acomodeze incetul cu incetul, in special ca e atat de atasata de tine.

Sensibila ~ faina rau Gia la avatarul tau!

R, mamica lui L si a M
I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput