indemnizatie luna august
Buna
Voua v-a intrat indemnizatia luna asta?
De obicei intra pe 15..si uita ca nici azi nu e. Am cont la Raiffaisen. Mai e cineva in situatia mea? Mi-e teama sa nu fi facut astia vreo greseala ca abia a implinit piciul 1 an...si ei sa nu stie ca mai au un an de plata
Raspunsuri
myky791 spune:
eu am cont la bcr. si abia ieri miau bagat banii dupa masa ca dimineata incercasem si nui bagasera. probabil ii baga si raifasenul azi sia mai luat un pic de dobanda.... nu cred ca au facut vreo greseala. banii se trimit de la directia muncii din cate stiu eu.
_
SOACRA CU DOUA NURORI
adeana spune:
Nici mie nu mi-au intrat inca, am cont tot la Raiffeisen.. Pana luna trecuta mereu intrau pe 14-15 ale lunii, luna trecuta au intrat pe 19.. deci, mai asteptam :)
lalala13 spune:
aha, deci eu am avut noroc luna trecuta ca mi-au intrat pe 15..imi vine sa-i omor..macar sa stim frate o data fixa...
unboticutz spune:
si eu primeam pe 16 in brd si nu a intrat nimic inca
mami de strengarel dulce Rares Mihai si surpriza 32+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...
mamilidia spune:
acelasi lucru si pentru UnicreditTiriac bank. Nu au intrat inca banii de indemnizatie. In mai au intrat pe 14, in iunie is iulie pe 15 si respectiv 16, azi e 17 si nimic inca.
Parca sunt totusi prea multe situatii in banci diferite. Or fi sarbatorit Sf Maria prelungit. Mai asteptam.
madyrizi spune:
a intrat si la brd...
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
mamilidia spune:
da, confirm, au intrat si la unicredit. Insa nu ma mai asteptam dupa ora 14.00 pentru ca ziua bancara se termina in jur de 12 cel tarziu si orice plati dupa ora 12 se proceseaza in ziua urmatoare. Bine ca au intrat.
SuperMami_1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamilidia da, confirm, au intrat si la unicredit. Insa nu ma mai asteptam dupa ora 14.00 pentru ca ziua bancara se termina in jur de 12 cel tarziu si orice plati dupa ora 12 se proceseaza in ziua urmatoare. Bine ca au intrat. Lidia |
intra si dupa 16 platile de buget de stat...e vorba de sesiunile de incasari/decontari cu trezoreria si nu de ziua bancara (lucrez in domeniul asta)
Albumele noastre