Strugurasi S-O 11-BRAVO MARRYAN ... (100)
Raspunsuri - Pagina 6
Kora_B spune:
Maria26,
1.4 X BPD X FL X AC - 200 - Greutatea totala a bebelusului
iar ptr lungime:
FL X 7 - Lungimea totala a bebelusului
Sper sa te ajute. Mie la ultima eco, greutatea nu mi-a iesit ca la masuratoarea facuta de dr. Nu stiu dc.
Citat: |
citat din mesajul lui maria26 neatza fetelor va rog din suflet, dat-mi si mie formula de calcul a greutatii in functie de masuratori.. vreau sa stiu si eu cat are bebe.. chiar nu o stie nimeni? parca am vazut-o undeva in paginile din zilele trecute, dar nu mai stiu exact unde :( 35+ cu Albert si mami de Andy 3 ani + |
33+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +
LenaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lai Daca ar fi mai putin complicat, as opta sa donez celulele unei banci publice de recoltare si stocare (unde eu nu platesc, dar nici nu beneficiez de ele, sunt pentru uz public, pentru cine are nevoie); din pacate insa e destul de complicat de aranjat asa ca posibil sa nu facem nici asta. Lai 37+ cu |
Lai, am si eu o prietena care a vrut sa doneze. Dar din cate a cautat ea nu exista posibilitatea la noi. Doar in strainatate (nu stiu exact unde). Si asta a fost un motiv sa vad ca o afacere recoltarea de celule stem. Adica de ce nu as putea sa le donez si sa le poata cineva folosi? Inteleg ca sunt costuri cu stocarea etc, dar sunt atatea fundatii care ar putea finanta donarea pentru a ajuta pe cei care au nevoie. Spun si eu...
Ce nocturne sunteti burtici. Eu ma simt prost ca dorm asa de bine noaptea . La baie merg ca un zombie si direct in pat dupa
Dimineata ma cam intorc de pe o parte pe alta, dar asta doar dupa ce suna ceasul.
Va doresc un somn dulce si profund ca al meu
Lena - 32+
maria26 spune:
multumesc mult de tot Kora... l-am gasit intre timp in topicul nr 95 :D.. mi-am calculat... bebe are 2.400 kg la 35 de saptamani si 3 zile... nu e cam putin? la voi tot asa a fost?
nu stiu ce sa zic... Andy a avut la 33 de saptamani 2.500 kg.. poate e al doilea mai micutz... ca lungime mi-au iesit 47 de cm..
35+ cu Albert si mami de Andy 3 ani +
Lali_mete spune:
Hello fetele!!
Eu am fost la tara,l-am dus pe PAul la mamaitza si a plans dupa mine cand am plecat. Peste o saptamana ma duc sa il vad,si cred ca o sa mai vina soacra cu el in vizita pana dupa nastere, cand mi-l aduce de tot acasa.
Nu am timp decat sa scot cateva
pentru Marryan hai mamicule , sa te auzim cu vesti bune!!!.
Mi-au plecat surioara si fata concubinei tatalui meu( ar trebui sa zic sora vitrega ,nu? Inca nu o simt asa ,mai vedem cu trecerea timpului) ,si a ramas casa vraiste,pentru ca de sambata pana ieri am umblat cu ele teleleu,ieri am plecat cu Paul la socrela,asa ca se intelege...am de aspirat,spalat,adunat tot de prin casa.
Va pupic pe fiecare in parte,la recuperat nu stiu cand intru,dar sigur va prind din urma la un moment dat.
Ooo Doamne, am 37 + ,ce putin mai este,parca nu imi vine sa cred!!!
Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si 37+ cu Ioana Teodora
AMR 3 saptamani
zubi spune:
Neatza burtici
inca mi-e somn de nici nu vad bine..ce de insomniace, eu adorm foarte tarziu,adik ..in jur de 1, ma mai trezesc de vreo doua ori sa merg la pipi, si de dim..la 7 ma trezesc si pana la 9 mai atipesc asa..dar tot ma apuca nervii in timpul noptii...si azi dim m-am trezit de durere de picior, mi se pusese un carcel:(
Didianana, ce urat arata dopul ala
Lalic, LA MULTI ANI pt Octavian, cu intarziere, sa-ti traiasca mare si sanatos
Mikka, pai nu mai fii mami stresata..chair daca inveti pt examen,de ce tre sa iti faci griji? pai.....imi dau seama, la cat de stresata am fost eu din nimikuri in toata sarcina..cum o fi bebe de stresat
Lore..si eu sunt la fel ...asa de umflata, dar sper ca e normal, la fel,ma dor incheieturile,genunchii in special,simt asa ca am numai apa in mine de umflata...dar uite acu trece si asta , nu?
fetele, o zi cat mai buna...MARRYAN ne rugam pt tine si bebe, totul o sa fie bine,d'abia asteptam vestile bune
Zubi, mami37+ cu
minunea mea
darisa spune:
hello fetele, felicitari pentru 100 de capitole!!!!
am probleme cu laptopul, mi s-a stricat de saptamana trecuta asa ca am avut multe de recuperat. azi a lasat sotul laptopul lui acasa asa ca am profitat.
la multi ani retroactiv pt toate Mariile!
felicitari andreea pt bb!
cred ca maryan a iesit deja din ceza, am inteles ca dureaza cam 30 de min cu totul, abia astept sa ne povesteasca cum a decurs.
dana din cluj, am doua prietene care au nascut cu diculescu, amandoua au fost f multumite de el.
saptamana trecuta am fost la 4d, bb cantarea 1900 la 31 de sapt si 1 zi, iar lungimea 42 de cm. Are par ciufulit in spate, era incruntat, buze groase si barba micutza. Abia astept sa-l vad, si mai ales abia astept sa-l pun la san, mi-e atat de dor sa alaptez.
Cred ca michella zicea ceva de genul ca bunica o sa duca bb in brate si ea pe fetitza. Exact asa m-am gandit si eu, bb il va duce tati iar eu voi incerca sa ma concentrez cat pot de mult pe Alex.
In rest eu sunt bine, raportez 9 kg la 32 de sapt, celulita e in floare la mine, am cate o zi in care ma simt energica ( ieri de exemplu am fost cu Alex cu bicicleta si am fugit dupa el vreo juma de ora ca sa nu pice), azi nu ma simt in stare decat sa mananc.
Rachel, felicitari pt apartament, la fel as fi facut si eu. Si noi ne luam de toti banii si nu avem nici macar pt renovat daramite pt mobila, dar om lua imprumut, om vedea cum om face, important e ca luam ceva calumea, daca tot ma bag la credit sa stiu pentru ce!
didiana si noi am schimbat masina recent, am luat una mai mare si mai buna. Intrebarea mea este: pui amandoua scaunele in spate si tu stai in fatza? Sau cum faci? Sau stai in mijloc in spate intre scaunele copiilor? Inca nu m-am gandit cum o sa fac, cert este ca acum la fiecare iesire stau in spate cu Alex.
Va pup.
32+
Mami de Alex ( 3 ani si 1 luna) si asteptandu-l pe Radu
ionelamaria spune:
Mneatza mai spre pranz
Mikka,te inteleg cu examenul . Macar daca ar meita, dar mie alea imi par ca nu merita niciodata efortul ( mai ales la diferenta de salariu) Cat despre stres.... hm.... nu stiu ce sa spun. Stiu ca nu e bun si se transmite.... dar si ce bebe desteapta ai sa ai tu dupa atata invatat. Nu merita sa renunti acum, dar merita sa o iei mai in usor
Intusa, ecografia va spune ca totul e ok, ai sa vezi
Natalia, ce experienta urata ai avut. Stii tu ca nu e chiar asa in toate spitalele de stat, dar oricum... pe acolo. Pupam burtica sa nasti repoede si usor
Creola, stiu citatul lui Calinescu si cand intru dintr-o intrebare intr-un lac de intrabari ma intreb daca nu e mai simplu sa nu vrei sa stii tot, dar te pui cu firea omului??
alayna, din pacate insomniile sunt specifice ultimului trimestru. Important e sa dormi cand iti e somn: peste zi, noaptea... E o prioritate odihna. Sa nu mai spunem ca dupa ce vine bebe, asta cu dormitul intrerupt sipe apucate devine regula, asa ca iti intri in ritm Cred ca e disperant. Eu acum adorm bustean cand ma intind, dar fiu-meu abia a renuntat la trezirile de peste noapte si sunt in recuperari, imi incarc bateriile pentru bb2. Sper sa pot dormi bine pana in ultima zi, dar stiu de la prima sarcina cum e cu nedormitul
oana, sa ne spui si noua ce raspuns vei primi despre taierea cordonului. ( iar ca matza de curioasa sunt... poatema arunc intr-un nou lac de intrebari). Burta si la mine se "muta" cu greu de pe stanga pe dreapta, mai ramane in urma, o mai rog sa ma insoteasca
Lore, teoretic nasterea indusa e mai dureroasa, asa e. Acum nu stiu ce sa spun, fiecare minut care vine poate veni cu o surpriza. Ia lucrurile asa cum le-ai luat si pana acum, cu mult curaj, asa cum vin. Nu te mai gandi pana cand.
Revin
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 29+ cu
NataliaS spune:
Am adormit pe la 5.30 ...si la 7.30 m-a trezit sotul ca ne vin ceva prieteni in vizita...erau in trecere prin Cluj.
Am stat cu ei la o cafea si apoi am tasnit la Gynia sa imi fac controlul...m-am speriat - bb e ok, dar are in jur de 3500...eco arata chiar 3630, dar nu ne venea sa credem nici mie nici dr asa ca am scazut ceva...mi-a monitorizat-o , are puls ok, dopler ombilical ok, contractii in 10 min 1 de intensitate 100 si vreo 5 de 30, colul e inca posterior, dar e permeabil 2 degete...mi-a decolat putin membranele si m-a durut nasol, dar as vrea sa se declanseze odata, asa ca nu imi mai pasa ca ma doare. Fetituca asta e o scumpica, bucalata, buzata si zambitoare...sper sa fie asa si cand iese afara.
Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 38+ sapt cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
MARINAENACHE spune:
neata burticute
Noi azi schimbam semnatura avem 31 de saptamani.
Abia astept sapt viitoare sa imi vd piticeii care sunt din ce in ce ma ”sfortosi” si o lovesc pe mami, si nu o lasa sa doarma klumea, fc tumbe de pe o parte pe alta si inapoi.
Am obs k vb de nastere prematura la Medlife, Albu a sp k primeste bebei de la 33 de saptamani nu mai putin ac pp k depinde de fiecare clinica
Sei mai ai un pic si dai semne k se apropie mom repejor...Eu am o prietena care a eliminat dopul gelatinos si a nascut la o sapt jum ac depinde de fiecare
Va pupacesc
30+ Unde.s 2 puterea creste 30.sept.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari