Strugurasi S-O 11-BRAVO MARRYAN ... (100)
Raspunsuri - Pagina 5
unboticutz spune:
Hai, Maryan!!!
multa sanatate lui Hayat si lui Jade!
mami de strengarel dulce Rares Mihai si surpriza 32+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...
seidana spune:
Mikka.. dar cand ai examenul? pai na lasa mai moale cu stresul, ia-o usor daca il iei bine, daca nu nu.. macar incerci si nu renunti din start ca sa nu te frustezi.. insa le iei incet, te ocupi si de tine si incearca si sa te relaxezi..spala hainute, calca-le..pe mine asta ma relaxeaza.. desi nu imi place sa calc .. ce grasunica e bebelina.. a mea la 38 are 2900.. faci o bebeloaie adevarata!
38+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
oanaiasi spune:
Intrebare pt ionela: de ce ar face placenta ceva diferit in primele 2 minute dupa nastere decat a facut in cele 9 luni? am urmarit ca e necesar doar un minut pana la 2 min pt marirea volumului de sange la bb.asta e singurul considerent din pmv pt care as cere pensarea cordonului dupa 1 minut.
Oana 34+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
seidana spune:
MAY.. nu am vb cu JAde... mai incercam azi sa o sunam.... daca nu rapunde dam verdictul.. ca a nascut usor si bebe e bine nu? Doamne ajuta!!
NATALIA..... ufff fata .. mi-i groaza de spitalele astea... dachiar de ce nu ai zis nimik ca doar ai tupeu sa le dai acestora in bot..
Deci 39 + zici... hai mai strange putin ca vin si eu... nu ma lasa singura
Creola ... si tu teleu? da totusi Natalia la 36 mergea in turcia... tu inca esti cuminte , sper ca nu te vad si pe tine pe la 38 facand ce faci zilele astea ...Ma bucur ca v-ati intalnit si ati descoperit ca orasul asta e mic..
loredanar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiasi Lore, plimbari pe jos, mai lungi. masaj pe sfarcuri ( le formezi pt bb dar provoaca si contractii) Pana la cate sapt ai luat utrogestan? |
Utrogestan am luat pana pe la 35 de saptamani parca , apoi doar Gynipral. Utrogestanul s-a dovedit ca are efect doar pana pe la 34 de saptamani (asa a zis doctorita).
citat din mesajul lui racheel Lore, vrei sa nasti natural?Pai daca treci de 40 s cred ca o sa-ti induca nasterea |
rach, eu nu vreau sa se ajunga acolo - vreau sa nasc cum a lasat Dumnezeu nasterea - de aceea imi este si frica de depasirea termenului.
eu am ajuns la +21 kg sunt imensa si am inceput sa retin apa ... ma dor ingrozitor incheieturile degetelor parca am artrita, picioarele nu ma prea dor dar sunt tare umflate nu imi mai vine nici o pereche de papuci. ma rog sa nasc cat mai repede !!! tare e greu acum la sfarsit mai ales pentru ca sunt o balena !!!
Lori 38+ fericita cu Mara
oanaiasi spune:
Lore, am obsv si eu ca nu mai face nika utrogestanul asta...aseara am avut o contractie marfa...
Oana 34+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
seidana spune:
Lore... eu nu as bea ceaiuri .. si nimik, e optiunea mea personala , pt ca imi e sincer frica de substante fie si naturale care induc nasterea... desi stiu ca ceaiul de zmeur nu neaparat grabeste travaliul ci il face mai usor...
Oricum cum zicea si Oana .. plimbari lungi lente, masajul sanilor (care provoaca eliberatrea oxitocinei in organism, la fel ca si orgasmul excitarea ), am auzit si de prosop cald pe sani ( cica ar fi cu o sansa mare de provocare a travaliului) insa nu as incerca, miscare... etela mine un siecs mic , 3 covoare si pica dopul
seidana spune:
Fetele modific putin mai incolo kg.. ca acu mi-i lene...
idanuca spune:
citat din mesajul lui NataliaS Salutare! Mai e vreun huhurez pe aici? Eu nu pot sa dorm si pace! In primul rand Hai Maryyan - nastere usoara, recuperare rapida si mult laptic! Sa ai o bebelina sanatoasa, papacioasa, vesela si fara colici! Jade si Hayat - la DD sa va tina cat mai mult bebelusii in burtica!!! Sei - tu chiar exagerezi...si eu gatesc, alerg dupa fete, le duc incoace incolo, dar nu spal covoare...mut mobila, etc. Si pentru ca tot v-a dat Sei Info despre mine ...am venit la confesional Sambata si Duminica am umblat teleleu pe la bai sarate, la Cojocna. Sambata m-am intalnit la bai cu Creola si am sporovait o gramada. Sa n-o credeti cand mai spune ca e grasa si bla bla - arata foarte bine, e inalta su are o burticuta draguta. De Sf Maria am stat cumintei prin cluj, deoarece eram umflata ca un cimpoi si nu mi-a mai venit sa merg pe nicaieri...am iesit la un restaurant cu fetele, deoarece Ana care e si Maria isi dorea sa manance de ziua ei supa de fasole in paine si n-am putut decat sa-i respect pofta fetei...nu de alta dar si eu aveam pofta Azi - zi de pedichiura si deoarece azi noapte am avut contractii multe dese si dureroase am zis sa merg pana la Stanca sa vad ce-i cu mine, nasc sau nu...ei bine fetelor...a fost ORIPILANT...m-au pus sa ma asez in sala de consultatii de langa sala de nasteri,pe masa de consultatii pe un cearsaf vadit refolosit...m-am strapezit toata...apoi mergem la monitorizare, o ridica pe o doamna in travaliu, in fundul gol de pe o aleza de cauciuc, care ramane umeda si ma pofteste elegant sa ma asez...anyway m-am asezat intr-o dunga de fraiera ce-am fost, ca trebuia sa ii zic vreo doua, asa ca de la cadru medical la cadru medical...apoi am fugit acasa si am sarit sub dus cum am intrat. Am mers la medic bou si m-am intors vaca, si pe deasupra si jegoasaMaine dimineata am programare la clinica particulara si sper sa aflu mai multe despre mine si bb. M-am intalnit apoi cu o amica, care va naste tot la Stanca si care a primit lista cu cele necesare nasterii: vata, ace de sutura, ata chirurgicala, manusi sterile...etc Noroc ca seara s-a incheiat frumos - am fost la un super concert de jazz...MINUNAT!!! Aici sunt Zilele culturale maghiare clujene si sunt tot felul de concerte...cel de azi m-a impresionat...mi-a placut la maxim. Niste mosuleti super talentati din Ungaria...m-au facut sa uit de tot si toate si au cantat o multime de melodii f faine ex: "What a wonderful world" "Bona sera signorina" in varianta jazz Azi intru in 40 Vreau sa nasc odata! Vreau sa fie sanatoasa si sa iasa leu! Am zis si hop si-o contractie Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 38+ sapt cu Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103 http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/ |
Natalia...deja incep sa ma ingrozesc . Din cate stiam eu la Stanca e ok , se poarta frumos cu tine , dar se pare ca nu e intotdeauna asa
Kora_B spune:
De bujo mai stiti ceva? Ca nu a aparut de cateva zile pe aici...
33+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +