Nasterea la Arcadia - Iasi (15)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Camelia, eu i-am dat doar in prima luan calciu gluconic cat ne-a recomandat de la arcadia, duap asta am sistat calciu, ca doar il priemste din lapticul meu, cat despre D3 se da mancar pana la 2 ani.

Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui madline82

Lena, la mien toata sarcian fata a fost cu o sapt in urma fata de masuratoriel standard, acuma dac si tu esti mai micuat de inaltime cred ca si fetita e miniona, deci cred ca e ok si cu 2-3 sapt in urma ca dezv, ma agdnesc ca daca era ceva nasol nu te chema peste 2 sapt ci mai repede, cat despre dr Nemescu am toata increderea! Nu te necaji, iar la gramaj bebe vad ca sta f bine.

Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011

Madline, multumesc pentru incurajari . Vezi ca la mine de la inceput tot scade, k am ajuns de la dpn 8 oct la 22 oct ceea ce e foarte mult .
Eu intr-adevar sunt mai micuta (1.60) si sotul tot nu e urias. Ne-a intrebat greutatea la nastere. Eu la nastere la termen am avut 2600 la termen si tati vreo 3200; si totusi nu a spus ca poate fi asta cauza in mod explicit.

Dar eu sper sa fie bine, Si incerc sa fiu foarte optimista. Va multumesc ca imi sunteti alaturi

Clau , multumesc mult;
Tot la Nemescu morfologia... chiar de 2 ori; ca am fost la 20 sapt si a mai vrut sa ne mai vada o data...si el a zis k e mai mica si ca ceva nu ii place dar nu isi poate da seama ce...
Cica aveam DOLICOCEFALIE (cap alungit), posibil din cauza pozitiei pelviene (si asa a fost pentru ca acum s-a rotunjit... e cu capul in jos scumpa mea) si clinodactilie (un degetel carn), care in sapt 24 s-a dovedit ca e ok.
Oricum, cand ne-a vazut la 24 saptamani a spus ca e ok in final.
Sper sa am si eu puseul prietenei tale.

Lena - 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Lena, pe masura ce inaintezi in sarcina, diferentele pot fi tot mai mari. In plus sau in minus. Eu am avut dif de peste 2 sapt. Stai relax, te stresezi degeaba. Nu e vb de retard. Copiii se dezvolta atat de diferit, functie de atati factori variabili.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Lalic, iti dau nr. meu daca vrei ca sa ne dai de stire cum a fost. Poate o sa ai nevoie de ceva si te putem ajuta. Numai sa-ti activezi PM-ul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oana.irina

Lena, pe masura ce inaintezi in sarcina, diferentele pot fi tot mai mari. In plus sau in minus. Eu am avut dif de peste 2 sapt. Stai relax, te stresezi degeaba. Nu e vb de retard. Copiii se dezvolta atat de diferit, functie de atati factori variabili.

Mamica Mariei Antonia - nascuta la 22.07.2011

Mersic

Lena - 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

LALIC mult succes maine ! Iti tinem pumnii ! Sa de-a D-zeu sa te recuperezi repede si sa ai laptic dulce si bun si mult
Te asteptam cu relatarile de dupa ...
Eu am 1,56 m iar bebe ,veneri,la 34 sapt si 3 zile avea 2600 gr,e in grafic,numai ca eu simt ca pocnesc ...si cica mai creste ...
35 SAPT CU ANDREI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulia_iulia

LALIC mult succes maine ! Iti tinem pumnii ! Sa de-a D-zeu sa te recuperezi repede si sa ai laptic dulce si bun si mult
Te asteptam cu relatarile de dupa ...
Eu am 1,56 m iar bebe ,veneri,la 34 sapt si 3 zile avea 2600 gr,e in grafic,numai ca eu simt ca pocnesc ...si cica mai creste ...
35 SAPT CU ANDREI

Iulia, cred k e mai bine sa creasca decat sa nu. Atunci cand creste nu e problema, decat faptul ca s-ar putea sa nu poti naste natural (din cate stiu eu).

Lena - 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa27 spune:

LALIC mult succes maine ! Sa fiti amandoua sanatoase. Iti tin pumnii!!!
Abia astept sa povestesti cum a fost. Eu o sa nasc tot cu dna doctor si tot cezariana....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

Lena este o legatura directa intre cat au fost parintii de mari la nastere si copii, cel putin asa mi-a spus mie doc. mea Grigore, si eu ma confrunt cu acceiasi problema si ai mei conform lui doc. Iliev , la care am facut morfo, bebei mei sunt mititei dar in rest perfect sanatosi. Si eu am avut la nastere 2800 si sotul 3000 Grigore mi-a zis ca nu e nici o problema pe lanaga ca sunt 2 geneticul isi spune cuvantul cel mai mult. Si eu sunt mica de statura si nu avem cum sa avem bebei mari. Inceara totusi sa nu faci efort si sa manacii proteine mai multe, stiu ca nu e usor mai ales ca ai fetita si astea sunt mai mofturoase.
Nastere usoara pt cine naste manie si recuperare rapida si un bebelus sanatos si voios.
Eu sper sa ajung saptamana viitoare la Arcadia sa discut detalii cu privire la nastere, sunt tare curioasa ce imi spun.
23+ si

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hellen79

Lena este o legatura directa intre cat au fost parintii de mari la nastere si copii, cel putin asa mi-a spus mie doc. mea Grigore, si eu ma confrunt cu acceiasi problema si ai mei conform lui doc. Iliev , la care am facut morfo, bebei mei sunt mititei dar in rest perfect sanatosi. Si eu am avut la nastere 2800 si sotul 3000 Grigore mi-a zis ca nu e nici o problema pe lanaga ca sunt 2 geneticul isi spune cuvantul cel mai mult. Si eu sunt mica de statura si nu avem cum sa avem bebei mari. Inceara totusi sa nu faci efort si sa manacii proteine mai multe, stiu ca nu e usor mai ales ca ai fetita si astea sunt mai mofturoase.
Nastere usoara pt cine naste manie si recuperare rapida si un bebelus sanatos si voios.
Eu sper sa ajung saptamana viitoare la Arcadia sa discut detalii cu privire la nastere, sunt tare curioasa ce imi spun.
23+ si

Multumesc Helen M-am mai linistit deja. Nu stiu ce m-as face fara voi

Lena - 33+

Mergi la inceput