Nasterea la Arcadia - Iasi (15)
Raspunsuri - Pagina 16
LenaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalic Neata gagici, maine da e ziua cea mai mare si mai lunga si sper cea mai frumoasaMerci ca mi-ai dat accept pe fb Clau. Azi toata ziua fac curatenie si pun bagajele, acum am pus sa imi fac supa de rosii ca nu am voie sa mananc decat supe, fructe, si doar pana la 6 seara.Clau poate imi dai tu nr de tel sau altcineva.......sa va trimit si eu maine un sms dupa marele eveniment...... Sunt treaza de la 4, am emotii de mor, imi vine sa plang, maine o vad pe Mariuta mea cea scumpa deConstantin Octavian 12 ani deMaria Sophia - cezariana Cacicovschi programare miercuri 24 august ora 11. Ai grija de noi Doamne |
Multa sanatate, optimism si ganduri frumoase.
Lena - 33+
LenaC spune:
Raportez foarte supi...
Am fost azi la doctor.
Avem 1808 g, si de la ultima echo (acu trei sapt) s-a modificat DPN de pe 17 pe 22 octombrie. (Adica la ultima eco aveam 29w1d si peste exact trei saptamani, adica azi avem 31w3d)
Dopler e ok, tensiunea mea e ok (10/5; 9/5), dar bebe nu creste bine.
M-a chemat peste 2 saptamani sa ma mai vada si un coleg (Nemescu).
Morfologic totul pare sa fie ok.
Controlul la masa e ok, col inchis si lung.
A spus ca poate fi de la placenta ca nu furnizeaza bebe-ului cat ii trebuie sau poate fi de la vreo problema care o am eu (rinichi, plamani); dar eu nu am nimic
Sunt foarte suparata azi, sper sa imi mai revin.
a mai patit cineva sa aiba retard asa de mare?
Noi azi avem 31w3d, dupa UM tb sa avem 34 sapt, dupa eco de prin sapt 15 ar trebui sa avem 33w3d.
Sper ca nu v-am ametit de tot
[Edit] Am uitat sa spun, mi-a zis ca in asa caz daca nu o sa fie mai bine nu o sa pot naste natural si s-ar putea sa scoata bebe-ul mai repede
Lena - 33+
oana.irina spune:
Si o intrebare pentru oana irina scria undeva de un plasture siliconic, de unde l-ai luat sa ma duc la sigur |
Uite, asta este, cumparat de aici:http://www.italtrade.ro/epi-derm.html
oana.irina spune:
Lalic, mult succes!
Doamne-ajuta sa decurga totul bine! Te pupam si te imbratisam cu drag! Bebelusha Maria, bun venit printre noi!
ionelamaria spune:
Hai Lalic
sa fie totul bine si sa ajungeti repede acasa sanatoase
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 30+ cu
lalic spune:
Multumesc fetele sunt tare emotionata, imi bate inima ca la iepuras
Sa dea Domnul sa fie fetita bine e tot ce imi doresc, si sa fiu si eu ok indiferent de dureri.
Sper sa ma descurc ca sunt cam panicoasa de fire
Va multumesc ca sunteti alaturi de mine si sa dea Dumnezeu sa ne intalnim pe forum cu povestea nasterii minunii mele intr-un mod cat mai placut.
deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sophia - cezariana Cacicovschi
programare miercuri 24 august ora 11.
Ai grija de noi Doamne
claumarcoci spune:
citat din mesajul lui oana.irina Uite, asta este, cumparat de aici:http://www.italtrade.ro/epi-derm.html Mamica Mariei Antonia - nascuta la 22.07.2011 |
multumesc
-
Claudia 36+
madline82 spune:
Lena, la mien toata sarcian fata a fost cu o sapt in urma fata de masuratoriel standard, acuma dac si tu esti mai micuat de inaltime cred ca si fetita e miniona, deci cred ca e ok si cu 2-3 sapt in urma ca dezv, ma agdnesc ca daca era ceva nasol nu te chema peste 2 sapt ci mai repede, cat despre dr Nemescu am toata increderea! Nu te necaji, iar la gramaj bebe vad ca sta f bine.
Lalic, iti dorim o nastere usoara, refacere cat mai rapida si mult laptic, si binenteles o sa ne rugam sa fie bine!Te imbratisam cu drag!
Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011
camelia33 spune:
Neata fetelor!
Lalic mult succes sa iesiti cu bine din operatie sibebica ta.Dna Dr. e o finuta si tottul va fi ok nu iti fa griji.Va fi a nu stiu cata fetita Maria Sophia de pe DC
Mamici voi dati la bebei calciu kids si vit. D3 in continuare?nu as vrea sa o indop cu vitamine daca nu ar avea nevoie, dar la cat manac eu...cred ca ii prind bine.
Am vazut o reclama cum ca si la noi in Roman se face eco de sold si cred ca o sa mergem si noi sa vedem daca e totul ok.
O zi buna!
Sofia Maria
claumarcoci spune:
citat din mesajul lui LenaC Raportez foarte supi... Am fost azi la doctor. Avem 1808 g, si de la ultima echo (acu trei sapt) s-a modificat DPN de pe 17 pe 22 octombrie. (Adica la ultima eco aveam 29w1d si peste exact trei saptamani, adica azi avem 31w3d) Dopler e ok, tensiunea mea e ok (10/5; 9/5), dar bebe nu creste bine. M-a chemat peste 2 saptamani sa ma mai vada si un coleg (Nemescu). Morfologic totul pare sa fie ok. Controlul la masa e ok, col inchis si lung. A spus ca poate fi de la placenta ca nu furnizeaza bebe-ului cat ii trebuie sau poate fi de la vreo problema care o am eu (rinichi, plamani); dar eu nu am nimic Sunt foarte suparata azi, sper sa imi mai revin. a mai patit cineva sa aiba retard asa de mare? Noi azi avem 31w3d, dupa UM tb sa avem 34 sapt, dupa eco de prin sapt 15 ar trebui sa avem 33w3d. Sper ca nu v-am ametit de tot [Edit] Am uitat sa spun, mi-a zis ca in asa caz daca nu o sa fie mai bine nu o sa pot naste natural si s-ar putea sa scoata bebe-ul mai repede Lena - 33+ |
Lena capul sus, nu fi trista ca simte si bebe si nu asta vrem.
Dr Nemescu e un dr super profi, nu ai facut morfologia tot la el?
Cum nasti acum nu mai conteaza, important e ca bebelina sa fie sanatoasa.Crezi ca eu nu doream naturala? si uite asa am ajuns la anestezie totala.
Dr. iti prezinta situatia in toate cazurile posibile, nu cu gandul de a te demoraliza ci a te pune in tema cu posibilele probleme.
De ex , de ziua sotului si cea a casatoriei, iau una bucata sot si-l duc sa-l vada pe bebe, si am o discutie cu dr in care mi-a prezentat cazul meu in cel mai sumbru scenariu.Eu am plans toata ziua, imi stricase o zi care o doream perfecta, dar spre seara am reusit sa ma adun si uite ca suntem bine, nu exagerat de grasi, la 35 sapt avem 2400g, mai mare cu o zi.
Stiu o amica care bebe pana la 6 luni era mai mic tot asa cu 3 sapt si intr-o luna a crescut ca praslea, a nascut natural, un bebe de 4250g, asa ca se poate,DD o sa aiba grija de voi
-
Claudia 36+