Nasterea la Arcadia - Iasi (15)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

M-am apucat de facut bagajul si cu exceptia cosmeticelor personale, absorbante, lenjerie intima,papuci de plastic ptr dus, voi ce ati mai luat? aici ma refer la prosoape , camasa de noapte, stiu ca dau ei, dar eu am un fix cu prosoapele, daca nu-s ale mele ,ma lasa cu un prosopel al meu?
Si o intrebare pentru oana irina scria undeva de un plasture siliconic, de unde l-ai luat sa ma duc la sigur
Multumesc si astept sfaturi

-
Claudia 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claumarcoci

M-am apucat de facut bagajul si cu exceptia cosmeticelor personale, absorbante, lenjerie intima,papuci de plastic ptr dus, voi ce ati mai luat? aici ma refer la prosoape , camasa de noapte, stiu ca dau ei, dar eu am un fix cu prosoapele, daca nu-s ale mele ,ma lasa cu un prosopel al meu?
Si o intrebare pentru oana irina scria undeva de un plasture siliconic, de unde l-ai luat sa ma duc la sigur
Multumesc si astept sfaturi

-
Claudia 36+

Clau
cred ca te lasa si cu al tau.Sa ne spui cu ce dr nasti, pe ce data, ce astepti, fetita sau baietel , sa te trecem in listuta de la inceput!

Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011

Mergi la inceput

Am fost deja trecuta, dar repet: cezariana, bebe David, intre 2-10 sept, noi vrem 7, speram sa fie liber atunci, a si doctor Scurtu .
O sa iau cu mine un prosop, daca ma lasa bine daca nu ma obisnuiesc cu cele de acolo, 3 zile nu mor
O intrebare pentru mamicile de baietei, cu ce il imbrac cand il scot??? , ca nu am idee,luasem ceva special ptr eveniment dar cand m-am uitat azi mi-am dat seama ca e incomod de imbracat, are capse la spate
Domane e mai complicat de cat imi inchipuiam

-
Claudia 36+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claumarcoci

Am fost deja trecuta, dar repet: cezariana, bebe David, intre 2-10 sept, noi vrem 7, speram sa fie liber atunci, a si doctor Scurtu .
O sa iau cu mine un prosop, daca ma lasa bine daca nu ma obisnuiesc cu cele de acolo, 3 zile nu mor
O intrebare pentru mamicile de baietei, cu ce il imbrac cand il scot??? , ca nu am idee,luasem ceva special ptr eveniment dar cand m-am uitat azi mi-am dat seama ca e incomod de imbracat, are capse la spate
Domane e mai complicat de cat imi inchipuiam

-

Claudia 36+

Scuze, nu m-am uitat atent la burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Discutand la alt subiect despre asta, m-am gandit sa va povestesc si voua pe scurt. Undeva intre 6 luni si 1 an se recomanda un control oftalmologic la copii. Multi au un aparent strabism pana pe la varsta de 1 an, dar acela nu e strabism, e o diferenta de unghiuri ceva. Ideea e ca acel control e bine sa fie facut pentru ca , desi bebeii de 1 an pot avea dioprii +4 si asta e normal daca dioptriile celor 2 ochi difera poate aparea strabismul sau alte probleme
Eu am facut cam la 1 an la Mihnea acel control la Arcadia, cu trimitere de la medicul de familie, gratuyit la medic angajat. A fost simplu si amuzant pentru copil. Medicul cu o "jucarie"in mana ( jucarie care era de fapt aparatura lui cu beculete in forma de fata zambitoare sa atraga atentia) l-a "fotografiat " si computerul a scos datele la imprimanta . A mai facut cateva exercitii pe acolo cu o lumina ceva apoi am stat la o gura de vorba. Simplu si frumos, fara complicatii.

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

?
Ce liniste.....
Clauditza, ru nu ne spui nimic???

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 30+ cu

Mergi la inceput

Neata fetelor, chiar ca e tare liniste..Ionela interesanta inf cu vizita la oftalmo..

Oana, stiu ca aveai nr clauditei, poate o suni sa vezi ce au patit sau un sms..

Mergi la inceput

Neatza si de la noi,ce liniste pe aici...cand eram la birou nu-mi ajungea pauza sa recuperez, ma gandeam fericita ca o sa am ce face in concediu si acum, cand am timp e liniste/
Ar trebui sa incepem galeria pentru lalic,maine e ziua cea mare.
Va doresc o zi racoroasa

-
Claudia 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalic spune:

Neata gagici, maine da e ziua cea mai mare si mai lunga si sper cea mai frumoasaMerci ca mi-ai dat accept pe fb Clau.

Azi toata ziua fac curatenie si pun bagajele, acum am pus sa imi fac supa de rosii ca nu am voie sa mananc decat supe, fructe, si doar pana la 6 seara.Clau poate imi dai tu nr de tel sau altcineva.......sa va trimit si eu maine un sms dupa marele eveniment......

Sunt treaza de la 4, am emotii de mor, imi vine sa plang, maine o vad pe Mariuta mea cea scumpa

deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sophia - cezariana Cacicovschi
programare miercuri 24 august ora 11.

Ai grija de noi Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Lalic mult curaj si Doamne ajuta maine sa decurga totul bine si sa aduci pe lume o bebelusa sanatoasa.Ia si te odihneste azi cat mai poti pentru ca maine ai marea intalnire si trebuie sa fii o mamica odihnita. Stiu ca e greu pentru ca arzi de nerabdare sa iti tii in brate bubulina si cred ca numai la asta te gandesti insa e importanta si odihna.
Pupicei si asteptam vesti!

HAI LALIC!!!!

Noi ne ducem in parc

Mergi la inceput