Comenzi haine ieftine
Facilitez comenzi periodice pe aceste siteuri din China. Sunt facinata de aceste siteuri, unde sunt foarte multe produse si noi fetele avem de unde alege..
Fetelor as vrea sa dezbatem subiectul acesta si aici pe forum...
Va multumesc si spor la cumparaturi..daca aveti intrebari, nelamuriri, sugestii postati aici sau contactati-ma lasand un mesaj.
http://www.asia-fashion-wholesale.com/
Raspunsuri
Laura25 spune:
Si mie acu 2-3 ani o tipa ce o stiam de pe DC, mi-a 'facilitat o comanda' de haine din China. A cerut avans jumate din suma, i-am trimis banii si apoi nu a mai raspuns nici la mail nici la telefon. Logic ca nu am vazut nici haine nici banii inapoi.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
nadaflorilor spune:
o fi aceeasi persoana ... apoi nu inteleg de ce am nevoie de intermediar pentru a face cumparaturi de la un magazin asa zis online...
Nina, 22+,
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ninapreda o fi aceeasi persoana ... apoi nu inteleg de ce am nevoie de intermediar pentru a face cumparaturi de la un magazin asa zis online... Nina, 22+, |
aaa, nu, nu asta am vrut sa spun. Nu cred ca e aceeasi persoana. Ziceam doar ca la asta se rezuma experienta mea cu hainele ieftine de pe site-uri din China.
Maeri17 spune:
Vreau doar sa stiu daca este aceasi persoana,Daca imi puteti spune numele ei,unde te-a pus sa pui avans.Sau id ei,vreau doar sa stiu daca este aceasi persoana pe care eu o banuiesc acuma.^_^Sa ma asigur ca nu o sa dau comanda.
Multumesc!
Laura25 spune:
Maeri17, ti-am trimis mail
AYUMI spune:
Am facut si eu o comanda de pe acest site.Am ramas cu un gust amar;haine de foarte proasta calitate,o mare diferenta intre poze si original.
Eu cumpar des haine de pe net,trebuie sa recunosc ca a fost prima mare teapa.