Licurici de ianuarie-februarie 2009 (150)
Raspunsuri - Pagina 3
IRA_LIZA spune:
Naty, Rox, multumesc pt raspunsuri, nu speram sa-mi raspunda cineva, sunt atatea locuri de cazare la munte incat, iata, e o fericita coincidenta cu voi doua.
Naty, daca ajungeti la Sinaia in perioada aia si aveti timp & dispozitie, poate ne vedem. Iti las nr tel pe PM, in caz ca nu il ai. De drumul pana in centru nu-mi fac probleme, in principiu, vreau sa vad aglomeratie cat mai putina si multa-muuulta padure fosnitoare.
Rox, ce drum oribil de pietris?? intreb mai mult pt Marian - noi, fetele, suntem sprintzare, insa pt el imi fac oaresce griji...ref la micul dejun: la cate am inceput sa planuim si eu si maicutza sa preparam "pt drum, las' sa fie", m-as mira sa ajungem dimineatza sa mancam de la ei. In orice caz, as vrea sa ajungem la un mom dat la carciumioara aia care e e pe drum spre telecabina ("La teleferic" se numeste??), se faceau niste clatite cu ciuperci si nu-mai-stiu ce grozave! plus, evident, un loc unde se fac papanasi buni - poate ma indrumati, multumesc, fetelor!
Ma duc sa vad poze din urma...
Fetelor, ce-a patit Irina cea mica a Patriciei?
anna-mama spune:
Neta,
Va las calda!
Ira, sa aveti o vacanta frumoasa la munte Ce ne mai spui de papusica ta?
de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 22+ cu
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
crisspy spune:
'Neata,
Ada nu ne-am luat saltea...oho, mai avem o gramada pana acolo, se misca un pic cam incet meseriasii, nici macar gresia si faianta nu le-am luat .
Ira vacanta placuta
Vero cum esti azi?
Am fost aseara la echo...eu nu mai stiu nene ce sa mai cred, la masuratorile facute de dr mea a iesit si mai mica ca sapt trecuta . Iar mi-am facut programare la CMU pt maine sa vedem iese si la dr. Rahimian la fel? In rest, lichid normal, placenta OK...
gascha
Crisspy, fericita de Razvi si 38 sapt Andra - Maria
AMR 10 ZILE
anna-mama spune:
Crisspy, eu zic ca e bine bebelina, eu f mare incredere nu am in ecografiile astea, mie la Vladut toata sarcina mi-a zis ca am un copil in medie, adica nici prea lung si nici prea gras...si cand am nascut a iesit un baietel de 4 kg di 54 cm...na, zii si tu daca sa-i mai crezi. Asa ca stai linistita, probabil aparatul pe care il foloseste doctora ta nu e f performant si de aceea ies asa dinferente
Ma duc si eu acum la eco morfofetala, abia astept sa vad ce mai face bebe
anna-mama spune:
Gata, m-am intors de la eco, e totul normal, fata care fata e ne-a aratat asta cat de bine s-a putut, stata cracanata sa vedem tooot In schimb nu prea i-am vazut fata ca statea intr-o pozitie proasta cu fata in placenta Oricum, important e ca e sanatoasa, e dezvoltata la fix cu varsta sarcinii, are 450 g. Fata mea e asezata pe orizontal, capul in dreapta si picioarele pe unde ii mai incap si ei Singura problema e ca mi-a descoperit mie un fibrom, cica e mic, dar ma ingrijoreaza ca eu nu am avut nicidata asa ceva...stiti ceva despre fibromul in sarcina?
O sa vorbesc si cu doctora mea sa vad ce zice.
ada_coman spune:
Salut!
Anna ma bucur ca sunteti in grafic si ca bebelina e sanatoasa!
Crisspy nici noi nu ne-am luat inca saltea, urmeaza de acu. Mau pe seara, sa nu uit , iti scriu cum se cheama salteaua pe care o vrem pt noi.
Miere cum sunteti? A trecut virusul?
Multumim de urari fetelor!
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anna-mama Gata, m-am intors de la eco, e totul normal, fata care fata e ne-a aratat asta cat de bine s-a putut, stata cracanata sa vedem tooot In schimb nu prea i-am vazut fata ca statea intr-o pozitie proasta cu fata in placenta Oricum, important e ca e sanatoasa, e dezvoltata la fix cu varsta sarcinii, are 450 g. Fata mea e asezata pe orizontal, capul in dreapta si picioarele pe unde ii mai incap si ei Singura problema e ca mi-a descoperit mie un fibrom, cica e mic, dar ma ingrijoreaza ca eu nu am avut nicidata asa ceva...stiti ceva despre fibromul in sarcina? O sa vorbesc si cu doctora mea sa vad ce zice. de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 22+ cu e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR |
Da, io, ca am avut doua, descoperite de Iosup la echo 3D de la 20 de saptamani. Da' n-am avut nicio treaba cu ele.
ada, cum e cotul Dariei?
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IRA_LIZA Rox, ce drum oribil de pietris?? |
nu e oribil ptr oameni, ci ptr masini . daca n-ai cauciucuri noi risti sa cam ramai fara unul. de la strada pana la pensiune, nu e mult, cam 500m sa zic, maxim, dar pe serpentina.
Criss, nu mai e mult. trebe sa fie ok cu mandra totul
Ada, sper sa se refaca rapid Daria!
anna-mama spune:
Selene, am inteles, sa nu ma ingrijorez, da? eu nu am avut niciodata nici macar chisturi, ovare inflamate sau alte probelemute de genul, de aceea m-am ingrijorat cand am auzit de fibrom. Maine o sun si pe doctora mea sa vad ce zice.
Ada, offf, uitasem ca am citit beleaua Dariei cu manuta, sper ca e totul bine
Crisspy, la ce ora ai ecografia?