Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 61-

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Gliana yupiiii !!! sa va traiasca puiul, sa fie sanatos si mancacios, sa va bucurati de el. te astept cu poze cu minunea.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Gliana, ma bucur din suflet pentru voi! Sa dea Dumnezeu sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati in fiecare zi de copilasii vostri.

Noi ne mandrim cu intoarcerea pe burta de pe spate, care a avut loc cu cateva zile inainte de a implini 4 luni, cu apucatul labutelor de la picioare cu manutele, sta deja in "4 labe"- adica in genunchi si se sprijina in palme, isi ia avant si vrea sa se deplaseze dar inca nu reuseste.... chestii de-astea. In rest, timp putin, lucrez in putinele ore libere, asa ca oboseala e destul de mare, dar ne descurcam.
Si inca un motiv de mandrie, dar si de alte trairi sufletesti pt mine, ca mamica: lunea viitoare baietelul nostru incepe gradinita, la 3 anisori si 7 luni. Speram sa se acomodeze usor si mai ales sa ii placa. Daca nu... mai asteptam si cel mai tarziu la anul incercam din nou.

http://salveazavieti.ro/858/doneaza.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

floaredemac, sa iti traiasca minunile ! Referitor la gradi, in primul an piticul meu a luat toate racelile, gripele si ce a mai fost de luat pe acolo si le-a adus acasa. Pana si-a format anticorpii am tras 2-3 zile de gradi, 1 saptamana acasa, si uite asa, tot anul. Va trebui sa ai ceva grija sa nu plimbati de la unul la altul bazdaganiile. Oricum, felicitari! MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,

Mergi la inceput

Tonirro, multumesc! Sunt constienta de aspectul asta, e una dintre temerile mele . Am luat oarece masuri de precautie, baiatul primeste un produs pe baza de plante de cateva luni incoace pt sporirea imunitatii (esberitox), iar micutei ii dau oscillococcinum, pe langa alaptat. In plus, baiatul are hemoleucograma perfecta, si ii multumim lui Doamne-Doamne ca pana acum nu am luat decat o singura data un antibiotic usor pt o diaree cauzata de bacterii (ca sa nu zic chiar dizenterie ). Grupa de la gradi este mica, de maxim 10 copilasi, si poate avem noroc.... Dar, bineinteles, tot ma tem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

multumesc din suflet si voi sa va bucurati de tot ce aveti mai scump. inca sunt in spital, astept lapticul , acum ies cateva picaturi dar se pare ca e nevoie de rabdareeee
Eric este fff bine iar eu astept sa ma vindec de tot. inca doare operatia dar o sa treaca
va pup dulce

mutatia heterozigota a MTHFR A1298C,
mami lui Eric, 26.08.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Floare, ce emotii pe tine cu piticul la gradi. O sa fie bine
Gliana - o sa treaca si durerea cu operatia, important este ca sunteti bine amandoi.
Tonirro, ce faci? ce face bebelul?

MTHFR C677 Homozigot
in 16+
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

deci scriu a 3 a oare mesajul asta
ieri m-am delectat cu o vizita la dr avram , care e neschimbata , la fel de amabila si draguta ; mi-a zis ca , valoarea IR-urile pana in 0.6 e normala (eu am 0.60 respectiv 0.64 ) iar val pe cordonul ombilical e ok ; m-a mai linistit (putin), si m-a sfatuit sa tinem sub control cateva analize ...una din ele e didimeri
sper sa fie bine pana la capat; mi-a zis ca deficitul de ATIII este fff rara , nu rara , si ca e oarecum indoita de analizele de la synevo (a
zis-o asa mai finut , dar cam asta se intelegea)
va pupa fata dulce

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Georgia, sunt vesti super! Bravo!
Stiu ca ddimeri este f importanta! Hai, va fi bine!
Nici nu mai stiu care laborator e de baza: unii se indioesc de cei de la Fundeni, altii de Synevo...imi pare asa rau ca nu colaboreaza si ei, ca na, mai sunt si invidii intre ei...
Multa sanatate!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

danezza sar'na de intrebare. Bebelul e bine (asa sper zi de zi, desi in continuare am o strangere de inima cand ma duc la baie), parca-parca m-au mai lasat greturile, mi-am propus sa-i pandesc miscarile prin saptamana 20 si pana atunci sa nu-mi mai pun intrebari daca a fost "fluturas" sau...altceva . Nu stiu ce sa fac cu injectiile, mi-e teama sa ma duc in lateral. In jurul buricului (la cca 5 cm) am inceput sa ma invinetesc urat si pana trec vanataile, fac mai spre exterior. Numai ca parca sunt plina de vase de sange. Ori sunt eu paranoia ori ele se vad mai aprig . Tu cum esti? Bebelul tau? Am fost si eu ieri sa repet analizele la Medcenter, azi mi-a dat d-na dr. Avram rezultatele si sunt ok. D-dimerii au iesit 230 adica bine. Dansa zice sa scot aspenterul pentru ca se justifica prezenta lui in schema doar daca am SAFL. Bineinteles ca mie mi-e frica sa schimb ceva. De ce sa schimb daca merge bine? Abia abia am schimbat femibion 1 cu femibion 2 . MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,

Mergi la inceput

Tonirro, eu am facut injectiile f aproape de solduri, cam la o palma de buric, si jos, spre linia bikinilor, ca sa zic asa Acolo era mai putin dureros pt mine, prindeam pielea mai usor si mergea mai bine. Cand bagi acul si simti durere ascutita, il scoti frumusel si incerci iarasi. Acul il bagi perpendicular. Eu nu m-am invinetit decat de 1-2 ori, in rest au mai fost cerculete mici mai inchise la culoare in jurul intepaturii, dar intr-o zi, doua treceau.

Mergi la inceput