Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 61-
Raspunsuri - Pagina 16
georgia_c spune:
Gliana, azi e ziua cea mare ...Doamne ajuta , o sa fie totul bine .. ce m-am nimerit mai activa cand e petrecere
am fost la dr U si mi-a iesit a-FXa=0.20 ..e ok ?
nu mi-a zis ca vreuna din analize nu ar fi buna ..si , grija mea cea mare , ramanem pe clexane de 0.4 pana peste 2 sapt la eco sa vedem ce si cum (acum ma gandesc sa nu fie de la altceva problemuta lui bb)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
balanta_tm spune:
georgia, antiXa trebuie sa fie in cazul tau intre 0.05 si 0.5 (tu esti pe profilatic, nu pe terapeutic), deci este ok. Pt un rezltat corect, sangele trebuie recoltat la 2-4 ore de la injectia cu Clexane (asa zice hematologul de la Viena si am n motive sa merg pe mana lui)
georgia_c spune:
balanta, cam greu sa recoltez la 2-4 ore de la injectie , caci eu le fac seara la 21.30..
Albert Einstein
balanta_tm spune:
Cred ca este ok ca atunci cand mergi la Fundeni pt antiXa, sa amani injectia cu Clexane (in loc de seara, o faci dimineata de tot, pe la 6 si dupa 8 mergi la Fundeni).
QiaoBing spune:
HAI GLIANAAAAA !!!
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
MeAlex spune:
Gliana, te pup! Curaj, nastere usoara si recuperare rapida!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
p@ulici spune:
Buna tuturor
Gliana posibil ca la ora asta ti-ai cunoscut puiul, multa sanatate, recuperare rapida, mult laptic, si bebe mic sa va aduca numai bucurii.
In final mi-am facut si eu analizele pt PAI si Factor XIII, ieri am primit rezultatul si ma "laud" cu PAI heterozigot.
MTHFR A1298C – HOMOZIGOT si PAI 675 4G/5G – HETEROZIGOT
Trombofilie descoperita la prima sarcina tratament pt trombofilie de la 10 saptamani de sarcina: Clexane 0.4, Acifol 5mg 2/zi, Dr. Heim Satu Mare
O fetita Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010 nascuta prematur la 28 de saptamani devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
georgia_c spune:
multumesc balanta
doamne paulici dar multe mai ai si tu
Albert Einstein
broscuta7 spune:
Buna fetelor,
Tocmai am vorbit cu Gliana.
A nascut la 11.45 un bebelus de 3.200, Eric. Sunt bine amandoi.
Eric, sa ai o viata frumoasa si sa-ti bucuri parintii in fiecare secunda.
Mamico, recuperare rapida si mult laptic.
Va imbratisam cu drag.