Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 61-

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

danezule acum am 18s1z (am avut si eu diferente de zile , am un cm lung , deci o ovulatie tarzie );culmea e ca de ceva vreme ne pastram la dif asta de 1 zi; la noi sunt ok organele , greutatea cica e sub limita

Gliana
..Doamne ajuta, o sa fie bine !

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

eheee ... si miki-miki ce o mai face ? era o adevarata enciclopedie ambulanta de tratamente naturiste

Stiu ca Rocris75 este acum insarcinata in saptamana 28 si totul e OK. Va avea o fetita. Cine nu stie povestea ei o poate citi la aspirante, la prima pagina. A trecut si ea prin momente foarte grele dar cu ajutorul lui Dumnezeu de data asta va fi bine!

Copii gasesc totul in nimic, oamenii gasesc nimic in tot. (Giacomo Leopardi)

Mami de 2004 si 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

esti ok, stai linistita .. o zi nu inseamna nimic .. nici ecografee nu sunt chiar fix pe fix .. iar ca greutate .. sunt bebei mai mici si bebei mai amri
daca ar fi un standard .. toate ar trebui sa nastem copii la 3,500 ca ei asa au baremul .. hai sa fim seriosi

Gliana

MTHFR C677 Homozigot
in 15+
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

danezza, ce comica esti

mutatia heterozigota a MTHFR A1298C, sarcina oprita din evolutie in 2010 la 4 saptamani.
Acum sarcina in evolutie 39 s cu tratament clexane de 0.6 mg/zi, pregnacare - 1/zi, 1 captafer/zi], no-spa 1/zi
O nastere normala fara probleme acum 18 ani - o fetita sanatoasa tun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

Gata fetelor, am facut minunata eco, nu stiu sa va spun ce fel a fost, pentru ca as jura ca a fost si ceva 4D (se vede pe fond roscat, asa?) Am prostul obicei de a lacrima excesiv cand vad bibicul pe ecran si nu focalizez prea bine imaginea, dar clar eco normala era combinata cu altceva. Se pare ca toate sunt la locul lor, 13s si 6 zile (dupa calculul meu ar fi fost si 5 zile de la CM iar de la ovulatie chiar mai putin, eu am ovulat la 17 zile - dar asa am plecat de la prima eco, cu varsta gestationala potrivindu-se cu CM), os nazal prezent, translucenta nucala f f mica - abia vizibila, nici un semn de bazdaganii. Mai mult, am inteles ca vara, rezultatele fals pozitive se inmultesc datorita rapiditatii deteriorarii free-beta HCG-ului (eu am facut DT la spital). De la recoltare pana la ridicarea probei de sange trec ore bune. In cazul meu proba a fost recoltata in jurul orei 9 si abia in jurul orei 13 sunt transportate catre laborator. Chiar mi s-a sugerat ca vara, analizele de sange sa le fac undeva unde au si laborator (ex. primit Synevo Grozovici). In urma examenului ecografic la care a fost de fata si medicul meu, am hotarat ca peste 4 saptamani voi face o noua eco de acest fel, si daca si atunci totul va arata bine, nu risc cu amnio. danezza am inteles ca si tie ti s-a propus aceeasi solutie. Eu sunt mai linistita acum. Probabil ma agit si cand trece mult timp intre ecografii. Acum ca am vazut ca e acolo si ii bate inimioara...am sa fiu mai linistita. Saptamana asta . Nu stiu cum trebuie sa simti cand simti ca misca am tot citit diverse descrieri....ma sperie gandul ca am sa astept sa simt si n-am sa simt; sau ca am sa simt, si apoi voi fi innebunita sa simt intr-una. Mai am putin si dau in balbaiala dar ai inteles tu ideea . Ai grija de voi!Gliana nu mai am rabdare . Fii curajoasa si lasa grijile! Saptamana viitoare o sa radem impreuna de temerile tale. Odihneste-te si fa-te "gigea" pentru marea intalnire!MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

fly mltumesc pentru incurajari. Sa-ti traiasca bebelina! Cum este? Apuci sa dormi?MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

tonniro ma bucur de vesti bune! Sunt in stare sa stau aici pana veti fi toate mamici/gravidute etc. Imi doresc sa invingem nenorocitele astea de trombofilii, ma bucur mereu de reusite si ma intristez la esecuri, Doamne ajuta sa fie bine intr-un final pentru toate!
Deocamdata copilul e cuminte, mananca si doarme, mai are reprize de plans, dar ziua, ca noaptea somnul e in reprize de 4 ore sper s-o tina naravul! E frumos si cand mi-e greu imi amintesc ca n-a fost usor sa am comoara asta, respir adanc, numar de vreo 15 ori de la 1 la 10 si gataaaaaa intru in transa!
ruxandrada, floricio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

tonniro, ma bucur si eu de vesti bune, stai cuminte , roaga-te zilnic, eu am luat o rugaciune simpla si scurta de aici de pe forum ,,rugaciune pt pruncul ce se afla in pantecele mamei" si am simtit ca tare mi-a fost de ajutor. , trebuie sa bucure Doamne, Doamne pe toate mamicile care au copilasi , dar si pe fetele care-si doresc atat de mult copilasi.

mutatia heterozigota a MTHFR A1298C, sarcina oprita din evolutie in 2010 la 4 saptamani.
Acum sarcina in evolutie 39 s cu tratament clexane de 0.6 mg/zi, pregnacare - 1/zi, 1 captafer/zi], no-spa 1/zi
O nastere normala fara probleme acum 18 ani - o fetita sanatoasa tun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tymeea spune:

Buna, tonirro...as vrea sa vorbesc cu tine, daca se poate...id-ul meu de messenger este: laura_daolt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Citat:
citat din mesajul lui tonirro
danezza am inteles ca si tie ti s-a propus aceeasi solutie. Eu sunt mai linistita acum. Probabil ma agit si cand trece mult timp intre ecografii. Acum ca am vazut ca e acolo si ii bate inimioara...am sa fiu mai linistita. Saptamana asta . Nu stiu cum trebuie sa simti cand simti ca misca am tot citit diverse descrieri....ma sperie gandul ca am sa astept sa simt si n-am sa simt; sau ca am sa simt, si apoi voi fi innebunita sa simt intr-una. Mai am putin si dau in balbaiala dar ai inteles tu ideea . Ai grija de voi!

mie nici macar nu mi-a zis nimic de amnio .. chiar a zis cand am intrebat eu ca in niciun caz .. erao pasarica a mea
Te inteleg cu nelinistea dintre eco .. si eu sunt la fel
ai sa simti si cand misca in curand
primele miscari sunt ca niste fluturasi ... ca si cum ai vea un pestisor in burta ..dupa care devin ca niste zvacniri ale burticii dar deja atunci vei sti exact ce este!
Tre sa ne ajute Doamne Doamne sa ajungem cu bine la final (eu asa sper) ... uite cate mamici happy avem aici!
Gliana, ne gandim la voi si asteptam vesti cand poti tu!

MTHFR C677 Homozigot
in 15+
Doamne ajuta!

Mergi la inceput