Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 61-

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

revin ileana cu o corectura, impropriu spus in solduri, sa nu crezi ca le-am facut in locul unde le faci pe cele intramuscular, de fapt eu le-am facut cat mai pe laterala burtii , dar sigur intelegi tu. deci vreo trei luni numai in zona aia am bagat ca slava Domnului s-a adunat putina grasimica acolo pe timpul sarcinii si am avut in ce baga acul

mutatia heterozigota a MTHFR A1298C, sarcina oprita din evolutie in 2010 la 4 saptamani.
Acum sarcina in evolutie 39 s cu tratament clexane de 0.6 mg/zi, pregnacare - 1/zi, 1 captafer/zi], no-spa 1/zi
O nastere normala fara probleme acum 18 ani - o fetita sanatoasa tun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_0899 spune:

Gliana,

As vrea sa te intreb ceva. Clexane 0.6 de cat timp faci? i inceput cumva cu clexane 0.4 si apoi 0.6 sau direct 0.6 si din ce sapt. de sarcina. Merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Buna tuturor.

Ileana cat timp poti prinde pliul e ok, insa o data cu cresterea burticii vei vedea ca nu mai poti prinde pliu si atunci te vei tot indeparta de buric inspre lateral.

Legat de administrarea Clexane (sau altor tipuri de heparina in sarcina) sunt foarte elocvente urmatoarele 2 video, postate de una din mamicile care are printre cei mai mari copii nascuti datorita Clexane, are 2 copii amandoi cu tratament.
Video 1 - sarcina in luna mica sau preconceptie:
www.youtube.com/watch?v=gQ6W_17hb7g" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=gQ6W_17hb7g
Video 2 - sarcina in luna mare
www.youtube.com/watch?v=GoJdofjXQZ4&feature=mfu_in_order&list=UL" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=GoJdofjXQZ4&feature=mfu_in_order&list=UL

Gliana nastere usoara

O zi frumoasa tuturor

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

Mergi la inceput

Paulici multumesc
Diana, eu am facut din saptamana 7 de 0.6 dar impartit, dimineata 0.4 si seara 0.2. Mai am doua zileeeeee, azi si maine si vineri naaaassccccc

mutatia heterozigota a MTHFR A1298C, sarcina oprita din evolutie in 2010 la 4 saptamani.
Acum sarcina in evolutie 39 s cu tratament clexane de 0.6 mg/zi, pregnacare - 1/zi, 1 captafer/zi], no-spa 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanasi spune:

Gliana, Paulici, multumesc, inca mai pot prinde pliul, dar in curand cred ca nu. Problema e ca pe lateral nu s-a acumulat nimic, parca chiar s-a subtiat :(. Credeti ca 3 kile pana in sapt. 20 e prea putin?

Gliana, nastere usoara, mult curaj si felicitari de pe-acum.

MTHFR 1298 heterozigota, PAI-1 675-4G heterozigota, PAI-1 844G heterozigota, o sarcina oprita in evolutie la 9 saptamani; zilnic Aspenter, acid folic, Vit E, Q10, MgB6, Cetebe, Femibion
INNOHEP 0.35 ml

insarcinata in 19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Ileana
nu au legatura kg acumulate de tine cu greutatea lui bebe. Atata timp cat el se dezvolta normal, e ok
Paulici, ma bucur sa mai aud de tine. Cum esti, esti bine?

iar pt mamaica noastra de vineri ... MULTAAAA BAFTAA!!!!
te pupam si ne vom canaliza toate gandurile noastre pozitive catre tine si bebe

MTHFR C677 Homozigot
in 15+
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

va multumesc fetelor dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

gliana suntem cu ochii pe tine intre 2 alaptari! Asteptam cu interes!

Mergi la inceput

hehe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

Gliana suntem langa tine! nastere usoara si recuperare rapida! MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,

Mergi la inceput