Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (41)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns persi spune:

Roxy,asa e ,e de rasul curcilor..
Pai bagajul lui Raducu l-am facut la el in camera si nu am mai scos geamantanul la usa,iar cand am plecat,am plecat doar cu ce era la usa...
Sa ai spor la cumparaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Persi, multumim si Nick spune ca imi seamana piscoata la ochi si mai ales ca a vazut-o pe maica mea acum cateva zile pe webcam cand vorbeam cu ea pe skype si eu o aveam pe sophia in brate si ferestrele de web erau una langa alta a putut face comparatie si a spus ca Sophia ii seamana maica mii la ochi si falcute, dar nu cred, ca deh, eu o vad pe Sophia toata soacra mea acum fiecare cu ochii lui, care si cum vrea sa vada nu ? Tare fazacu uitatul bagajului acasa eu nu stiu ce as face daca ar fi asa ca eu zbor peste mari si tari si acasa aici nu mai ramane nimeni sa imi poata trimite din urma valiza, deci sa am grija sa pun toate valizele la usa , sa le pun numar la toarta cred si apoi sa caut sa numar daca le am pe toate in portbagaj dar stii tu, eu am o vorba, daca am cheile, cardul si capul cu mine, se rezolva tot, material vorbind, ca daca uiti copilul acasa nu e asa usor sper ca v-a fost lectie patania si alta data nu se mai repeta

Roxy, si tu imi spui ca eram mai frumoasa cand eram mica ? sa inteleg ca acum sperii si ciorile ? piscoata seamana cu tati , asta-i adevarat, poate mai tarziu o mai lua si ceva de la mine, dar sper sa nu ia ce-i mai rau, adica fundu mare dar nu cred, deja are fundicul super dragut si micut, exact forma lu tacsu e toata leita daddy, nu se mai pune problema ... poate urmatorul bebe o sa semene cu mine, cine stie

Ma duc sa pun lenjeriile in uscator si vasele in masina de spalat, iar sunt gospodina astept pachetul cu rochia de mireasa si nu mai am rabdare, fac ce fac si ma tot invart prin casa, ca un titirez ...sus jos pe scari, poate mai si slabesc oleak nu ?

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am ajuns si noi de afara!!!

strumf folosim hainute de 1 an deja!!! azi ma gandesc sa il cantaresc,,,,,bilantul de 6 luni dar tare imi e ca vad un 9 kg la cantar ne arati si noua pozici cu rochia???plssss

roxy tot mai frumoasa se face anastasia!! si mi se pare ca seamana si cu tine, nu??

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

... poate urmatorul bebe o sa semene cu mine, cine stie

_

da....da....asta am sperat si eu.... si tot degeaba

Mergi la inceput

merg si eu sa mananc si revin.....

bubu face nani deja....asa ca eu voi fi pe net azi nu fac nimic!!!!!!!

Mergi la inceput

madaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
simooooooooooooo!!!!!!!!!!!!
andreeeaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!
deeeaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!
allyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
stefy!!!!!!!!!!!!!!!!
ionyyyy!!!!!!!!!!!
dyaaaa!!!!!!!!!!!!!
gabi!!!!!!!!!!!!!!!!!
lalelyyyyyyyyyy
crisssssssss!!!!!!!
dorinutaaa!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

gata am citit. s-a vazut ca a fost sarbatoare
yasmi-nu-mi vine sa cred ca purtati haine de 1 an ce mare e baietelul tau, chiar ca zici ca are vreo 8-9 luni in poze, vorba lui Strumph
Strumph- sa stii ca si mie imi pare ca micutza Sophie seamana cu mamica, mai ales cand erai tu mica. nu mai zic ce bunatati am mancat de Sf Marie si pe 14 cand a facut micuta mea 4 luni.tb sa ma potolesc, dar ce sa fc cand toata lumea mananca bbunatati in fatta mea?
sa stii ca si noi am luat cadou la nasi si nasii tot din Bucovina de la noi sunt. noi am luat un set de valize
piscotica e superba cum innoata ea in cada
lalely dar ce bine a luat David in greutate si tu iti faceai atatea griji....bravoooo
ailed - si noi tinem apa in termos de inox cand suntem plecate, de fapt si cand sunt acasa am un termos din asta cu cioc in care tin mereu apa calduta pt biberon. exista termos de sticla?
miki- of ce vacanta ! bine ca ati venit acasa macar acum aveti linistea casei si psihic esti mai bine. si eu cred ca in conditiile astea as fi renuntata la vacanta de la mare. lasa ca isi revin ei copii, tu sa te faci bine.
catank bafta la teza
roxy- ma bucur ca ii place bebelinei suculetul. e fata mare

nu mai imi amintesc ce voiam sa scriu dar imi aduc eu aminte
in alta ordine de idei ma apuca melancolia cand ma gandesc ca sunt deja bebei de 6 luni! 6 luni?? of ce repede trece timpul.

pupicei

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

strumph - azi nu fac smotru, coc vinete sa bag la congelator pentru la iarna

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

yasmi, ai strigat tare de tot catalogul ala vad sincer nu stiu ce se intampla de toata lumea a disparut ? pe unde sunteti doamnelor? toate in vacante ? toate cu burta la soare ? sunt asa de multe mamici care nu au mai scris de mult si care mi-ar face placere sa le mai "aud" si sa vad pozici cu puii scumpi, sa vad cum au crescut... dar ele nici macar nu mai trec sa ne salute am mai ramas numai o mana de mamici care mai scriem cat de cat frecvemt pe aici si restul care erau mai mereu online cat eram gravide nu au mai dat pe aici de cand au nascut, eu nu inteleg chestia asta, dar poate sunt eu putin mai dusa cu pluta decat restul
Rochia de mireasa o sa o vezi pe mine la nunta, adica in poze dupa , pana atunci nu o arat la nimeni, nici macar surori sau prietene oricum nu mai ai mult de asteptat, putintel, ca timpul asta se scurge repjor vad, trec zilele si acusi tre` sa fac bagajul pentru plecat in ro
Lucas iti seamana si tie putin nu numai lui tati, mie Iasmina imi pare ca seamana leit cu tati , dar in general fetele seamana cu tatii eu exceptia de la regula, seman cu mama... tata a fost roscovan, acum e cheliuta are ochi albastri si tenul alb ca branza mama e bruneta, ochi caprui inchis si bine facuta, adica nu scunda , nu foarte inalta dar cladita bine , cum sunt si eu ii seman tare bine la ochi, ten, statura, par si constructia corpului, adica mai tot, copie fidela

alexina, gata ai citit tot din urma? ai recuperat, ori iar ti-a picat romtelecomu in parau ? pozici noi ai sa ne arati cu balerina?

Pisuc, voi ati ajuns inapoi acasa in Bucuresti? cum a fost reacomodarea? toate bune? eu una astept pozici noi cu Petru pletosul si frumosul ca nu l-am mai vazut de tare demult si mi-e dor

EDit ca a aparut si alexina la raport pana m-am mocosit eu cu scrisul ultimul mesaj
_

Mergi la inceput

alexina, nu pare doar in poze asa este si in realitate!! golanu' lu' mama

strumf....parca acum a inceput asa putin sa semene si cu mine ..dar putin---putinnn asa imi place cand vad bebici/copii care seamana leit cu unul din parinti sau bunici....este ceva exceptional!!!

am devorat mancarea...si punga de joe...dar parca tot mai e loc

Mergi la inceput