Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (41)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ioanna spor la treaba. ce cafea buna ai facut
da, zice ma-ma asa clar, inainte zicea maaa-maaa-maa-maa asa lung si lalait. acum zice exact ma-ma si cateodata zice asa rastit si tare de zici ca imi zice 'hei, nu auzi ca te strig'

ailed Maria s-a ridicat in picioare la 5 luni? cum asa? asa devreme?

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata si-o cafea

Ce faceti fetele cucuietele ? Eu am dormit aiurea , cred ca de la a 2a cafea de ieri mi se trage ca am baut-o mai tarziu dupa amiaza, dar imi picau ochii in gura si am spus ca un pic de cafea nu ar strica si am avut ec sta cu ochii in tavan azi noapte bine ca nu s-a mai trezit piscoata la 5 jumate, a dormit pana la 7 jumate cand s-a trezit ea singura A vrut Nick sa o trezeasca cand a plecat la munca la 7.15 dar i-a fost mila ca dormea asa frumos, exact ca un bebelus cand am vebnit de jos cu cafeluta ea deja dadea semne ca se trezeste si eu mi-am baut cafeluta pe jumate si apoi am luat-o si scos-o din sacul de dormit, schimbat pampers si apoi mufat la tziti vad ca azi pana la ora asta nu e mofturoasa, sa speram ca nici restul zilei

Catank, te iertam pentru lipsa de pe forum, ca stim ca e pentru o cauza buna bafta si spor si sa mai treci din cand in cand pe la noi sa ne mai spui de voi

Yasmi, ce a crescut baiatul , ce mare pare, nu de 6 luni dar parca e de 8-9 luni macar, asa parca il vad eu, de aici de departe iar tu slabaturo vrei sa-mi faci in ciuda cu asa silueta eh ? las ca tie iti sta bine, eu nu ma vad asa slaba, nu am fost niciodata si nici nu cred ca o sa fiu ever Gata decoratiunile? am si eu o problema acum cu mobila ta

Roxy, ai cam lipsit prea mult de la apel, esti pedepsita, treci la colt pai asa iti shade bine mai duamna? ia vezi, nu mai vreau sa se repete Felicitari pentru "Mama" si pentru pofticioasa mica si papacioasa Pozele cu Sophia si mine in comparatie le-am sters aseara ca ocupa spatiu degeaba ca nu a interesat pe nimeni o sa pun o poza pe contul comun sa vezi

Ioana, eu nu inteleg ce tot faci tu smotru zilnic, nu te-ai plictisit ? sau mai bine spus mai ai ce sa lustruiesti? sau tu iti cauti daca nu ai ? spor la treburi si cand mai faci cate o pauza, sa treci pe la noi stii tu, pauzele lungi si dese, cheia marilor "succesuri"

Ma duc sa imi pap eu micul dejun, cereale , dar fara lapte Revin mai tarziu sa vedem ce mai spuneti

O zi frumoasa va doresc

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

strumphitza hai ma...cum sa nu intereseze pe nimeni? eu vreau sa le vad. pune-le.
o sa lipsesc si azi, merg la cumparaturi pentru Anastasia.

iar ma striga bebelina ma-ma-ma... merg la ea sa vad ce vrea, ca abia s-a trezit si are o guraaaa..

ally super pozele, sunteti frumosi toti 3. Edy este un scump, imi place mai mult cum ii sta asa periuta decat cu plete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

strumphitza hai ma...cum sa nu intereseze pe nimeni? eu vreau sa le vad. pune-le.
o sa lipsesc si azi, merg la cumparaturi pentru Anastasia.

le-am pus in albumul de pe picasa de pe contul comun, ultimele 2 poze din albumul meu

spor la shopping pentru Anastasia si eu merg azi la shopping dar dupa ce primesc pachetul cu rochiaaaaaaabia astept, trebuie sa apara pe la pranz cred sia poi ies sa ii cumpar suport pentru cada mare si nsite body uri cu maneca scurta de 3-6 luni si cu maneca lunga cateva ca am nevoie si poate au mai bagat ceva marfa noua de toamna/iarna sa ii iau blugi si o salopeta sau poate niste rochietele iar

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

Neata si de la noi!!!
Revenim dupa ceva timp de absentat,motivat de data asta..
Am fost plecati de vineri pana marti la nasi in Hunedoara.
A fost foarte frumos,ne-am simtit extraordinar de bine ,atat noi cat si Raducu.
Asa bine i-a priit aerul...nu ma asteptam.
Am avut parte si de ceva peripetii, daca le pot spune asa... mai exact am uitat acasa ce era mai important si anume geamantanul copilului cu tot necesarul.
Norocul nostru ca am avut la noi gentuta lui de la carucior in care avea si hainute si pampersi si tot ce trebuia pana a doua zi cand am intrat in posesia geamantanului.
Data viitoare sper sa nu uitam copilul cu totul...
Asa ca,Strumph,ai ghicit am fost plecati intr-un wknd prelungit.
S-a trezit godziluta mea...revin!!
toata lumea!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

am mai pus si eu cateva poze cu bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

Am vazut poze cu cele doua Strumphite...frumoase amandoua!!
Strumph,eu zic ca-ti seamana micuta...are cate ceva de la amandoi.
Eu nu apucasem sa vad pozele cu Sophia inotand....sunt superbe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

salutare!!
fetele nu am avut net pana aseara tarziu si pana au venit astia de la romtelecom sa remedieze problema au trecut cateva zile bune
noi suntem bine, papam cu foarte mare drag cereale seara la culcare si dormim pana dimineata. am inceput ca apucam jucarelele cu manutele si toata ziua cu asta ne luptam.

ma apuc de citit din urma ca sunt in urma rau, iarasi

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

strumphitza tu erai acolo in poza? ce mutrita aveai, erai frumusica seamana piscoata cu tine cand erai mica. dar acum ca ai crescut seamana cu tati clar.

persi cum sa uiti bagajul copilului? ce era mai important ati uitat. poate patiti si voi ca in Singur acasa, il uitati si pe Raducu.

Mergi la inceput

fetelor gata, merg sa spal vasele...bleach ce n-am chef, si dupa aia vine mama si mergem la shopping
merg sa-i dau si morcovelul cu mar la bebelina.

Mergi la inceput