--> --> -->

Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (41)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

delia zau ca nu pricep cum o fi

alina de abia astept pozicile!!!!

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

http://adax.hr/hodalice/
uite cum e cel albastru cu verde din stanga, doar ca asta care l-am gasit are alte culori...si marginile se dau in jos si se face balansoar si nu--i mai merg rotile

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

Alina, noi avem salteluta cu cocos si e foarte tare, dar acolo s-a obisnuit sa doarma...
BB-yasmi am fost la Varias, la 30 km de Timisoara. In rest mai merem la piscina interioara de pa calea Lugojului, unde avem abonament, e innebunit dupa apa.
Tu ma invidiezi pentru Creta,dar nu stiu cum o fi cu bebe asa mic... si cu papa (borcanashe), ar fi fost fain sa fie si buni cu noi...

Mamica fericita de papushica draga si scumpa, Dorian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

xeo ai PM

strumph, xeo e frumos sa faceti un cadoiu nasilor
ca si ei fac un efort financiar sa cunune si sa boteze
eu zic ca idei gasiti
pot fi o lenjerie frumoasa
un set de fata de masa lucrata manual
un set de pahare frumoase
sau o lampa frumoasa
o vaza interesanta
o icoana
etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

salutari dragelor,

astazi s-a rezolvat si la mine internetul de vreo 2-3 saptamani

ne-am intors sambata din concediu, mai devreme pt ca ne-am cam imbolnavit..am zacut pe rand si pana la urma am cedat, am plecat acasa eu inca nu-s rezolvata, pt ca n-am luat antibiotic si cu nimic altceva n-a mers..cred ca e o enterocolita urata rau, dar de 6 zile as sta numa pe buda, varsaturi, greata, primele zile cu dureri mari de burta si frisoane si ceva temperatura..naspa rau, numi aduc aminte sa mai fi patit asa ceva..norocul nostru ca am fost virusati doar adultii , cei mici n-au nimic..vlad parca are si el scaunul putin modificat, dar nu f rau..
eu diseara ma duc la doctor ca nu mai rezist, am crezut ca ma pun pe picioare asa dar nu merge

in rest, concediul n-a fost deloc concediu pe langa starea naspa si coipaklsii au fost dati peste cap, vlad n-a dormit mai deloc, andra nici ea, maraiti cat cuprinde..mi-a cazut vlad cu capul de ciment si am ajuns pe la urgente in brasov..sambata cand am venit au cam racit amandoi dar sper sa-i scot cu homeopate, vad ca deja sunt mai bine..culmea e ca am prins la munte temperaturi sub 10 grade, vant puternic si n-au avut nimic desi i-am tinut non stop afara, in schimb au racit cand am venit acasa..
andra in schimb are niste bubite pe fata, mi-e teama sa nu fie ceva alergic ca am cam luat pastile;
in rest, inca nu si-au revenit la programul bnormal de masa/somn..suntem dereglati..vlad ne trezeste la 5 dimineata iar andra nu doarme noaptea
i-am inceput diversificarea andrei si am intrerupt de vreo 2 ori si nici nu prea merge, nu vrea frate sa deschida gura deloc..si se strambaaaa pana acum am incercat mar si morcov..

in concluzie cred ca renuntam la concediu de la mare din septembrie, nu ma mai risc..sa mai ceasca ca eu asa nu mai vreau

nu stiu daca am fost coerenta, fug ca ma asteapta buda si andra maraieeee se trezeste dupa max 15-30 minute si nu mai doarme..are zile cand face un singur somn/zi de o ora -doua..sper sa n-o ia pe urmele lui fratesu ca eu nu mai rezist asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

offfff miki...multa sanatate va doresc voua si puiutii sa fie bine si sa isi regleze programul. cred ca iti este foarte greu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

miki, sanatate!
"andra maraie " si la noi e un refren

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xeo spune:

Cami,, saru-mana...vb dupa ce pleaca soacra-mea la casa ei
Strumph eu n-am sa-mi mai fac nici o grija in priviinta drumurilor...Am mers dintr-o bucata, prima data am oprit la Piatra Neamt.In 5 ore n-a marait deloc.Scoica e mai marisoara, si e foarte confortabilaaaa....Am avut cateva jucarioare sa i le arat,plus ca scosesem laptic,cu pompa, ca lui nu-i place sa suga daca nu suntem singuri
La intoarcere am venit noaptea si a dormit tot drumul...
Am fost si eu foarte calma, si poate ca asta a ajutat...

( Cand vii la Romanica, nu vii si la mare????Ma oftic de mor ca n-am vreme sa ajung la Bucuresti... )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

strumph - m-ai nimerit.eu sunt cu curatenuia azi, as mai avea ceva de calcat, dar n-am nici un chef
maine vreau sa coc vinete si sa bag la congelator pentru iarna

ailed

alina - salteluta rebecai are o parte mai moale si una mai tare, cu alge parca sau cocos...habar n-am . ideea e ca partea tare nu e fosrte tare si eu o tin pe partea asta; asa am pus-o de la inceput

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Miki multa sanatate si sa va faceti bine repede tare nasol cu enterocolitele astea, dar bine ca nu ati dat-o mai departe la copii ca la ei e mai greu, chit ca la adulti nu e usor deloc, dar ei sunt mai fragili oricum. Am auzit ca circula o enterocolita nasoala prin Ro si se si raspandeste cu repeziciune, deci bebici cu bebei mici aveti grija pe langa cine stati si cine va sufla in fata

yasmi, iar ai sters pozele ? ieri am pus niste poze sa faceti comparatie cu mine si piscoata cam la aceeasi varsta ,4 luni si nu ati nimeni nimic, deci nu seamana deloc cu mine sa inteleg? nu ca nu as sti ca toata e tac`su

Xeo, tare mi-as dori sa merg in mai multe locuri din ro cand suntem in ro, dar ce sa facem si noi ca nu putem sta mai mult, sotul trebuie sa se intoarca la lucru ca incepe Parlamentul munca aici chiar atunci la sf de sept si tre` sa fie si el prezent m-as mai duce si pe la Sibiu, Cluj, Timosoara... Constanta, peste tot, dar nu avem timp decat de un pic de Moldova de data asta, Botosani-Iasi-Suceava si poate si Piatra la Bicaz la lac si chei

Bulina, sa aveti o vacanta frumoasa si nu te mai stresa, daca ii plac borcanasele te-ai scos, o sa ii dai borcanase ca nu cred ca in vacanta o sa ai timp sau chef sa gatesti? a crescut bebe, si vad ca ii place tare in apa deci o sa aveti o vacanta super

ailed, de ce vrei sa ii cumperi premergator? nu te tine spatele sa alergi dupa ea? nu vreau sa te sperii dar dupa ultimele cercetari premergatorul predispune la displazii de sold, deformare de coloana si multe alte nebunii de genu asta, deci te rog mai gandeste-te eu chit ca am spatele in pioneze de peste 11 ani, si cam stiu ce o sa ma astepte, nu ii cumpar asa ceva, nu as vrea sa am pe constiinta nimic de genu descris mai sus... nah, acum fiecare cum vrea face dar eu am spus , sa se stie, nu sa se faca ceva si apoi sa ne para rau ca nu am spus la timpul potrivit , asa cum s-a intamplat cu alergia Ioanei de Catank

Cami, o sa caut sa ii iau un cadou dar sincer eu nu am auzit niciodata de obiceiul asta in Moldovaca vreau sa ii iau eu ceva asa in semn de multumire e altceva, dar zau ca nu am idei, icoane are de nu ar epe unde le mai pune, pahare si fete de masa la fel si restu ce ai mai spus tu, deci tre` sa ma gandesc la ceva , o sa ii spun lui Nick sa se gandeasca , ca el le are cu de astea , ca deh de atatia ani cumpara cadouri pentru parintii lui care dupa cum spuneam, nu-s usor de multumit ca ei isi permit orice din punct de vedere material, deci la stors creierii cu noi amandoi Fetele tale ce mai fac? sper ca sunt mai bine si tu mai odihnita

Piscoata mea a adormit iar , doarme de rupe azi vad, numa cate un pic sta treaza si restu baga somn oare ce o fi facut azi noapte de e asa somnoroasa azi? in afara de urlat la ora 5 jumate ... Am imbracat-o sa iesim afara si se freca la ochi si am pus-o sa traga un pui de nani cat scriu eu pe forum si ma schimb in haine de iesit pe afara

Am plecat, ne auzim mai pe seara ...sa vad cum o iau eu din pat sa o pun in landou acum si sa nu se trezeasca

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

strumf vazusem pozele dar am uitat sa scriu!! cu daddy seamana strumfitza sigur!!!

Mergi la inceput