FIV 292
Raspunsuri - Pagina 9
adyrem spune:
Buna fetelor,
In Septembrie incep protocolul FIV la clinica Promed din Bucuresti. A mai facut cineva FIV la ei? Schema de tratament are o durata de 2 luni, din care prima luna de pregatire adica pastilutele albe Climen incepend cu z1 + Utrogestan incepand cu z 14 + Diphereline incepnd cu z21, din a 2a luna incepem stimularea cu Menopur + Diphereline.
Daca a mai avut cineva o schema asemanatoare, imi puteti spune daca in luna a 2a ati avut si suport estrogenic pentru endometru? Dr Predoi Deliana nu mi-a prescris estrogeni decat in I luna.
Ca si medicatie supimentara fara de schema pentru FIV mi-a mai dat Acid folic 5mg, Femibion, Medrol.
Multumesc anticipat
gena MTHFR - C677T heterozigota
gena PAI-1 - 675 4G + 844G heterozigote
BuburuzaL spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brunadria buburuza multumesc mult! ma bucur ca n ai uitat de noi ce face micuta ta ? asa e in cele din urma am reusit , sunt f fericita , acuma sa fie bine pana la capat.. "Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir." |
Pai cum era sa uit de unde am plecat si mai ales ce bun sprijin mi-ati fost!!!!! Doar ca nu mai prea mai am timp...de tot ce mi-as dori...Pitica e bine, a crescut marisoara si e tot mai dulce pe zi ce trece...A recuperat in timp si greutatea necesara, ca eu am nascut provocat, putin prematur si ea a fost tare micuta, sub greutate; a trebuit sa ramana in spital o saptamana in plus fata de mine, apoi ne-am chinuit cu alaptatul vreo 5 saptamani, plus ca n-am prea acut parte de ajutoare....n-a fost usor dar este minunat!!!!Ma simt atat de implinita!!!!
Te va ajuta Dumnezeu sa ajungi cu bine pana la capat, sa te bucuri de tot ceea ce inseamna maternitatea!!!!!Am sa te urmaresc din umbra!
Pup toata gasca si doresc multa bafta felelor care intra in cursa! Sa va inarmati cu multa rabdare si speranta in suflet! Minunile se intampla! Numai bine tururor!
many_bani spune:
citat din mesajul lui adyrem Buna fetelor, In Septembrie incep protocolul FIV la clinica Promed din Bucuresti. A mai facut cineva FIV la ei? Schema de tratament are o durata de 2 luni, din care prima luna de pregatire adica pastilutele albe Climen incepend cu z1 + Utrogestan incepand cu z 14 + Diphereline incepnd cu z21, din a 2a luna incepem stimularea cu Menopur + Diphereline. Daca a mai avut cineva o schema asemanatoare, imi puteti spune daca in luna a 2a ati avut si suport estrogenic pentru endometru? Dr Predoi Deliana nu mi-a prescris estrogeni decat in I luna. Ca si medicatie supimentara fara de schema pentru FIV mi-a mai dat Acid folic 5mg, Femibion, Medrol. Multumesc anticipat gena MTHFR - C677T heterozigota gena PAI-1 - 675 4G + 844G heterozigote |
Nu stiu sa-ti spun prea multe despre schema ta, eu am facut tot timpul diphereline+menogon, insa iti urez multa bafta, sa stai cat mai putin pe aici.
W-e placut fetelor
adyrem spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui many_bani
Nu stiu sa-ti spun prea multe despre schema ta, eu am facut tot timpul diphereline+menogon, insa iti urez multa bafta, sa stai cat mai putin pe aici. W-e placut fetelor mami de Vlad (29.10.2009) Multumesc Doamne! |
Many, multumesc de raspuns. Astept in continuare, poate alte fete ma pot ajuta mai mult.
gena MTHFR - C677T heterozigota
gena PAI-1 - 675 4G + 844G heterozigote
uratica spune:
buna si de la noi!
brunica-nu am dormit aproape deloc..aseara si azi asta mica s-a miscat non stop!o s-o fac dansatoare!vad ca are tot atata energie ca ma'sa-asta cand nu aveam burtica!e obositor dar e frumos!
ma bucur ca ai grija de tine si de burtica!sa fii cumintica si o sa fie totul bine!ai combatut constipatia?mai sunt buni si strugurii
adyrem-bafta multa!
restul gastii va !
Doamne ajuta pana la capat!
+28 fetita
brunadria spune:
buburuza ma bucur ca acuma totul e ok
uratica mananc fructe multe si vad ca mai nou n am probleme, deloc
nu mai am rabdare pana dimineata
sper ca nu e prea devreme sa aud inimioara!
many
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
many_bani spune:
Bruni, te asteptam cu vesti bune maine, sigur o sa auzi inimioara, dupa 6 sapt. se aude la un echo. bun si un dr. pe masura, cum nu ma indoiesc ca exista acolo. Bafta multa
Fetelor, burticilor haideti cu vesti despre voi.
monaramona spune:
buna fetelor..bruni sunt la apelnu am plecat de tot....noi suntem bine crestem mari si semanam cu tati, intram in 32 de saptamani ,nu dorm pana la ora 3 noaptea ..am un fotbalist care joaca numai noaptea si nu ii convine ca stau pe st . ma impinge , daca stau pe dr isi baga un cot , genunchi , ceva ca nu mai are loc..am luat 9 kg pana acum
ma adresez feteor care sunt insarcinate si mai au sangerari maronii ...eu am avut prin saptaman 5 aproape zilnic , iar in saptamana 8 rosu si dintr-o data destul de mult (si am mers la spital )dar bebe a fost ok(a fost un hematom eliminat)asa ca nu va mai speriati..daca e rosu atunsi e probl si va sfatuiesc sa mergeti la dr dar sangerari maronii usoare si fara dureri nu cred ca e cazul sa fiti asa de speriate...cert este ca nu toate corpurile reactioneaza la fel
uratica sunt si eu cu tine ..burticute mai mari ..mai stam aici cu burticutele mai mici sa nu se plictiseasca si cu cecelalte sa le tragem dupa noi..daca mai avem forte
31+
amy25 spune:
citat din mesajul lui adyrem Buna fetelor, In Septembrie incep protocolul FIV la clinica Promed din Bucuresti. A mai facut cineva FIV la ei? Schema de tratament are o durata de 2 luni, din care prima luna de pregatire adica pastilutele albe Climen incepend cu z1 + Utrogestan incepand cu z 14 + Diphereline incepnd cu z21, din a 2a luna incepem stimularea cu Menopur + Diphereline. Daca a mai avut cineva o schema asemanatoare, imi puteti spune daca in luna a 2a ati avut si suport estrogenic pentru endometru? Dr Predoi Deliana nu mi-a prescris estrogeni decat in I luna. Ca si medicatie supimentara fara de schema pentru FIV mi-a mai dat Acid folic 5mg, Femibion, Medrol. Multumesc anticipat gena MTHFR - C677T heterozigota gena PAI-1 - 675 4G + 844G heterozigote |
Eu am avut aceasta schema, am facut fiv la Promed, am avut climen si in luna 2, si sunt insarcinata in 7 saptamani.
Bafta!
Multumesc Bunului Dumnezeu!
uratica spune:
neata fetele!
monule-asa e!imi place si mie mai mult aici decat la odisee!de fapt..acolo am intrat doar de vreo 5 ori!ma bucur ca sunteti bine!pe mine pitica nu ma lasa de pe-acum sa dorm..d-apoi cand s-o face mai maricica!hihi..asta e!exact cum am spus..greu dar frumos!sarcina usoara in continuare si bebelus sanatos,fortos si papacios!cum nasti monule?cezariana sau natural?
many-!hihi..tu mai ai un pic si mergi la gradinita..sunteti maricei..frumos!!
amy-cum te mai simti?mai ai sangerari? a trecut durerea de burtica?
brunica-ma bucur ca ai rezolvat cu fructe..si chiar daca nu te constipi-sa continui cu fructe pana in luna a 9a!si uitasem sa te intreb..iei si vitamine?eu am inlocuit vitaminele cu fructe si legume si bebe s-a dezvoltat ff bine!ptr ca eu de la vitamine ma constipam ff rau si nu trecea cu nimic!doar acum iau fier cu acid folic si vitamina b si atat..sa ai grija de tine si de ginerele din burtica!
hmm..eu azi sunt happy ptr ca aseara am dormit aproape toata noaptea-cred ca a obosit piticania!bine..la 6 si ceva eram treze!ne era foame deja!am papat niste biscuiti si acum asteptam ora pranzului..ca nu merge altfel!
va pupacesc fete frumoase!
Doamne ajuta pana la capat!
+28 fetita