FIV 292
Raspunsuri - Pagina 20
Bianca B spune:
Seara buna fetelor.
Vreau sa donez cateva medicamente dar fiind ca nu am timp sa caut pe forum, nu stiu exact unde trebuie sa postez acest anunt. Pun lista aici si daca trebuie mutata la alt subiect va rog foarte mult sa-mi spuneti.
Medicamentele pe care le donez sunt urmatoarele:
- 4 fiole MENOPUR, expira in feb 2013
- 1 cutie CLIMAVAL (estradiol 2mg) (28 tablete), expira in dec 2012
- 2 cutii UTROGESTAN 100mg, expira feb 2013
- 27 supozitoare CYCLOGEST 400mg (progesteron), expira in aug 2012
Cine este interesat va rog sa-mi trimiteti PM cu adresa si le trimite mama din Ro. Platesc io taxa la posta si nu trebuie rambursata.
Stefan (6.06.2011)
David (17.02.2009) Primul Craciun 09 [b] Petrecere 1 anisor Craciun 2010
Bianca, mamica de baieti nazdravani
Having a dream come true is a bleassing, not a right.
camrynna spune:
Pt.Daniela ,nu merge deloc sa-ti reply with quote,asa ca scriu aici: sotul meu fiind canadian si eu nu ( inca ), avem dreptul la 3 incercari gratuite in Canada ?
Bianca , ce mai fac baietii tai ?
amy25 spune:
Buna fetele, vad ca va lamuriti cu greu asupra celor 2 proceduri, insa cel mai corect ar fi ca inainte de un fiv sa le facem pe amandoua. Nu sunt bani aruncati caci daca sunt probleme la orice nivel macar pot fi remediate din timp.
Eu cand am facut histerosonografia, a fost neplacuta intr-adevar dar nu foarte dureroasa. Puteam cere anestezie locala dar n-am vrut.Nu dureaza mult si este foarte utila.
La histeroscopie mi s-a parut ceva mai greu, mai ales ca a intrat mai greu in uterul meu si totul este sa stii sa te relaxezi sa ajuti dr. Am avut noroc ca am facut-o inainte de fiv caci asa am descoperit o inflamatie care nu ar fi dat voie la implantare. Mi s-a facut anestezie locala care mai mult mi-a fost frica de ea.
Se poate vizualiza si o parte din trompe, dar cum spunea o colega pe aici, nu se vede decat intrarea, nu toata trompa.
pe toate!
Multumesc Bunului Dumnezeu!
7+
samira33 spune:
amy,eu sunt foarte lamurita in prinvinta celor 2 proceduri,a diferentelor dintre ele,motiv pentru care le-am facut pe amandoua.
multa bafta tuturor
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
aruam spune:
Buna fetele,
Multumesc pt primire sunteti niste dragute.
Rubia imi pare rau ,sanatate multa si stai linistita se poate si cu un ovar.
fetelor vad ca am generat un val de discutii despre histeroscopie. Eu am fost convinsa ca majoritatea ati facut aceasta procedura si vroiam mau mukte informatii din experintele voastre.
Eu HSG am facut de 2 ori si am avut nidte dureri f usoare,trompele sunt ok.
Mie nu mi-a recomndat medicul hisreoscopia dar vreau eu sa o fac pt ca eu nu stiu nici acum care este problema pt care nu reusesc sa raman insarcinata, trompele sunt ok ,acum ovulez natural fara stimulare, luna trecuta am avut 2 foliculi pe un ovar fara stimulare,sotul normospermie ,deci undeva trebuie sa fie o problema si m-am gandit eu poate la uter si nu vreau sa fac FIV-ul sa nu-mi reuseasca Doamne fereste si apoi sa realizez ca am probleme la uter.
Eu maine plec o saptamana in concediu si cand ma intorc vreau sa vad numai teste pozitive cat mai multe,
si bafta multa fetelor sa veniti cu beta mareeeeeeeee.
PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi
in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta
samira33 spune:
aruam,vad ca ai ovare polichistice.
ti-ai verificat rezistenta la insulina-adica sa-ti faci insulinemia provocata???ti-ai monitorizat lungimea fazei luteale???
in cazul femeilor cu PCOS ovocitele au calitate mai slaba si poate fi si asta o cauza de nu a aparut bebe pana acum.
concediu placut
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
daniela74 spune:
Camryna,eu cred ca da,ai dreptul,o sa dau marti un telefon si intreb daca vrei,ca azi ne mutam ,poate si miine da am timp
daniela
daniela74 spune:
Camryna m-am mai gindit la ceva,(inca nu mi-am baut cafeaua si sint chiauna de somn si oboseala)ai carte de rezident si de maladie?Eu cred ca le ai,daca da,atunci cu siguranta poti face aici
daniela
Bianca B spune:
Actualizare a listei de medicamente pe care le donez:
- 4 fiole MENOPUR, expira in feb 2013
- 1 cutie CLIMAVAL (estradiol 2mg) (28 tablete), expira in dec 2012
- 27 supozitoare CYCLOGEST 400mg (progesteron), expira in aug 2012
Cine este interesat va rog sa-mi trimiteti PM cu adresa si le trimite mama din Ro. Platesc io taxa la posta si nu trebuie rambursata.
Camryna baietii sunt frumosi, sanatosi si nazdravani De cand s-a nascut Stefan, David are 2-3 crize de personalitate pe zi, plange din orice fleac dar isi iubeste foarte mult fratiorul si nu mi-e frica sa ii las singuri in aceeasi camera daca trebuie sa ies ptr cateva secunde. Sunt momente cand e cel mai bun copil din lume si atunci ma rog sa-l tina cat mai mult. Ii acordam mai multa atentie ca inainte dar tot nemultumit e. Avem o viata foarte palpitanta E foarte frumos cu 2 copii doar ca ai nevoie de nervi de otel si rabdare cu carul.
Noroc ca Stefan e un bebe tare bun, daca il hranesti si schimbi la timp e fericit.
si Doamne ajuta
Stefan (6.06.2011)
David (17.02.2009) Primul Craciun 09 [b] Petrecere 1 anisor Craciun 2010
Bianca, mamica de baieti nazdravani
Having a dream come true is a bleassing, not a right.
camrynna spune:
salve ,Dani , sunt rezident permanent in Mississauga,ON si am healthcard , insa expirat.
Spor la mutat...eu joc whist pe joci.ro ,ma prinde 5 dimineatza la masa de joc