Suedia (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

En-kvinna sambo nu e suedez? nu vorbeste suedeza cu tine? asa ai invata cel mai bine. plus asculta radio si cum zicea Miha, pe 8sidor. Trebuie sa asculti suedeza normala ca sa poti intelege. La scoala vorbesc cu grija cu tine.(aici in Skåne e chiar mai rau - la scoala vorbesc suedeza literara iar pe strada e skånska - dialectul local si gata, esti pierdut...). Cel mai bine am invata la munca. succese!
Pisicanu - multumim de urari de soare, ala chiar ne lipseste!
O duminica placuta va urez!
(tanti Z - pe unde mai esti?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns en_kvinna spune:

Da e suedez, am incercat cum zici sa comunicam in suedeza dar nu tine. Nu ne intelegem , si e mai usor pe engleza. Noi suntem bilignvi de vreo 2 ani. Eu romano-englezeasa, el suedezo-englezeasca. Si asta se intampla zilnic. Dar deja propozitii scurte zicem in suedeza, mi-a instalat windows-ul in suedeza, intru pe google.se si am inceput sa folosesc 8sidor:). Problema e ca eu vreau totul odata si daca nu se intampla ma supar, si am frustrari. Dar am sa ascult sfaturile si o i-au usor usor.

Mihaela am vazut tortul...delicios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicanu spune:

of, tati nostru a plecat! au fost lacrimi multe si grele, din toate partile si imposibil de stapanit, cu toate ca ne-am "antrenat" pt scena asta saptamani in sir...dar teoria-i teorie, mai greu cu practica,nu?
de-acum ramane sa ne incurajam reciproc si impreuna sa gandim pozitiv pt a face despartirea cat mai scurta cu putinta
am mai trecut odata prin asta cand baiatul avea exact aceeasi varsta, si a fost cumplit momentul asta, dar finalul a fost unul de vis...sper sa fie la fel si acum, nu accept un altfel de gand

eu va multumesc pt urari si bineinteles ca va voi tine la curent cu evolutia 'experimentului Suedia"
maine incepe scoala si de marti gradinita, preocupari care sper sa ne tina "in priza" cat mai mult pt a nu avea timp sa-l visam pe tati, macar pana ajunge la Stockholm, in cateva zile...apoi da-i cu Skype ca sa rezistam, asta e!

mihaela, mi-au placut mult pozele, iar tortul cred ca a fost o bunatate! cat despre suedeza, sper sa fie cum zici tu, sunt in faza de acceptare acum...
iar daca foxy spune ca va cam lipseste soarele, imi fac atunci un obicei din a va ura cu gura maaare CAT MAI MULT SOARE! SI O FLOARE

mai am destule de pregatit, asa ca ma retrag un pic, sper ca intelegeti

Mergi la inceput

Voi ati folosit cosmeticele IsaDora? Mereu le vad la standurile cu cosmetice si mereu sunt fete/femei care le cumpara. De pe net am citit ca ar fi cosmetice minerale (fara prea multe chimicale). Daca ati folosit va rog sa spuneti ce parare aveti despre ele. Daca se merita sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

La multi ani Silvia Multa sanatate fericire si noroc! Imi pare rau pt intarziere, am avut un we plin asa ca nu am apucat sa deschid laptopul. Am vazut pozele de la petrecere, aceeasi inflatie de blonde ca la petrecerea Evei ale noastre sunt oricum cele mai scumpe, dragele de ele ce mari au cresut!! Vazut si baia, incepe sa capete contur.
enkvinna au dreptate fetele, daca sambo e suedez nu ai nici o problema, garantat o sa vorbesti muult mai bine decat noi celelalte. cu romana nu stiu cum o sa mai stai peste cativa ani, probail ca nu o sa-ti mai fie asa la indemana. Isadora am cumparat si eu cand si cand pt ca eu am naravul sa iau ce e mai convenabil la momentul respectiv, oferte etc. dupa mine nu e nici o diferenta fata de celelalte marci din aceeasi categorie de pret.
va doresc o saptamana buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

multumim, multumim pentru urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah_78 spune:

Buna seara,

Pt. inceput, vreau sa fac si eu o urare, sarbatoritei de azi.
La multi ani, Silvia! Sa-ti fie copilaria cel mai frumos dar, iar in zilele ce vor urma, sa-i implinesti pe parinti numai cu realizari si mari succese!
Iar mai la urma, vroiam sa va intreb, de unde as putea cumpara "Svensk gramatik på rumänska"? Am comandat-o pe un site dar mi-au raspuns dupa vreo saptamana ,ca nu pot onora comanda.

Va doresc o noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Multumim Sara!

Eu nu am avut cartea, imi pare rau ca nu te pot ajuta...

Mergi la inceput

Sarah_78 eu am cartea. Diseara am sa-ti spun pt ca prietenul meu a cumparat-o. Imi amintesc de ceva librarie, dar nu mai stiu. Oricum diseara il voi intreba.

Mergi la inceput

Cartea se gaseste online.

http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9127501485

Poza este gresita. Am verficat autorii.

Mergi la inceput