la bine si la rau

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Citat:
citat din mesajul lui albertina09

Da, mi-a fost intotdeauna teama de cuvantul asta divort, nu pentru ca mi-ar fi frica de un trai modest pe care mi l-as permite, ma uit doar la copii, avem 2, la ei ma gandesc ... in sfarsit, ajunsesem sa cred ca eu sunt de vina pentru tot, asa cum spune el , toate cuplurile fac asta in ziua de azi, adica totul in pat, iar eu sunt ciudata ca gandesc asa. Oricum pentru mine nu conteaza cum si ce fac ceilalti, conteaza doar ca eu nu mai vreau asta ca nu mai sunt fericita facand asta, oricat de ciudat ar suna. Ma gandesc la toate femeile din lumea asta care nu fac totul in pat si sunt adorate de sotii lor, aproape ca le invidiez, ele AU valoare.

Scuza-ma asta e o prostie, un cliseu, si eu tot cam de atatia ani sunt casatorita, dar nu practic sex anal si nici nu m-a lasat sotul, nici macar la alea din cartierul rosu nu s-a dus(sau daca s-a dus eu nu stiu, ceea ce arata iarasi respect).

Tu crezi ca doar atata e intr-o casnicie, unde e respectul? unde e comunicarea? unde e echipa voastra de sot si sotie?

Si cum adica sa faci totul? Pai ce tu esti sclav? Adica el e stapanul si tu ai asa un statut de cetatean de rangul doi? Asa a fost mereu? Eu l-as lasa, ca nu cred ca se mai schimba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Scuze, am intees gresit!!

Deci expresia "la bine si la greu" este insotita de multe altele, printre care si "sa o iubesti, si sa o respecti"...oricum, raul este comis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albertina09 spune:

Multumesc pentru tot , e minunat sa fie cineva alaturi de tine in lucruri pe care nu le poti spune nici macar familiei. Sotul meu este plecat acum in strainatate, dar am vorbit la telefon si mi-a subliniat ca trebuie sa ma schimb, sa ies odata din nebunia asta,sa redevin ce am fost, ca oare el va mai fi fericit vreodata? Acum dupa cat am discutat cu voi si am prins un pic de curaj si nu mai cred ca sunt nebuna, imi dau seama ca este un om care nu stie ce inseamna adevaratele probleme, sa ai probleme grave de sanatate sau sa pierzi pe cineva drag si isi bate capul cu prostii. Acum astept ca el sa faca urmatorul pas, la telefon i-am spus clar si cat am putut eu de cald ca tin la punctul meu de vedere, nu a inteles bineinteles a zis ca am numai tampenii in cap.
Cert e ca voi avea mai mult curaj cand va veni el acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Succes in tot ce intreprinzi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanata spune:

Am citit topicul de vreo 2 zile dar greu mi-am facut curaj sa postez si parerea mea. Ma strange in spate cand ma gandesc prin ce ai trecut in ultimul an de zile. Am trecut printr-o tentativa de viol, dupa ce m-am reintalnit cu un fost prieten, si am avut cosmaruri 2 ani de zile dupa. Nu tie ar trebui sa-ti fie rusine ci LUI. LUI ar trebui sa-i fie rusine de toate vorbele rautacioase pe care ti le-a zis si de toate amenintarile care ti le-a adresat,LUI ar trebui sa-i fie rusine de mijloacele prin care a incercat sa te faca sa te razgandesti (cum poti sa faci pe cineva sa se razgandeasca folosind violenta si viol???), LUI ar trebui sa-i fie rusine de faptul ca nu iti respecta deciziile. Ce fel de om este cel care face asa ceva? Unde e respectul (din partea lui) in casnicia voastra? Faptul ca esti mama copiilor lui nu are valoare pentru el? Nu se gandeste ce parere ar avea copii dupa ce el isi va "trage cea mai tare femeie din oras"?

Albertina iti doresc multa putere. Daca tot ai inceput sa te gandesti mai mult la Dumnezeu si daca esti ortodoxa (zic asta pentru ca nu stiu cum se procedeaza la celelalte religii) alege un duhovnic si zii prin ce treci, te va ajuta mult. Sa nu-ti fie frica/rusine ca te va judeca, va fi pacatul lui.  

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Albertina, sa inteleg ca la un anumit moment, totusi, tu ai fost de acord si cu sexul anal, iar acum numai esti? Ce s-a schimbat intre timp? Doar faptul ca tu ai descoperit brusc credinta?

Daca poti demonstra violul da-l pe mana politiei. Fara gluma! Scoate-ti certificat medico-legal, inregistreaza tot, chiar si video, fii sigura ca se aude clar cand tu spui NU, dar el te obliga! Divortul este frectie la picior de lemn, puscaria este pedeapsa suprema pt el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0

Albertina, sa inteleg ca la un anumit moment, totusi, tu ai fost de acord si cu sexul anal, iar acum numai esti? Ce s-a schimbat intre timp? Doar faptul ca tu ai descoperit brusc credinta?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Da, asa a spus!Si personal cred ca aici trebuia discutat de la inceput de ce s-au schimbat preferintzele!

oricum nimic nu justifica comportamentul lui!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Da, asa a spus!Si personal cred ca aici trebuia discutat de la inceput de ce s-au schimbat preferintzele!

oricum nimic nu justifica comportamentul lui!

Dana

Eu, sincer, nu vad ce e de discutat (aici, pe forum, daca la asta te-ai referit. In viata ei privata cred ca i-a spus sotului de mai multe ori de ce nu mai vrea, nu i-a trantit doar 'gata'. Si chiar daca nu i-ar fi dat explicatii, tot nu vad de ce el ar viola-o). E problema ei de ce nu mai vrea sa faca anumte lucruri, nimic nu justifica violenta si violul, abuzurile verbale, amenintarile. Dragostea inseamna in primul rand respect. Ce respect are omul ala pt femeia de langa el daca o forteaza sa faca lucruri pe care nu vrea sa le faca?
In pat e permis orice atata timp cat amandoi partenerii sunt de acord.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Laura,nu la discutatul pe forum m-am referit ca doar nu e treaba mea/noastra ce si cum se intimpla in patul conjugal!

Hai mey...chiar ai o parere rau formata despre mine!

Si poate inainte de a emite pareri(personale)...e bine d elamurit situatzia!Fara rigle ,ca suntem satui de astea!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

andacos eu nu am o parere rea despre tine. Doar ca asa cum ai scris reiese ca aici, la subiect, ar trebui sa fie discutia in cauza. Scuze ca am interpretat gresit, dar asta e cu scrisul din spatele monitorului, o fraza poate capata multiple interpretari.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput