la bine si la rau

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

sa nu traiesti cu impresia ca , copii iti vor multumi in genunchi ca ai stat cu un sot si tata abuziv doar pt ei ....ei isi vor face propia lor viata , poate nici nu vor sti ce sacrificiu ai facut tu
ca sa-i poti creste frumos si in armonie trebuie in primul rand sa fi tu linistita si senina , dar sunt convinsa ca nu esti deloc asa
asculta sfatul care ti la dat cineva mai sus
vb cu un avocat si intre timp aduna ce ai de valoare ,mai ales actele si punele bine , pt ca sunt ale tale si le meriti si lasal pe el sa isi ia cea mai tare femeie din oras, atata timp cat va avea banii , toate femeile vor face ce spun el , cand nu vor mai fi banutii......sau va imbatrani isi va da mana dreapta sa aiba linga el o femeie intelegatoare ....
divort si asigurati financiar macar primul an dupa el , si vb cu un avocat vei afla ca ai drepturi egale cu el la impartirea bunurilor si chiar la pensie alimentara pt tine ci copii tai
multa bafta si sa-ti lumineze Dumnezeu calea

---------------------------------------------------------------

Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albertina09 spune:

Acum, cand mi-am spus sufletul, mi se pare foarte ciudat, parca nu ar fi povestea mea de viata, parca nu as trai eu totul, nu mi-am dat seama niciodata cat de rea e situatia...voi imi deschideti ochii, iar eu incerc sa-i gasesc scuze tot lui, "poate ca orice barbat care e obisnuit 15 ani cu ceva, iar dupa asta i se spune:de maine nu mai ai voie, se revolta". Sa nu radeti de mine, dar fiind educata asa atatia ani, ce imi spuneti voi de avocati, divort, etc. mi se pare ceva ce li se poate intampla doar altora. Stiu ca par slaba, sunt ca o femeie batuta ani de zile pe care cand o intrebi de ce sta in asemenea casnicie,ii este mila de el, crede ca inca il mai iubeste sau gaseste ea o scuza oarecare.Se poate ca el sa aiba o scuza, sa se simta dezamagit de mine, asa cum spune ca este si eu sa fiu vinovata? sau orice om e liber ca in viata sa sa faca orice alegere vrea, e liber ca dupa o varsta sa se schimbe, sa nu mai gandeasca asa cum gandea in tinerete?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Desigur ca oamenii sunt liberi sa se schimbe.
Insa ceea ce ai devenit tu nu mai seamana cu ceea ce isi doreste el. E ca si cum ati fi facut un "contract" in care v-ati "luat" unul pe altul, cu bunele si cu relele din acel moment. Printre "bunele" momentului respectiv intra si deschiderea ta dpdv al vietii sexuale.

Acum, tu te-ai schimbat iar el este liber sa nu accepte ceea ce ai devenit. Desigur ca de la a "nu accepta" la viol e cale lunga si normal ar fi fost ca daca dorintele voastre nu mai coincid, cel nemultumit sa initieze despartirea. Normal ar fi fost si ca tu, dupa prima partida de sex fortat sa accepti ca nu e normal ce se intimpla si ca barbatul linga care traiesti este un violator.

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

albertina, nu pot decat sa subscriu: divort.
Fara discutie, fara drept de apel, fara nimic.Pur si simplu.

Imi pare rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Normal ca are dreptul sa se revolte. Dar sa te violeze??? Eu nu inteleg cum ai mai continuat sa traiesti langa el dupa primul incident de felul asta.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albertina09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Desigur ca oamenii sunt liberi sa se schimbe.
Insa ceea ce ai devenit tu nu mai seamana cu ceea ce isi doreste el. E ca si cum ati fi facut un "contract" in care v-ati "luat" unul pe altul, cu bunele si cu relele din acel moment. Printre "bunele" momentului respectiv intra si deschiderea ta dpdv al vietii sexuale.

Acum, tu te-ai schimbat iar el este liber sa nu accepte ceea ce ai devenit. Desigur ca de la a "nu accepta" la viol e cale lunga si normal ar fi fost ca daca dorintele voastre nu mai coincid, cel nemultumit sa initieze despartirea. Normal ar fi fost si ca tu, dupa prima partida de sex fortat sa accepti ca nu e normal ce se intimpla si ca barbatul linga care traiesti este un violator.

scuze,nu a aparut si ce am scris eu.voiam sa spun ca ai dreptate, nu m-am gandit niciodata k problema este atat de grava, eu astept ca el sa cedeze si sa se dea dupa mine, el asteapta ca eu sa imi revin, caz clasic de divort, cand niciunul nu renunta la parerea lui, sau mai bine zis, cand nu iti mai gasesti fericirea in celalalt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:
citat din mesajul lui albertina09

Acum, cand mi-am spus sufletul, mi se pare foarte ciudat, parca nu ar fi povestea mea de viata, parca nu as trai eu totul, nu mi-am dat seama niciodata cat de rea e situatia...voi imi deschideti ochii, iar eu incerc sa-i gasesc scuze tot lui, "poate ca orice barbat care e obisnuit 15 ani cu ceva, iar dupa asta i se spune:de maine nu mai ai voie, se revolta". Sa nu radeti de mine, dar fiind educata asa atatia ani, ce imi spuneti voi de avocati, divort, etc. mi se pare ceva ce li se poate intampla doar altora. Stiu ca par slaba, sunt ca o femeie batuta ani de zile pe care cand o intrebi de ce sta in asemenea casnicie,ii este mila de el, crede ca inca il mai iubeste sau gaseste ea o scuza oarecare.Se poate ca el sa aiba o scuza, sa se simta dezamagit de mine, asa cum spune ca este si eu sa fiu vinovata? sau orice om e liber ca in viata sa sa faca orice alegere vrea, e liber ca dupa o varsta sa se schimbe, sa nu mai gandeasca asa cum gandea in tinerete?

pt viol si agresiuni nu exista scuze.
si daca nu vei avea curaj acum sa schimbi situatia, cu cat trece mai mult timp cu atit iti va fi mai greu.

iar dupa 15 ani de casnicie ai si tu drepturi nu numai obligatii, deci stai linistita ca nu pleci din aceata casnicie cu mana goala mai ales la cat ai suferit. el vrea sa te intimideze...cu vorbele care ti le arunca. de la spus pana la fapte...stai tu linistita ca e drum lung.

ma bucur ca ai inceput sa te gindesti la Dumnezeu si la rolul Lui in viatza ta.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

albertina, tu nu mai ai ce sa astepti pentru ca in mod evident omul nu se va "da dupa tine".
Si probabil ca motivatia ta de ordin personal pentru care ai decis sa iti limitezi viata sexuala (ma rog, sa refuzi alte chestii pe care le faceai inainte) este suficient de puternica incit sa nu vrei sa te schimbi la loc, pentru el. Sau suficient de intima incit sa nu poti sa revii asupra deciziei.

Oricum ai da-o, raul a fost comis, el a demonstrat de ce este in stare; chiar daca revii asupra deciziei legate de viata voastra sexuala, vei sti toata viata ce fel de barbat e alaturi de tine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Am vrut sa scriu mai multe...cum naiba e posibil asa ceva... si iti mai pui problema cum sa-l iubesti in conditiile astea? Grija este ca isi ia "cea mai tare femeie din oras", ma gandeam ca iti e frica sa nu-ti ia copii...

Nu vreau sa fiu dura cu tine, ca tu nu ai nicio vina, nu realizezi prea bine in ce situatie te afli, dar asa ceva nu este normal!

Spui in prima postare ca situatia s-a schimbat acum un an, apoi spui ca esti "batuta ani de zile"...cand a fost casnicia voastra roz de fapt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mikaela_a spune:

Initial am inteles si eu ca tine, inbox, apoi am recitit.
Nu spune ca e batuta de ani de zine, ci ca este ca o femeie batuta de ani de zile...

albertina09, imi pare rau ca treci prin asa ceva.

Mergi la inceput