la bine si la rau
Eu si sotul meu suntem impreuna de 15 ani,casatoriti de 10, timp in care am facut totul impreuna,se poate spune ca suntem suflete pereche. Bine, ca in orice casnicie cu suisuri si coborasuri,dar cert e ca niciodata nu ne-am gandit ca nu ne potrivim sau sa ne despartim. El este o persoana activa tot timpul,directa si care intotdeauna tine la punctul sau de vedere. Eu sunt calma, diplomata si ascultatoare. Adica ne potrivim perfect, el spune ce sa facem, iar eu sunt de acord. Nu am simtit asta ca pe o povara decat de ceva timp incoace. Serviciul lui ii permite sa calatoreasca foarte mult si sa castige mult mai bine decat mine, care lucrez in sistemul bugetar. Datorita sotului meu o ducem bine, imi face multe cadouri, haine scumpe, bijuterii, etc., poate din cauza asta, in timp, si-a creat un avantaj fata de mine, desi acum 15 ani eram amandoi studenti caministi. Problema noastra a inceput acum un an cand a murit tata, iar eu am inceput sa ma gandesc mai mult la Dumnezeu.Problema lui cu mine a inceput cand eu nu am mai acceptat sa facem totul din punct de vedere sexual, ca pana atunci. Am vrut doar normal. Si deodata a devenit un alt om, un om pe care nu-l cunosteam,la inceput a crezut ca glumesc, apoi a inceput cu bautura, cu nopti lipsite de acasa,apoi cu bataia, cu sex oral cu forta, cu sex anal primit prin viol. De fiecare data imi spune sa imi revin, sa fiu cea dinainte, ca el nu poate sa traiasca fara sa primeasca ce vrea.Iar mie a inceput sa mi se faca lehamite de tot, imi dau seama ca am avut valoare pentru el atatia ani doar pentru ca am facut ce a vrut el in pat.M-a amenintat ca o sa imi ia hainele, bijuteriile,tot, deci nimic nu este al meu. Cum sa il mai iubesc si cum sa il mai simt aproape de sufletul meu? imi suna in minte tot timpul cuvintele lui:"daca ne despartim, o sa imi iau cea mai tare femeie din orasul asta". Oricat as vrea nu mai pot fi cea care am fost.
Raspunsuri
marius spune:
Am un singur raspuns e drept sec:
Divort.
La ceea ce ai scris nu stiu cum de inca nu s-a ajuns aici. Eu sigur demult as fi facut asta. Imi pare rau. Este cel putin o chestiune de demnitate.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui albertina09 Adica ne potrivim perfect, el spune ce sa facem, iar eu sunt de acord. |
Cred ca asta e cheia casniciei tale.
Nimic nu s-a schimbat acum, din punctul lui de vedere.
Singura problema este ca tu nu mai esti de acord cu ceva. Acum e vorba de sex, dar poate fi orice altceva.
Imi pare rau pentru ceea ce traiesti; nu stiu daca vrei vreun sfat sau doar sa-ti spui pasul, dar sper ca Dumnezeu sa-ti dea gandul cel bun.
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
hannen spune:
Adica hainele,bijuteriile (care sunt ale tale,da,ca doar tie ti le-a facut cadou si nu mocca,ca in atitia ani ai avut si tu o contributie in familia aia,nu?Iar cadoul daruit de obicei NU se mai ia inapoi.Mai ales ca a avut si el avantaje carca de la tine.Pina si de la una de pe centura nu pretinzi taxa inapoi dupa partida de sex) valoreaza mai mult decit linistea ta,respectul fata de tine ca persoana,fata de trupul tau?
Viol??????????Sex anal si oral cu forta???Dar ce esti tu pt. el?Sclava sexuala??Brrrr.
Acum sa nu imi zici ca te doare gindul ca el isi va lua cea mai tare femeie din oras.Ma indoiesc ca el e cel mai tare barbat din oras si ca cea mai tare femeie e valabila pt. el.
Stai linistita,daca atit ai valorat tu pt. el,cit si cum l-ai satisfacut sexual,nu-i mare pierdere.
Whatever happens don`t let go of my hand!
albertina09 spune:
Da, mi-a fost intotdeauna teama de cuvantul asta divort, nu pentru ca mi-ar fi frica de un trai modest pe care mi l-as permite, ma uit doar la copii, avem 2, la ei ma gandesc ... in sfarsit, ajunsesem sa cred ca eu sunt de vina pentru tot, asa cum spune el , toate cuplurile fac asta in ziua de azi, adica totul in pat, iar eu sunt ciudata ca gandesc asa. Oricum pentru mine nu conteaza cum si ce fac ceilalti, conteaza doar ca eu nu mai vreau asta ca nu mai sunt fericita facand asta, oricat de ciudat ar suna. Ma gandesc la toate femeile din lumea asta care nu fac totul in pat si sunt adorate de sotii lor, aproape ca le invidiez, ele AU valoare.
emanouela spune:
brrrrrr
am senzatia ca nu percepi la adevarata valoare expresia 'la bine si la rau'.
tre sa iti cauti respectul si stima pt tine, sa le gasesti si atunci vei sti ce e de facut. ca ai gresit neiesind din cuvantul lui, neavand initiative, etc....asta nu mai poate fi reparat, nu in conditiile date. si mie mi-a fost teama de cuvantul asta, divort, si nu doar de cuvant ci de toata actiunea in sine...e greu, e traumatizant dar tre sa cauti in adancul tau si sa vezi ce viata-ti doresti.
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
marius spune:
Valoarea ta este data de tine insati. Ceea ce au altii fata de tine sunt aprecieri. Aprecierile celorlalti pot sa aiba valoare pentru tine atat cat tu vei considera.
Insa ceea ce tu ai trait in conditiile descrise de tine este o dezapreciere crasa a insasi notiunii de om. (re)Gaseste-ti valoarea!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
lorelaim spune:
Daca inca nu ai facut-o - atunci treci la treaba pana nu e prea tarziu: fa-ti cont in banca (NUMAI al tau - el sa nu aiba drept de acces) in care sa ai transferate economiile tale si salarul tau, du-ti TOATE bijuteriile si actele originale importante (certif de nastere, pasaport, etc) la banca intr-un seif (se inchiriaza pe 6 luni-1 an si se plateste lunar), consulta un avocat bun specializat in divorturi si vezi ce strategie iti propune. Gandeste-te rational la binele TAU si al copiilor.
Multa bafta!
cristinuk@ spune:
plus :plangeri penale ,certificate medico legale, inregistrari audio video,probe pt proces
hannen spune:
Eu nu inteleg frica de divort.Dar poate asa sunt eu ,mai ciudata sau mai curajoasa.
Eta na,mare brinza.Dar ce m-am nascut cu el de mana ?Scrie undeva ca (trebuie sau ca voi) muri cu el de mana?Nu!Si atunci?
E un divort.Nu e ceva ireversibil precum moartea.
Asa sunt eu.Vrei sa ma ameninti cu divortul?Fa-o nene,ce atitea amenintari?
Iti ia bijuteriile,iti ia poate casa,ramai cu datorii si o vreme te chinui...dar nu iti ia viata!Divorteaza,nu te omoara!
Copii?Pai ce vad copiii intr-o casnicie nefericita unde tatal e violent verbal,fizic dar si in intimitate?Ce invata?Vad o mama nefericita,traumatizata,fara respect de sine si fara coloana vertebrala .Care sta si "da,asa" "cum zici tu","asa facem" permanent?
Care trece la colt pe coji de nuca si in pat in diferite pozitii cind vrea domnul?
Stiu ca e greu,dar nu e ceva imposibil!Sunt multe alte lucruri mai grele in viata asta.Cind nu se mai poate,mai bine zicem Stop si o luam de la capat.Pt. ce sa ne facem unul altuia viata un calvar?
Whatever happens don`t let go of my hand!