Second hand

Second hand | Autor: FlyLady74

Link direct la acest mesaj

Am cautat un subiect pe aceasta tema, dar nu am gasit.
Ma intereseaza ce parere aveti despre magazinele second hand.
Eu am gasit de-a lungul timpului unele care aveau haine ieftine si noi, probabil din lichidari de stoc din strainatate.
S-au inchis sau si-au schimbat sediul si le-am pierdut.
Daca stiti astfel de magazine in Timisoara, va rog sa-mi spuneti unde le pot gasi, pe PM daca nu e voie altfel.
Am mai cautat si singura, dar ori aveau preturi cam mari pentru un second, ori ma intorceam din usa din cauza mirosului de vechituri.
Soacra-mea zice sa iau haine din piata, dar ori sunt scumpe, ori sunt de o calitate groaznica. Anii trecuti aveam numai haine de marca la copii si la 5 lei cu cat le luam nici nu simteam ca ieseau din ele intr-un sezon. Asa, cand vad ca sub 50 de lei bucata de textila nu gasesti, mi-e chiar frica sa calculez cat va trebui sa dau in curand pe hainele copiilor.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

buna.
incearca si la bazarul umanitar de aici, de pe DC. de obicei sunt hainute in stare foarte buna, la preturi mici... si ajuti si un copil cu probleme medicale.
http://bazar.desprecopii.com/index.asp

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput