Am cautat un subiect pe aceasta tema, dar nu am gasit.
Ma intereseaza ce parere aveti despre magazinele second hand.
Eu am gasit de-a lungul timpului unele care aveau haine ieftine si noi, probabil din lichidari de stoc din strainatate.
S-au inchis sau si-au schimbat sediul si le-am pierdut.
Daca stiti astfel de magazine in Timisoara, va rog sa-mi spuneti unde le pot gasi, pe PM daca nu e voie altfel.
Am mai cautat si singura, dar ori aveau preturi cam mari pentru un second, ori ma intorceam din usa din cauza mirosului de vechituri.
Soacra-mea zice sa iau haine din piata, dar ori sunt scumpe, ori sunt de o calitate groaznica. Anii trecuti aveam numai haine de marca la copii si la 5 lei cu cat le luam nici nu simteam ca ieseau din ele intr-un sezon. Asa, cand vad ca sub 50 de lei bucata de textila nu gasesti, mi-e chiar frica sa calculez cat va trebui sa dau in curand pe hainele copiilor.
buna.
incearca si la bazarul umanitar de aici, de pe DC. de obicei sunt hainute in stare foarte buna, la preturi mici... si ajuti si un copil cu probleme medicale.
http://bazar.desprecopii.com/index.asp
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii