oligoastenoteratozoospermie 13
Raspunsuri - Pagina 9
5ab1na spune:
samira ma scuzi ca te intreb asa fara rost dar stii exact cand e congresul ala? adica pe scurt cand e plecat PK?
samira33 spune:
sabina,da,aman cu fix o luna procedura.
PK e plecat in Septembrie intre 8-17 ale lunii si in Octombrie intre 15-23 ale lunii.
mi-a dat raportul complet...in luna Noiembrie nu lipseste
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
samira33 spune:
sabina,tannoo...odata si-odata o sa fie si a noastra o luna
ce face bebe???
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
samira33 spune:
aristico,ziceai tu ca lipseste Albisorul la jumatatea lui Octombrie...cre'ca se duce si el la Congresu asta unde merge si doctorasu cu ochi albastri...ca-i prea mare potriveala.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 ce face bebe??? 3 sarcini extrauterine FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A 3 FIV-uri nereusite 2 FET-uri nereusite urmeaza FIV4... in toamna |
bebe, azi a fost la oftalmologie; repetam si luni vizita si vedem ce decizie ia dr; pana atunci am schimbat picaturile...
si-a reglat, incet, incet programul de masa la 3,5-4 ore;
a devenit din ce in ce mai mancacios ;
ieri ne-am cantarit; avem 4110 g ; am luat in zilele de cand suntem acasa (16 la nr) 810 g; azi avem 18 zile de viatza
acum doarme dus ca am stat la aer ceva mai mult si se pare ca i-a priit ; asteptam sa se trezeasca pentru caca si papa; am sarit peste baitza in seara asta, caci nu il trezim pentru asta sau papa, caca, etc...
samira33 spune:
foarte frumoase activitati descrii tu acolo.
vezi ca va obisnuiti incet-incet??!!
Betty are lapte suficient???tu ai inceput serviciul sau esti tot cu Bebe si mami acasa???
aaa...si mai vroiam sa te intreb ceva???cu cine seamana???are ochisorii albastri ai sotiei tale???
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
samira33 spune:
balanta,scuze...deh...batranetea
nu ti-am mai spus si eu unde e topicul lui tannoo ca am vazut ca-ti raspunsese deja arisitca
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite