oligoastenoteratozoospermie 13

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

nici o problema, samira. sa fie cu noroc in noiembrie!
eu sunt curioasa daca mai apuc sa fac fivul anul asta. dar nu vreau sa fortez nimic; prefer sa am rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

pai pe ideea asta am decis si eu sa merg...cand o sa fie o sa fie...nu vreau sa fortez lucrurile in nicio directie.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana33 spune:

Felicitari Tanoo 25,sa va traiasca minunea de copil,sa fiti sanatosi si fericiti!Povestea voastra ne incurajeaza

VIITOARE MAMICA (1 IA nereusita Bucuresti iulie 2008,2 fiv-uri nereusite la Budapesta oct. 2008, iulie 2009,ET nereusit oct 2009,1 fiv cu nereusit Giulesti iulie 2010)
Mutatia 675 4G heterozigota
Mutatia 844G heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana33 spune:

Aristica,era sa lesin de ras.Si mie mi-a facut histeroscopie dar a fost super bine,cu toate ca am o trompa reinfundata si o mica sinechie,ca ce povestesti tu eu am indurat la Giulesti.Cand trebuie sa faci FIV-ul?Eu in octombrie,pe 17 oct e punctia.Poate o sa fim colege?

VIITOARE MAMICA (1 IA nereusita Bucuresti iulie 2008,2 fiv-uri nereusite la Budapesta oct. 2008, iulie 2009,ET nereusit oct 2009,1 fiv cu nereusit Giulesti iulie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxana33

Felicitari Tanoo 25,sa va traiasca minunea de copil,sa fiti sanatosi si fericiti!Povestea voastra ne incurajeaza

merci mult, roxana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

foarte frumoase activitati descrii tu acolo.
vezi ca va obisnuiti incet-incet??!!
Betty are lapte suficient???tu ai inceput serviciul sau esti tot cu Bebe si mami acasa???
aaa...si mai vroiam sa te intreb ceva???cu cine seamana???are ochisorii albastri ai sotiei tale???

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

eee, ne obisnuim cu fiecare zi care trece;
si mereu descoperim ceva nou
cu lapticul...dam si supliment, caci fara nu avem sanse de saturatie ; productia noastra e insuficienta (ori cantitativ ori calitativ de accepta si supliment);
nu m-am dus inca la serviciu; mai am ceva de stat acasa cu si mami; oricum, betty evita sa-l ridice pe sau alt fel de efort; inca simte o jena la operatie si consider ca a preveni e mai bine decat a trata
ochisorii lui inca nu au capatat o culoare stabila; sunt un gri sobolan sau un albastru inchis; depinde cum bate lumina;
de semanat, betty zice ca e baiatul ei (asta cu siguranta ) si ca ii seamana intru totul ; mai putin cu ce are intre picioare ; acum sa vedem, ca este intr-o transformare continua; pe zi ce trece se contureaza trasaturile parca mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beate spune:

"eu mai aman o luna pentru ca exact cand ar fi punctia si ET e plecat doctorasul cu ochi albastri in State la Congresul American de FIV...si pe mana altcuiva nu ma dau asa ca-l astept.."
[/quote]

Buna Samira,

Poti sa-mi spui, te rog mult, din ce data va fi plecat dr. K in State?
Thx!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beate spune:

Intre timp am vazut ca ai raspuns deja intrebarii cu pricina..
Mercic si mult noroc la FIV-ul din noiembrie!! de multe ori, o portie de noroc poate face diferenta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

tannoo pai asa descri tu culoarea ochilor pruncului? eu as fi fost mult mai "artistica" : "albastru de Rusia" (adica matzele alea cu gat gros, cu blana cenusie - ca tot lighioane sunt). Deci pruncul creste, Betty descreste?

Fetele, dar Albu cere secretiile, cultura din col si clamidia din secretie (parca asta am recoltat). Eu le aveam negative, luasem deja antibiotic si doza aia unica de crema anti candida, si ma indreptam spre Marea Egeee, care-i potroca. Deci a fost o exceptie ca n-am mai recoltat. Altfel, pe foaia pentru histero de la medlife, scrie clar ca la operatie te prezinti cu rezultatele secretiilor, buletin etc.

samiruta suna bine ce zici tu. Dar la cum te cunosc, nu cred ca te lasi pe mana acestei doctorite, doar pentru ca ai mai trecut prin mana lui Albu si te vei gandi ca docotrita asta iti poate "face" ceva gresit....cel putin asa am ramas eu cu impresia despre tine: Ca te duci la o interventie cand esti sigura suta-n mie ca va fi totul o.k. Iar acum, prea e totul roz la doctorita asta, nu?

...sau m-a lovit scepticismul?

balanta asta-i topicul lui tannoo (desi el e trecuta la "mamici" la fiv in Ungaria)

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Salutare roxana! Pai cred ca mi-a scris pe schema ca o sa fie embriotransferul pe 3 octombrie? sau pe 5? ...uite ca nu mai stiu, oricum, in prima saptamana din octombrie, ca si eu cred, ca si samiruta, ca toti doctorii care fac fiv vor fi la congresul cu pricina din octombrie

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput