oligoastenoteratozoospermie 13

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Buna dimineata,
Va multumesc tuturor pentru raspunsunsuri, o sa faca spermograma si spermocultura la Medlife insa am o intrebare:
Inafara de analizele uzuale si hormonale(de-acum o luna) de un an nu am mai facut nimic, oare ce-ar trebui sa fac ca sa vad ca totul este in ordine la mine? Ultima oara cand am fost la doctor ne-a recomandat spermograma lui si histerosalpinografia mie, nu am mai facut-o dupa ce-am aflat rezultatul sotului, acum ma gandesc ca era bine daca o faceam....Voi ce spuneti? Astept si alte recomandari, ma gandesc sa repet si papanicolau.
O zi buna va doresc.

D-zeu ne iubeste si in anul 2011 sigur ne va aduce un bebel frumusel, sanatos si mancacios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

alexa,sunt atat de multe analize pe care ar trebui sa le faci incat nici nu stiu cu ce as putea sa incep.
fara sa vreau sa te sperii sa stii ca daca o analiza se afla in intervalul de referinta dat de laborator nu inseamna obligatoriu si ca sunt bine.
HSG ar fi fost bine sa faci.
la fel toate lamele-secretie,culturi,mycoplasma,ureaplasma,clamydia,paps.
ar mai trebui sa te monitorizezi cateva luni,sa vezi in ce zi ovulezi,sa vezi lungimea fazei tale luteale.
astea sunt primele investigatii pe care ti-as sugera sa le faci...in functie de rezultatele obtinute...poti merge mai departe cu alte investigatii.
din ce ai povestit tu...parca ti s-a pus "diagnosticul" mult prea usor...tipic pentru Romania dealtfel.
personal ti-as recomanda sa faci tot ce ti-am scris acolo-daca nu cumva le-ai facut si apoi...mai vedem.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Multumesc Samiruta, o sa ma duc martea viitoare (11 oct) la Mihalca deoarece m-a chemat si pe mine si poate atunci o sa imi spuna ce trebuie sa fac. Toate analizele normale si hormonale(in a 3 zi de menstra) le-am facut la Regina Maria, Papanicolau si monitorizarile pana in aprilie le-am facut la Ion Ionut si totul parea ok... Acum eu stiu, o sa le i-au treptat. De Mihalca puteti sa imi spuenti ceva pareri? Multumesc

D-zeu ne iubeste si in anul 2011 sigur ne va aduce un bebel frumusel, sanatos si mancacios.

Mergi la inceput

alexa,eu nu-ti pot spune ceva despre dr.Mihalca pentru ca nu avem probleme cu putzulica in familie...Doamne-ajuta !!! macar de atat ca am eu destule defectiuni
dar cu rabdare si incredere trebuie sa dam de cap tuturor problemelor si apare el si bebele mult dorit in vietile noastre.

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

Mergi la inceput

Am inteles, poate TANO ma poate ajuta cu mai multe info desi stiu ca el nu a fost monitorizat de el, parca pe ARTISTICA am auzit-o pomenind de el. Artistico daca mai intri pe-aici poate ma luminezi si pe mine . Samira o sa fie totul bine, o sa reusim noi intr-un fel sau altul sa avem o minune de ingeras in viata noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

alexa, eu am fost doar la dr m,atei ptr spermograme, spermoculturi si la dr iosup ptr eco testiculara; deci, nu-ti pot zice nimic de dr mihalca...

baitza noastra de aseara si masajul strong au avut efect; a dormit de la 22 (ultima masa) pana la 04 cand a cerut iar papa; apoi a picat ca lesinat pana la 10 cand foamea a urlat din nou; pe zi a iesit pe afara, a dormit, a papat; acum doarme, iar noi asteptam trezirea ptr masa, dupa care pe la 21-21.30 vrem sa facem baitza ca aseara sa vedem daca mai are acelasi efect

sami, cum a fost la october fest?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

oau tannoo ce bebic exemplar!!! tineti-o tot asa!!!

31+ Luca Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

alexa te-a chemat si pe tine, pentru ca-i place sa vorbeasca muuuuuuult si-o sa-ti spuna de ce-i da el nush ce tratament sotului, si-o sa te intrebe si pe tine ce probleme ai, si-o sa-ti spuna sa faci inseminari...dar tu sa nu faci ce-ti zice, ci sa ne zici noua aici. Ca el nu-i ginecolog specializat in infertilitate, e doar doctor de putulici. Iar noi, care suntem numai fivosi si fivoase, o sa-ti spunem, in functie de ce va zice el, unde sa va duceti pentru a corela parerea andrologului cu a ginecologului...desi parca vad c-o sa-mi zici ca esti deja la maretul cititor in vagine (asta-i Albu Dragos, la doua usi si-o maciuca de Mihalca).

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

tannoo,cum sa fie???
nu e o chestie pe care as recomanda-o desi eu am fost de mai multe ori.
da anu asta parca am vazut si eu si al meu intr-un mod naspa tot ce se intampla acolo...si am zis ca e ultima data cand mergem la OF.
aglomeratie multa,se calca in picioare lumea la propriu,coate,imbranceli,toata lumea turmentata,multi cazuti pe jos,altii se 'rasteau' la garduri.
corturi uriase ale fiecarui producator de bere...decorate care mai de care,cu formatie care canta muzica bavareaza fiecare.
o adevarata aventura sa gasesti o masa libera in vreun cort...daca sunt mesele pline se inchid usile corturilor si astepti afara ca un caraghios pana se ridica cineva si pleaca...si imagineaza-ti ca cine e la masa nu sta doar juma de ora,asa ca se formeaza cozi uriase la usile tuturor corturilor.
bere nu se serveste pe strada ci doar in cort,la masa.
la toaleta stat la coada minim 20 de minute...mizerie si miros de nedescris.
preturi piperate-9 euro halba de bere,17-18 euro jumatatea de pui pe sare-si nu era jumate dintr-un pui d-ala de 2 kle ci jumate dintr-un Petreus amarat.
in rest...comedii de toate felurile,halva,alune glasate,halvita,vata de zahar,floricele,fructe trase in ciocolata,martipane de toate soiurile,munti de carnati si ciolane de porc,cozonaci de carne,pastravi la protap,prajituri,suveniruri,covrigi brezel...ce sa mai...balci in toata regula!!!
de tarifele la hotel din perioada asta nici nu vreau sa mai vorbesc.
altfel nu are nimeni treaba cu tine,nu oameni agresivi...fiecare se distreaza in legea lui,ciocnesti cu toata lumea,fara sa-i cunosti...canta toata lumea cu formatia...socializezi cu toti cei de pe langa tine.
cam astea sunt impresiile de la OF.
soata oricm spune ca nu intelege de ce vin eu la OF...bere nu beau iar carnatii lor nu-i sufar
asa ca io ma umflu de suc de mere si de portocale.

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui aristica

alexa te-a chemat si pe tine, pentru ca-i place sa vorbeasca muuuuuuult si-o sa-ti spuna de ce-i da el nush ce tratament sotului, si-o sa te intrebe si pe tine ce probleme ai, si-o sa-ti spuna sa faci inseminari...dar tu sa nu faci ce-ti zice, ci sa ne zici noua aici. Ca el nu-i ginecolog specializat in infertilitate, e doar doctor de putulici. Iar noi, care suntem numai fivosi si fivoase, o sa-ti spunem, in functie de ce va zice el, unde sa va duceti pentru a corela parerea andrologului cu a ginecologului...desi parca vad c-o sa-mi zici ca esti deja la maretul cititor in vagine (asta-i Albu Dragos, la doua usi si-o maciuca de Mihalca).

Buna ziua,
Artistico m-ai facut sa rad cu pofta :))), am mai avut o tentativa de-a merge la Dragos Albu, depinde de rezultatul lui la analize, miercuri e programat la Medlife pentru un pachet recomandat de ei(spermograma, spermocultura si inca o analiza care nu mai stiu cum ii spune, in total 220 Ron + analize de sange si hormonale 350 Ron, numai putem de bucurie va dati seama...:)) Mi-e cam frica de cum o sa iasa analizele astea, mai ales din punct de vedere financiar, nu ne permitem FIV si nici imprumuturi nu putem facem, offf .
TANO ce program frumos aveti... Oare noi cum vom avea parte de un program asa frumos?

Mergi la inceput