oligoastenoteratozoospermie 13
Raspunsuri - Pagina 18
aristica spune:
adica pana acum ai scapat de napraznic? Toti sotii nostri au luat intre 1 si 6 pastile/zi. Cred ca si tano a trecut prin faza napraznicului.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
bog76 spune:
am scapat doar pentru faptul ca de-abia acum am aflat de problema. dar de acum bag, ca n-am incotro.
tannoo25 spune:
daaaa, aristico, am trecut prin faza napraznicului ; cate 6/zi ; dar a meritat ;
asa ca, bog, ataca napraznicul ; poti lua si laptisor de matca, ginseng, forever multimaca
d'astea am luat eu si daca au avut efect, le tot recomand
polenul, sub limba 15 min, mi s-a parut oribil ...
bog76 spune:
l-am atacat! 6/zi.
acum daca-ar fi sa ma iau dupa cat de mult imi doresc un bebe, as inghiti tot galantarul de la plafar.
dar ma gandesc totusi sa nici nu exagerez pentru inceput.
asa ca pentru urmatoarele 3 luni ma rezum la omega 3, polen, napraznic si profertil.
Sa aveti o saptamana usoara!
alexa1986 spune:
Buna ziua,
Vreau sa va spun ca in ultimile doua saptamanii am tot citit subiectul asta, deoarece am fost impresionata de reusita voastra, in special a lui Tano. De aproape 2 ani de zile ''ne luptam'' cu infertilitatea, acum un an am aflat si rezultatul spermogramei sotului ''OLIGOASTENOSPERMIE MARCATA'', de atunci am sperat ca a fost o greseala de laborator si am hotarat sa nu ne stresam prea tare cu asta(cerusem parerea profesorului Ancar si rasp lui a fost FIV), mai ales ca nu aveam cum sa facem rost de bani pentru FIV. Eu am fost la controale, ovulatie ok, analize uzuale si hormonale OK, o sarcina in trecut (nu cu sotul), nu mi sa mai recomandat nimic. Acum dupa un an, am refacut analizele, totul ok din toate punctele de vededere si sotul a fost la Mihalca astazi, se pare ca la controlul amanuntit facut de dansul toate ar fii ok, i-a dat niste analize uzuale si hormonale de facut + spermograma si ne-a chemat pe amandoi peste doua saptamani la dansul. Spermograma sotului de acum un an arata cam asa:
A - 10%
B - 15%
C - 15%
D - 60%
In rest totul ok, forme normale 98 %. Spermograma a fost facuta la Medlife, din cate am citit aici trebuia sa cerem un altfel de analiza, una care sa coste 110 ron(atunci, ca acum am inteles ca s-au schimbat preturile), noi am facut-o pe aceea de 80 ron. Va rog sa imi spuneti unde ar putea sa repete spermograma?
Va multumesc si sper ca nu m-am lungit prea mult.
PS: Eu am 25 de ani si el are 33 de ani.
D-zeu ne iubeste si in anul 2011 sigur ne va aduce un bebel frumusel, sanatos si mancacios.
bog76 spune:
alexa, si eu tot la Medlife am facut spermograma, insa varianta scumpa. pentru asta trebuie facuta programare la receptia de la sectia materno-fetala.
din punct de vedere al informatiilor, spermograma nu a fost prea detaliata (volum, concentratie, motilitate generala, motilitate a+b, morfologie). Totodata, din ce am vazut pe buletinul de analize, nu au actualizat cu criteriile din 2010.
samira33 spune:
hello baieti si fete
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
tannoo25 spune:
hello,
alexa eu am facut spermogramele la IDS, la dr matei; sau la clinica lui tutunaru, la aceeasi dr biolog, matei;
acum, daca ma intrebi nu stiu daca ti-as recomanda echipa asta cu inima deschisa , desi rezultatul de aici a fost asemanator cu cel din ungaria;
sami, ce mai faceti voi? n-am retinut (ma scuzi), pe cand histero?
aristico, tu ce mai faci?
noi ne-am facut un program dupa un alt fus orar ;
adormim de la 24-01 pana pe la 06; dimineata ne trezim la 06, papam, dormim pana la 10, iar papam, stam de vb cam o ora, iesim afara, dormim pana la 14-15; ne trezim la papa si iar somnic pana pe la 18-19; facem baitza pe la 21-21.30 s, papam si nu este chip sa adormim pana la miezul noptii
news de ultima ora : asta seara am facut o baitza cu apa din ce in ce mai fierbinte; apoi un masaj strong si pe fata si pe spate, urmat de papa si surpriza, acum doarme; sa vedem cat il tine
pentru fete si un salut ptr bog
samira33 spune:
bravo tannoo.
felicitari pentru asa program...chiar daca-i pe alt fus orar
noi,ce sa facem???bine...ne-am intors ieri de la Ocktober Fest si asteptam cu interes saptamana viitoare-probabil Vinerea viitoare fac histero.
si cam atat de la noi.
pe de alta parte am un morcov intrat cu tot cu iepure,vanator si neamu vanatorului ca mi-au pierdut toantele alea de la clinica aia la care m-am dus eu cu jalba-n protap ca asa imi mai vine din cand in cand...ma apuca chefu de schimbare si fac dude...asadar am recoltat prima data pe 1 Septembrie pentru o amarata de cultura de col...pe 15 mi-au recunoscut ca au pierdut analiza ...am mers si am recoltat iar pe 16 ale lunii si azi mi-au zis iar ca nu gasesc analizele...cica sa mai sun maine sau Vineri etc.
asa ca am facut mare tambalau pe acolo ...am cerut banii inapoi si am fost sa recoltez la Medlife.
dar ce m-a speriat putin este doctorita de familie care mi-a zis ea ca a "citit' in rezultatul secretiei ca as avea ceva si sa vad eu ca o sa iasa in cultura...desi in pap imi scrie ca tot ce ar putea aparea in cultura este negativ.
ma gandesc doar la candida...insa abia pe 30 iau rezultatul culturii si tot atunci astept si CM si daca totusi e ceva in neregula nu stiu daca mai am timp sa tratez pana la histero...si daca nu mai fac histero luna asta as amana si Fiv cu inca o luna...si tot cu d-astea ma muncesc zilele astea.
in rest...toate bune
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna