oligoastenoteratozoospermie 13
Raspunsuri - Pagina 11
tannoo25 spune:
aristico, eu sunt taticul-mamica ; am doua c...e pe o parte si pe mijloc sunt crestat
adrianaady spune:
Samira imi place abordarea doctoritei, in caz ca decizi sa continui cu ea sa imi spui si mie sunt in tatonari....
Si eu cand am facut histero cu Albu, am facut obligatoriu secretiile si toate cele, chiar a insistat sa iasa toate bune.
samira33 spune:
mai aristico...m-ai ghicit la fix...parca si mie imi pare cam roz treaba pe la clinica dr.asteia ...parca tot la Albisor ma trage ata.
ma mai duc Joi o tura sa ma parlamentez cu dr.asta sa vedem ce mai zice...si apoi decid.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
aristica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tannoo25 aristico, eu sunt taticul-mamica ; am doua c...e pe o parte si pe mijloc sunt crestat |
POSEIDOANEEEE
Aditule dar tu poti sa te duci la doctorita asta sa recoltezi balariile pe care nu le ai moca prin cardul de la munca...si sa-mi zici si mie daca merge. Doamne, a gasit samira o doctorita noua si noi, ca vulturii, doar-doar om economisi
samira ai trecut pe la multi doctori, dar ai trecut si prin 3 fiv-uri, asa ca sunt foarte curioasa de ce decizie vei lua dupa intalnirea de joi.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
samira33 spune:
vedem aristico
azi parca nu sunt dispusa sa mai las pe cineva sa umble la dodoasca mea.
daca pleaca sotzu din dotare in Germany in perioada urmatoare...e posibil sa zbor si eu catre "iubirea vietii mele" la Buda sa navigheze el prin mine pan' la urma.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
5ab1na spune:
samira...nu stiu exact ce ti-a spus dr kovacs de histeroscopie (adica daca si-a dat acordul intru totul pentru histeroscopie) dar as vrea sa-ti zic ceva doar asa sa zicem pe langa.
eu am vrut sa fac histeroscopie inainte de primul fiv la moft. asa voiam. l-am rugat pe kovacs sa faca histeroscopie. dr kovacs a zis ca atunci cand vin la control el face chestia aia sonohisterografie si, daca e cazul, face histeroscopie a doua zi. eu asa am avut atunci programarile pt prima intalnire. s-a dovedit la sonohisteroblabla ca n-am nimic si sa vin direct la fiv (imediat luna urmatoare) ca sa nu stressam nimic.
cu o saptamana inainte de fiv am trecut printr-o intreaga poveste ba ca e polip, ba ca e dar nu pune probleme, ba ca pune probleme etc. m-am dus la fiv. n-a avut treaba cu polipul esecul meu.
dupa....mi-a fost f greu sa aleg medicul pt histeroscopie. l-am intrebat pe dr kovacs. mi-a zis ca micul polip nu pune probleme dar daca ma incapatanez pot sa fac histeroscopia.
....
m-am sucit m-am sucit am ajuns la sibiu la dr ispasoiu. gandeam asa: doctor de fiv face histeroscopii pot sa am incredere. eh...am ajuns la sibiu cu programare facuta pt histeroscopie. nu mi-a recomandat histeroscopie. nu pune probleme. ce e sub 2 cm nu pune probleme si nici pozitia in care este plasat nu pune probleme.
am plecat destul de f convinsa de acolo ca nu este nevoie.
ei dar nu mi-a placut mie ce spotting aveam eu in timpul lunii si, pana la urma, m-am dus la un doctor destul de bine vazut in iasi, n-am dat prea multe explicatii, am zis ca vreau histeroscopie si basta.
si mi-a gasit 2 polipi: ala de care se stia si altul pe peretele anterior despre care m-a asigurat ca nu s-ar fi vazut la nici o echo. n-a stiut sa-mi spuna daca ar fi pus probleme: ar fi pus, n-ar fi pus...era de 8mm, dar era pe peretele anterior acolo unde s-ar implanta embrionii cine stie daca nu ar fi pus probleme.
na...eu m-am intins cat o zi de post...dar in functie si de ce mai stii tu din conversatiile cu dr kovacs poate te gandesti mai bine.
uite si la aristica: i-a gasit sinechii micute dar erau.
depinde ce vb cu dr kovacs: dar daca nu e ferm convins sa faca histeroscopie....
samira33 spune:
sabina,acum sunt intr-o stare si as face si n-as face...azi as face...maine nu si tot asa.
la mine nu ar fi prima histeroscopie,am mai facut una acum 3 ani si eram curata ca lacrima,nu polipi,nu sinechii...nada de nada.
mi-a facut si mie PK blablasonagrama.
la conversatia cu PK,omu' mi-a zis ca nu-i nevoie sa refac histeroscopia ca nu-i reala presupunerea mea ca poate a "crescut" ceva intre timp pe acolo...ca cica nu cresc din pamant din piatra seaca balarii pe acolo..da s-o fi obisnuit si el cu mine in oarecare masura si a inteles ca-s pisaloaga si fixista cateodata asa ca mi-a zis sa o refac daca asta ma face sa ma simt eu mai bine.
deh...fiecare cu piticii lui!!!
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
5ab1na spune:
:) da samira asa e
voiam doar sa-ti zic ca, daca te hotarasti sa-ti pui sperantele intr-o histeroscopie cu dr kovacs, vezi sa nu te convinga cand ajungi acolo ca nu trebuie. si sa faci degeaba drumul.
eu eram ferm convinsa ca e bine de facut pt ca citisem atatea postari ale fetelor care spuneau (de pe la medici citire) ca o mica "zganciuleala" a uterului s-ar putea sa faca bine uterului si sa favorizeze implantarea.
samira33 spune:
aaa...nu ma convinge sa renunt daca pana la urma decid sa merg la el...am vorbit si asta si mi-a zis ca daca tin sa vin la Buda el imi face...adica am "invoire" de la imparatie.
da parca asa m-am saturat sa o tot iau de la capat de fiecare data...m-am saturat de toate drumurile astea,de statul pe la Budapesta...de monitorizari
,endometru,foliculi,punctie,transfer,progesteroane etc etc.
parca nu ma pot mobiliza sa intru in starea "aia" de FIV.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite