Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***338***
Raspunsuri - Pagina 3
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Am admirat in sfarsit si eu pozele din Bucovina ale echipei Pisik - Denisamada si ma declar super incantata de tot : peisaje de vis,atmosfera relaxata si de vacanta, participantii toti zambitori si bine dispusi, ca sa nu mai zic de fete una mai trendy ca alta, ce mai, va invidiez |
Abia astept sa nu mai scapam de voi!
Am si vazut noi niste locuri care merita aprofundate! 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui olishka Baietii mei au plecat la Dechatlon sa mai cumpere una alta caci maine plecam cu cortul Abia astept, n-am fost niciodata ![]() |
Distractie placuta!

Am vazut pozele, superba cum ne-am obisnuit!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. La Multi Ani, Dodo-pui, mama-leoaica! ![]() |
La multi ani si din partea noastra!

Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
| citat din mesajul lui novus Dau si eu ceva de baut pt ca azi e si ziua mamei mele ![]() si a mamei lui Monnvas !!Asa ca sa ne traiasca mamele, sa fie sanatoase si alaturi de noi multi multi ani !! |
La multi ani, buni de Ada si buni de Chiti!
Denisa-Madalina
fericita de
novus spune:
Hello !!!
Noi stranutam de zor de azi dimineata si avem robinet la muci asa ca ne distram fara sa socializam cu copii wkd asta ![]()
Ca sa nu va plicitsiti va lasam un talmes-balmes de poze estivale (chiar daca in unele suntem imbracati de toamna)
http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1
Multi 

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Olishka, distractie placuta sa aveti !!! o sa fie fain cu siguranta
!!n-am mai fost cu cortul din studentie, mi-e dor !!
Denisamada, petrecere faina si voua 

!!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ilinca_M. spune:
Doamne, Novus, ce corp de manechin ai, pe bune
Si Ada ce frumoasa e si ce de tinuteeee areeee...am vazut pantofiori exact ca ai Sophiei, cei roz-ciclam cu barete si niste floricele; numai ca ea i-a "mostenit" de la fetita mai lungana din vecini care aproape nici nu i-a purtat din cauza de picioroange crescute brusc, asa ca-s in stare impecabila
. Ce peisaje faine aveti in poze...daaar, asa cum Olishka eclipseaza miresele, Ada eclipseaza peisajele![]()
La noi e a doua zi fara somn de pranz...si ieri si azi am fost singurele, ca huzband lucreaza, asa ca parca nici n-a fost weekend
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
denisamada spune:
Vazut pozici cu Ada frumoasa si eleganta! 

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
pisigri spune:
Noooovuuuuussssss....!!!!!!
De unde aveti halatul ala de baie cu iepuraaaas? Vreaaaauuuu sa iau si eeeeeeuuuuu (si inca repede, pina plecam la mare :))))))
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)