Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***338***

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Floric, Ian asa l-a invatat: Bi (cu i din smintina) Ci, Di...

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Asaa...gradi Phiphi (Gabi).
Am ajuns, copiii erau in curte, Sophia n-a protestat, a mers direct si s-a amestecat cu ei (daca un mediu incepe sa-i devina familiar, n-are treaba).
Dupa vreo ora ea trecea pe langa tobo si o fetita mai mare (cred ca autista) s-a ridicat de pe tobo si s-au ciocnit dar f. f. finutz, abia de s-au atins. Si-a inceput oratania mea sa planga de parca cine stie ce s-ar fi intamplat, de-astea n-o mai facut ea, clar, cred ca e "sensibilitate de gradi":))). Mno, mi-a venit in brate, am calmat-o pana la urma, desi a fost ciufuta vreo 10 minute.
Apoi pe la 12 fara 10 s-a protzapit in poarta sa plece si am fost disperat, ca vroiam sa pape acolo la pranz; dar, de bine de rau, am reusit s-o intorc din hotarare.
No, la pranz intrau toti pe rand in baie sa-i spele educatoarea pe maini. De acolo a inceput scandalul, ca nu cunostea locatia!
Cand am intrat in sala de mese toti puradeii erau asezati pe bancute la masa cu castronelele in fatza, si aia de 1 an si 10 luni, Doamne, scumpi erau!
Phiphi racnea ingrrrrozitor la mine-n bratze!! Nicicum n-am convins-o sa stea acolo, nici macar la o masa separat. Am iesit si Sophia a zbughit-o in sala in care se jucase cu o zi inainte. A venit bucatareasa (o femeie tare faina, tanti Jeni, tare o iubesc copiii) si a zis ca vai de mine, ii aduce acolo, daca acolo vrea si poate sa faca mizerie cat vrea, numa sa manance!:)) Asa ca a mancat acolo (lua o lingura, mergea la acvariul cu pesti si tot asa. A papat ciorba a la grec si ceva tocana de cartofi (aia-i place, dar piureul nu-l suporta!:)))
A, pe la 10.30 iesise bucatareasa in curte cu mainile in shold:"azi nu le-ati dat fructe la copii!!" si apoi a venit cu o tava cu rondele de banana si fiindca erau murdari pe maini i-o pus sa caste gura sa le dea ea:)). Sa fi vazut cardu' de copii cu gurile cascate calare pe ea...numa Sophia reticenta, de-o parte...dar a venit tanti Jeni l-a ea si a convins-o rapid sa manance, a hapait bine Phiphi (intai nu stia ce-s alea, ca nu a mai vazut banane taiate, dar cand a gustat a exlamat fericita:"dada!"- dada=banana)
Asaaa, dupa ce a mancat de pranz nu a mai vrut sa plece acasa, toti copiii erau dusi la nani in afara de un baietel dupa care urma sa vina mama. Eu tot o intrebam:"mergem acasa?" si ea se enerva:)))
Oricum cred ca au ambitionat-o ceilalti copii ca in 2 zile a introdus 3 cuvinte noi in vocabular:"shia"(masina; p"eshtii" si mai ales "tituuu" cu care m-a innebunit, l-a zis de 350 de ori:))) asta fiind un tigru de plush pe care a fost musai sa-l aducem acasa!!! Am incercat sa-l las acolo si au inceput durerea si suferintza asa ca educatoarea a zis sa-l luam cu noi:)))
No, cam asta fu raportul destul de detaliat:)

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Cuscra, ce te-a apucat, ai scris CORECT, asa nu meriti rosii:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!

Pisik, multi si de la mine !! scuze ca nu ti-am raspuns ieri, am fost intr-o alergatura continua,pe de o parte am avut nebunie la birou mai ales ca si seful meu e in concediu iar pe de lata parte au venit niste verisori din strainatate ieri la noi si mama a fost ocupata cu pregatirile asa ca am fugit acasa ca randul sa stam cu Ada
Ne auzim azi

Pisigri, clar e vina celor de la Volksbank deoarece ei fac raportarile catre biroul de credit, asadar la ei figurati inca datornici si de aia v-au raportat, ceea ce zau ca nu inteleg avand in vedere ca din cate am priceput eu voi ati refinantat creditul cu unul de la BRD, nu??
Claro trebuie dati in gat la OPC, cu judecata nu-i ideea rea doar ca mai cheltuiti niste bani si se taraganeaza , nu v-am zis cum am dat-o eu in judecata pe tipa careia i-am imprumutat 1.000 si am platit tot eu 500 ron avocat (noroc ca e prietena mea si nu i-am platit de fapt ) apoi 200 ron la executor pt aplicarea sentintei plus alte taxe de timbru

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Aaaaa, era "bi" ca in "fantana"...io citisem "bi" ca in "bicicleta!"":)))))))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

wow ilink, pai si tu poti s-o ingradinitezi rapid pe fi-ta

am vazut ca vb de amintiri de gradi.... io am mers si la camin si la gradi, la ambele am avut educatoare super, mergeam de placere si am o amintire plina de tandrete fata de acele doamne care aveau blindete si rabdare infinita cu noi.

am iar o dilema- kiar, la cea de ieri cu plimbatul copilului pe tren cu scutec sau fara mi-a raspuns doar pisigri, iar eu tot nu stiu ce sa fac - care spune asa: sa ma kinui sa declar copila in ro, sa aiba dubla nationalitate? Socrii si familionul sotului ar vrea asta, io nu vad mari avantaje, dar ma gindesc ca poate au dreptate, nu se stie cum vom evolua in lumea asta crizata...

pe de alta parte, daca are dubla cetatenie, as intra la legea aia care spune ca copiii ro nu se plimba doar cu un parinte fara procura? cu alte cuvinte, nu cumva ma leg la kap cind nu ma doare?

Mergi la inceput

ops, uitai sa dau binete :)

Neataaaaaaaaaaaaaaaaa tufete

Mergi la inceput

Asa e, nasoala rau porcaria cu banca, nici io nu m-as lasa, pisigri, fuga la OPC si daca ai un pretin avocat, ca novus, da-i si in judecata, ai un caz absolut solid, nu e posibil asa ceva!
Amintiri de la camin (aveam undeva spre 4 ani, cred):
- n-am plans veci la gradi, eu eram de-aia interiorizata careia i se parea f. rusinos sa plangi in public; plangeam doar in sinea mea:)))
- eram f. f. timida; in prima zi de gradi ma uitam la doua fete dragutze cum se jucau cu cuburi si am intervenit si eu sfioasa; de emotie am daramat cuburile. Fetele m-au luat la cafteala, amandoua:)))) Ulterior am devenit prietenele cele mai bune:));
- ma indragosteam mereu de cate un baiat, in special de cate unul care era mai dur, chiar violent cu mine (asta nu stiu de unde mi se tragea dar m-a tinut pana prin clasa a VII a, cand nu mi-au mai placut macho-men:)))
- amintire din curte: sub un copac am vazut un pui de pasare minuscul mort, ce cazuse din cuib, am stat si am lacrimat minute in sir langa el;
- era un baiat smecher si foarte insistent, disperat chiar, care incerca din rasputeri sa ma convinga sa-i arat nyunyu, promitandu-mi ca-mi arata si el la schimb:))) M-a convins pana la urma si ne-am bagat dupa un dulap unde ne-am aratat rapid comorile:)));
- ingrijitoarea m-a oparit cu ceai fierbinte pe picior; a doua zi trebuia sa facem poze la trupa de gimnastica (eram mare gimnasta) si am poze in costum de gimnastica si ditamai pansamentul pe bulan:)))
- cand copiii nu erau cuminti la masa capatau linguri peste cap de la ingrijitoare (pe mine ma iubea ca eram tare cuminte si a fost distrusa ca m-a oparit "tocmai pe mine!":)))
Mai vreti?
Cu tovarasha invatatoare e o poveste mult mai lunga, o vaca atat de proasta ca de va povestesc ce facea cred ca va apuca plansul, si azi am amintiri horror vii (nu legate de mine, cu mine nu-si permitea nimic, ca eu eram cumintenia pamantului si in plus stia cum e maica-mea cand vine vorba de mine)

Mergi la inceput

aseara am fost la www.allocine.fr/film/fichefilm_gen_cfilm=124897.html" target="_blank">film vi-l recomand calduros.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

aseara am fost la www.allocine.fr/film/fichefilm_gen_cfilm=124897.html" target="_blank">film vi-l recomand calduros.

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Numa sa apara pe net, abia astept, noi suntem maaari fani Almodovar!

Mergi la inceput