Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***338***
Raspunsuri - Pagina 28
pisigri spune:
Novus, nu am refinantat, am vindut un apartament si am rambursat anticipat.
Credit BRD am facut anul asta....pt nevoi personale
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Aaaaa, era "bi" ca in "fantana"...io citisem "bi" ca in "bicicleta!"":))))))))) I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Si eu
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui pisigri Novus, nu am refinantat, am vindut un apartament si am rambursat anticipat. Credit BRD am facut anul asta....pt nevoi personale http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Oooo pai atunci si mai grava eroarea lor, mi se pare super ciudata situatia !! procedura este ca daca nu platesti la timp, te anunta banca si paoi te raporteaza la biroul de credit de unde tare greu te scot dar te scot daca dovedesti ca a fost vina lor
Nu stiu ce sa zic .... mi se pare tare ciudata faza, cum naiba sa apareti restanti daca voi ati rambursat tot ???
novus spune:
fac eu cap nou
novus spune:
nu ma lasa asa ca incercati voi va rog !!
adrisimo28 spune:
incerc eu
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
adrisimo28 spune:
va rog rabdare ca merge f f f greu
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
Floric spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Ha, exact la Leeloo ma gandeam ieri!! Floric, ai bolunzit, tu de alfabet in romana intrebi?...Si-atunci cum sa fie " a bi ci di", cred ca nici in Moldova nu-i asa:P. Revin! I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Da, am bolunzit. Dimineata in drum spre serviciu mi-e tunat acest gand. Si nu uita ca Braila are iz puternic de Moldova, dar Moldova aia DING cu pi in loc de pe, cu "i" in loc de "e" la finalul cuvantului.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel