LMA Sasha si Victor - Delfinasi in sarbatoare(170)
Raspunsuri - Pagina 5
Alice_Elena spune:
Da cris, sf marie mare sau adormirea maicii domnului eu stiu ca nu se sarbatoreste. Adica ma rog nu se zice la multi ani.
Noi azi am umblat toata ziua, am fost la cherhana la 23 august
Intru maine ca mi-e somn va pup
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
18+ 
rodyka spune:
no buna dimineata! am zis eu cumva ca s-a rupt lantul belelelor?! deŽde unde! is si-acum cu lacrimi pe obraji. sa vedeti ce-am patit: am fost la fiesta, cu nasii
. Isa a mai dormit, a mai marait, s-a plimbat pe-acolo, a fost ok. am ajuns acasa la 3, eu caut chestii in portbagaj sa le iau in casa, sotul imi spune s-o iau pe Isa dar era si el calare peste mine sa vada ce caut. si la un moment dat auzim o bufnitura langa noi, era sa dau cu sotul de pamant cand mi-am dat seama ce-a facut: a deschis usa dinspre partea Isei si i-a desfacut centurile. ea scumpica mereu cand ii desfac centurile se ridica in fund si ma cuprinde de dupa gat s-o iau. acum a incercat sa se ridice singura si a cazut din scaunul de masina direct pe bordura 
, nici n-a apucat sa planga ca a fost sotul cu ea in brate trantind tot ce avea in mana si blagoslovindu-ma pe mine ca aveam treaba cu bagaje, nu cu fata!! nu el era de vina ca i-a desfacut centurile fara sa-l puna nimeni 
. n-a plans deloc Isa dar in casa am vazut o vanataie mare si urata pe frunte, am pus compresa cu apa rece, si-a pus si ea manuta pe cucui
si a adormit. ioi ce nervi am!! abia astept sa vina dimineata sa-mi tin lectia de morala! nu-mi vine sa cred cat de iresponsabil a putut sa fie, desi acum realizez cat e el de rupt de ceea ce fac eu zi de zi cu Isa. pentru el timpul scurt petrecut impreuna inseamna joaca, plimbare, dragasteala, toate sub supraveghera mea, si mie mi s-a parut perfect! acum imi dau seama ca daca l-as lasa singur cu ea, as fi eu inconstienta
, ca sigur ar face numai minunatii...
am pus si
poze din astea 3 zile de fiesta, pentru cine are vreme de frunzarit poze ![]()
si ma duc si eu sa ma trantesc in pat, mi-e ciuda ca nu putem merge nici la plaja nici la piscina azi! adica eu nu pot, ca-s cu musafiri navalnici
. noapte buna, delfinariu 
am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!!
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
crispro spune:
Vai tu Rodi, biata Isa! Pupam tare vanataia, draga de ea. Asa face si vlad, ii desfac centurile si el se ridica si vine inspre mine sa il iau. Io cred ca Florin se bazeaza mult pe tine, ca tu esti vigilenta si te misti rapid, si nu constientizeaza ca o juma de lucru facut de el te poate mai mult incurca. Dar cred ca daca era singur cu isa nu o lasa asafara centuri, era mai atent ( poate si mai speriat). Asa, s-a bazat pe tine, ca tu esti acolo, in 10 parti odata. Si mai cred ca sotii nu isi dau seama uneori ca desi poate facem sa para uneori floare la ureche, nu e chiar floare la ureche. Mie mi-e tare drag de Vasi al meu cand zice ( si l-am auzit de mai multe ori in discutiile cu altii) ca nu crede ca un barbat ar putea face ce face mama in cresterea copilului, nu crede ca un barbat ar rezista. Si eu nu am copil rau, sa zic ca de aia crede asa. Dar adunate ( nesomn, stari emotionale, alaptat, facut papa copil, facut program copil, intretinere casa, iar nesomn- toate astea cu bebe dupa tine), crede ca e greu si el e convins ca nu ar reusi. Macar ma bucur ca simt ca ma apreciaza si vede ca nu e tocmai usor.
Tu, fete, io is o pofticioasa de felul meu. As manca non stop! In sarcina aproape asa am facut, asteptam sa nu mai am senzatia de satul ( nu asteptam sa imi fie foame) si iar bagam ceva la ghiozdan, uneori fructe, alteori praji. Asa am reusit performanta de a pune 27kile in sarcina. Acum ma abtin muuuuult de tot. Ieri pana seara am mancat putina mancare, ca stiam ca seara ma indop. Dar azi e indopare la greu. Abia astept sa vad ce gateste soacra. Si imi place ca se trezeste duminica la 6 -7 dimi sa faca mancare, asa ca e super proaspata. Deja imi face stomacul scandal la atatea ganduri.![]()
Copilul e treaz, cum altfel... Langa mine.
Sa-l ajutam pe Alex
ainotna spune:
Buna dimineata mamici!
Sasha s-a trezit la 6.30 dar i-am dat lapte si acum tot doarme. Nu stiu daca mai mergem la plaja, ca-i cam tarziu 
Rodyka, o pupam pe Isa, nu stiu ce sa mai zic despre soti, al meu ma ajuta foarte mult (numai el ii spala, le taie unghiile, daca e acasa, el ii schimba pampersul) dar la chestiuni dintr-astea de "vigilenta", e praf. L-am lasat cu ei in casa si cand am venit dormea (bine, sasha era mic de tot). Altadata l-a pus pe B in scaunul de masina dar nu i-a prins centura. Si a plecat. Noroc ca a zis copilul ca nu-i prins...
Racusor, cum mai sunteti?
saddie spune:
Neata! Poftiti la
, Alice Rody, pentru voi cate un www.youtube.com/watch?v=uIcjgqH6hZA&feature=related" target="_blank">capucino.
Eu o beau amara de-mi sta in gat zilele astea dar pentru voi cum va place, cu zahar cu laptic si chiar scortisoara.
Maimutica a dormit pana la noua. L-am trimis pe domnul sa-i faca laptic si acum s-a culcat la loc (copilu', nu tati
).
mirela2 spune:
neata
off, pupi lui Isa sa i treaca bubutza
si o
lui mami
mami cu motaneii
Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) 
colacei de inot pentru bebelusi
Alice_Elena spune:
Neata! Saddie multumim mult de cafea. Va pup
Rody, deci isa a invatat sa latre
sper sa nu fie lovita rau mititica, o pupam sa treaca. Nu te enerva pe sot ca nu mai rezolvi nimic, s-a speriat si a dat vina pe tine, e tipic barbatesc asa fac toti.. Oricum el va iubeste si are grija de voi cum stie mai bine
Aelita, mara se mai trezeste aplaudand dar doar dimineata. Nici nu deshide ochii si aplauda apoi se ridica rade si incepe ziua ![]()
Cristina, esti tare haioasa cu mancarea. Cum a fost pizza aseara? Ai papat tot? 
Adriana, barbatii astia nu stiu ce inseamna o femeie gravida. Tot ei au nervi si probleme. D-aia fac femeile copii si nu ei, inchipuie-ti un barbat insarcinat
sa fca analize si sa suporte greturi si dureri. Nu mai zic de nasterea in sine ![]()
Anca, ati venit la cta? Vreau si eu la plaja dar cred ca dupamiaza.. Ce fac
baietii?
Noi ieri am umblat toata ziua, am fost la cherhana cum va ziceam. I-am dat la copil bors de peste s-a lins pe bot :)) in rest a stat numai langa tarcul cu animale si la tobogan. Seara a culcat-o maicamea ca noi iar plecasem prin oras si cica a cam plans dupa noi. De cand am ajuns la cta plange seara la culcare, vrea sa stea toata lumea cu ea in dormitor daca se poate, sa nu cumva sa piarda ea ceva
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
18+ 
ooana spune:
Am intrat sa va urez o duminica frumoasa!
noi ieri am fost sa ne dam e hinta...devine serioasa treaba cand trebuie sa plecam de acolo
ar fi in stare sa se dea si 1 ora ![]()
Rody desi poate pare usor din afara, desi poate noi dam senzatia celorlalti ca ne descurcam mereu si nu e chiar atat de greu...barbatii nu vor afla niciodata cum e sa fi MAMA care le stie pe toate si care are mereu o solutie sau un raspuns...tu esti o mami PERFECTA asa ca
sa treaca cucuiul Isei si supararea lui mami
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
palomina spune:
Offfffff Rody, asa-s barbatii astia... Si al meu, de fiecare data cand il las cu A face cate o boacana- lasat copil in scaun de masa fara centuri, doar cu tava in fata ca cica e suficienta...
, prins deget la usa, strans pampersul peste burta RAU de tot de saracu Antonito ramanea cu niste ditai semne..., nu mai zic de mancare cand ii da se fac ca porcii amandoi plus mobila plus pe jos varza...
...parca face intentionat, zau asa...
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
ramonavlas spune:
Nu stiu cat mai rezist....ajung la nebuni.
Ieri si azi noapte a avut Raisa "crize" de plans si aruncat pe spate! Nu ii convenea nimik.
Alaltaieri, pentru ca nu manca nimik, i-am dat banana...de ieri e plina de bubite pe spate si e burtica....eu zic ca de la asta sunt.
O mananca, o dor? Ies ceva dinti? O doare burtica? Habar nu am....dar eu asa nu mai rezist mult.....am dormit 3 ore azi noapte, la 9 eram la munca, de o juma de ora am venit. La 14.30 mergem sa o vada doctorita.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010