LMA Sasha si Victor - Delfinasi in sarbatoare(170)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanti

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:
citat din mesajul lui tanti

RACUSOR te rog sa imi zici si mie de unde ai luat formula 31 si daca se numeste exact asa, am tot cautat si nu am gasit

LA MULTI ANI celor care isi sarbatoresc astazi ziua

Andrei 11.02.2006 si Matei Alexandru 23.06.2010

de la plantextract

formula 31 e de muci si formula 1 e de febra, ambele de la plantextract

formula 1 se da din jumate in jumate de ora, pentru febra mai mare de 38 sau dintr-un sfert de ora intr-un sfert de ora pentr febra mai mare de 39. cate 3 granule

formula 31 cate 3 granule de 3-4 ori pe zi

cu jumate de ora inainte sau dupa masa

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

De unde le-ai cumparat? am cautat in o gramada de farmacii iar cand am gasit la Dona mi-au cerut reteta, si nu mi-au dat ca nu am avut reteta, Matei este cu mucisori si febra, febra a scazut sub 38

Andrei 11.02.2006 si Matei Alexandru 23.06.2010

helpnet (iancului, amzei) sau farmatop (asta e pe dristorului, intersectie cu decebal)
cauta pe net dupa farmacii homeopate, eu asa am facut umbla sotul de nebun pe la toate farmaciile....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Trici si eu vreau tot Smart Trike dar cred ca o sa iau din primavara. Ma gandesc ca acum mai e septembrie si vin ploile si stau cu magaoaia in casa degeaba.

Initial n-am vrut Smart Trike ca mi s-au parut prea scumpe dar am niste prieteni care au fetita cu o luna mai mare decat Medeea si au luat vreo trei modele de trici de pe net si cu toate au avut probleme. Ba li s-a rupt manerul, ba bara dintre rotile din spate, etc. Cert e ca dupa ce au cheltuit o groaza de bani si nervi cu retururi au luat in final una de la ST si n-au mai avut nici o problema desi ies in fiecare zi cu ea si dimineata si seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

rodi, pozele sunt de la casa mamei tale? draguta casa..si tanti cu ochelari,slabuta, mai in varsta e mama ta?
cam asa arata mihai acum de umflatel, cum era Isa atunci.are 10kg si 200-300 gr, acum seara.
e greu si asta cu plecatul la munca si lasat copii..dar daca ai de lucru, mai uiti, trece mai repede, sa stii. greu e cd sunt bolnavi si tre sa pleci.sa inteleg ca s-a rezolvat pana la urma?

pozele sunt de acasa de la ai mei, e mama cea cu ochelari, slaba rau...

maine dupa-amiaza merg sa vb cu seful, direct la munca... nu stiu cum, dar nu mi-e deloc dor de munca, nici de colegi, n-am nici o tragere de inima sa ma intorc. desi stiu ca apoi o sa-mi placa, asa ca inainte...

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

am trimis mail cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

LA MULTI ANI SASHA, VICTOR, PRISCILLA

la multi ani mami CARMEN, ce mai fac frumoasele?

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

am trimis mail cu poze noi

am vazut!!!
un frumos!!!!!

cat despre triciclete am mai zis..noi am luat smart trike deluxe 3 in 1 si nu mai luam carut sport de ala foarte usor ca sta ca in ala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Neata!

Eu va servesc acum de dimineata cu cafea/capuccino, limonada cu menta si tort de iaurt cu mure!

Va multumesc pt urari si lui Crispro pt surpriza

Crispro, mi-am activat pm.

La multi ani Victor!
La multi ani Priscilla!
La multi ani Carmen!

Mergi la inceput

neata

multumim anca de tratatie, sa iti traiasca delfinasul

LA MULTI ANI CARMEN, SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE FAMILIA TA! SA FII MEREU LA FEL DE ECHILIBRATA, O SOTIE SI MAMA MODEL SI O FEMEIE EXTRAORDINARA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata!

Atat de rau imi merge netul!!!

Ainotna, ai PM.

Ochidut, ce fain ca ati ajuns la un somn pe zi! La noi inca e haos- azi dimi la 6 juma s-a trezit sa manance si nu a mai vrut sa doarma!

Carmen, La multi ani cu sanatate! Sa ai parte de tot ce iti doresti, sa fii fericita si iubita!

Cu sotul- cearta nu a fost urata, doar ca e o raceala intre noi, de mult timp. Nu prea mai avem nimic in comun. Cand doarme copilul, fiecare isi vede de treaba lui, nu mai schimbam o vorba- el la Tv, eu pe net. Imi pare rau ca s-a ajuns aici. Parca ne prefacem ca e bine, dar nu e...

Bumblebee, tu ai prea mult bun simt! Soacra-ta nu e bine, deloc.

M-am enervat ca nu am mers nicaieri in weekendul asta prelungit, oriunde mi-ar fi placut, si la un pescuit, la o balta, cat sa nu stam in casa, sa ies din rutina asta ce ma omoara!!! Sotul tot ca lasa, ca vedem, ca mergem, si uite ca a trecut weekendul si nu am facut nimic. Soacra a fost luni acasa, a zis ca daca vrem sa mergem undeva, sta ea cu copilul. Am zis ca vedem si o anuntam. Dar vezi de treaba, ca s-a culcat soacra de amiaza, si s-a trezit la 19:20. No, unde sa mai mergem? ca la 20:30 pregateam copilul de somn. asta este!

o astept pe mama, mai are o luna si vine. dar incerc sa imi temperez entuziasmul, ca prea mare va fi dezamagirea dupa o luna, cand va pleca inapoi.

Ce de puiuti bolnaviori!! O fi ceva in aer? Poate si caldura asta, nu? ca de obicei enterocolitele se fac vara, mai des.

sanatate multa tuturor!

Pentru cei ce pleaca in concediu- sa aveti vreme buna si distractie faina!

Mai revin.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

ainotna, ai PM

btz, sapt asta sunt ocupata tare, sambata e nunta cumnata-mii, te sunt sapt viitoare. La endocrine ai mai fost?

LMA Mariilor si Marianilor, cei care s-au sarbatorit. In Bucovina onomastica se tine la Nastere Maicii Domnului, care e pe 8 sept.

LMA Miguel, Victor, Sasha!
LMA Carmen!

Rodica, deci incepi munca?

Sanatate bolnaviorilor, am citit pe FB ca-s multi. Sa se refaca repede!
Si eu am stat la pat luni, acum am inviat de-a-binelea. Fetele dorm si eu pe net in loc sa fac treaba

Mergi la inceput