StrugurasiS-O 11-BV Andreea,HAI Caty, Marryan (98)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Imi place atmosfera asta de petrecere din via noastra!!!

Merci de urari fetelor,azi nu am voie sa ma supar,asa ca nu dau bataitza nimanui,da Matzulici?

Eee,uite ca sampania uitasem sa o pun la rece aseara,asa ca o dau acum :

Sper ca nu e prea de dimineatza...

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 36+ cu Ioana Teodora
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

wow ce petrecere faina ati bagat azinoapte cu vin si bancuri incluse!!

La multi ani lali!! sa fii sanatoasa si vesnic fericita!

natalia ia baga tu lista aia de fructe ´daunatoare´ lactatiei, ca m-ai facut curioasa...

ionelamaria pe mine chiar ma uimesti cu cat de multe stii, si ce bine te exprimi

sa va spun cum e cu ruptul apei in Spania, sau cel putin la minen sat. Am rupt apa(erau 2-3 reprize a cate un sfert de litru, deci mult, si culoare cam mucoasa si vascoasa, deci nu apa transparenta) seara la 8.3o, la 9.3o eram la poarta maternitatii(suficient timp pt revizat geanta si facut un dus). M-au verificat si mi.au pus centurile de monitorizare. au vazut ca n-am contractii. zero dilatatie, dar nu m-au mai lasat acasa cu membrane rupte. asa ca m-au instalat intr-o camera sus la etaj si nani...somn de voie. a 2-a zi dimineata m-au coborat, verificat si mi-au provocat nasterea. La inceput incetul cu incetul...adica f putina oxitocina. si antibiotic! dar cum nu dilatam nicicum, la ora 12 au inceput sa bage oxitocina serioasa...la 3 mi-au pus epidurala(doar 2-3 cm de dilatatie, dar ma urcam pe pereti deja, provocata e mult mai mecanica nasterea deci mai dureroasa)la 7.15 s-a nascut gainusul meu frumos! n-am simtit expulzia, nici epiziotomia, nici copcile. Deci...in maxim 24 de ore de la ruperea membranelor bebe tre sa fie afara ca risca sa ramana fara lichid. Dar nu-i la fel la fisurarea membranelor, acolo pierzi apa de 1o ori mai incet, deci daca bb e foarte mic, doctorul poate decide sa te tina cateva zile cu perfuzii, si sa injecteze medicament pt maturarea plamanilor

hayat bine ai venit acasa!Repaus cat poti de mult, da¿

azi schimb si eu semnatura!! yupiii ce mari suntem!
3o

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Jade era sa nasca aseara. I-au oprit travaliul dar se pare ca nu mai are mult.
ea spera sa reziste inca o saptamana, doctorul zice ca e chestie de cateva zile.
copilul angajat, dureri si contractii dureroase, burta f lasata, colul deschis.
va naste natural fiindca e copilul deja pe traiectorie si probabil o sa fie rapida chestia dupa ce se rupe apa si injtra in travaliu.
nu prea vrea galerie acum pentru nastere, ci galerie sa reziste inca o sapt ca sa faca 36 de saptamani. are 35 de sapt fara 2 zile.
i-am zis ca o sa fie bine, copilul e deja format, a facut si injectiile alea pt plamani, dar e putin cam speriata.
nu cred ca i-ar strica niste sms-uri de incurajare.
dar sa n-o faceti sa planga, da? :)

33+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MARINAENACHE spune:

Incep prin a sp buna dimineata
Lali LA Multi Ani!!! plini de fericire si bucurii...Obs k v-ati binedispus de azi noapte
Eu sunt asa chiauna de somn, am dormit bn dar ma simt obosit nu stiu dc
Jade multa sanatate si bebitza sa stea sa mai creasca mai e un pic

30+ Unde.s 2 puterea creste 30.sept.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui MARINAENACHE

Lali LA Multi Ani!!! plini de fericire si bucurii...Obs k v-ati binedispus de azi noapte

Stiu eu de ce esti obosita. Ca ai lipsit la petrecere asta noapte

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MARINAENACHE spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Citat:
citat din mesajul lui MARINAENACHE

Stiu eu de ce esti obosita. Ca ai lipsit la petrecere asta noapte

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty2585 spune:

Buna Dimineata

In primul rand vreau sa felicit prima mamica a odiseei si sa ii urez bebelinei Eva bun venit Sa fiti sanatoase si sa va bucurati una pe cealalata pana la adanci batraneti

Lali,tie iti trimit cele mai calde urari si multa sanatate,fericire si numai bucurii

Urez multa sanatate si rabdare celor doua fete Jade si Hayat.Sa le ajute DD sa ajunga cat mai aproape de DNP

Despre noi...hmmm...suntem bine...in asteptare!!!Contractii sunt,dureri sunt peste tot...iar bebelina nu vrea sa iasa inca,cu toate ca maine facem 39 sapt
Dupa o noapte alba,in care am stat si m-am uitat la tv si,bineinteles,am tot ciugulit cate ceva acum sunt franta de oboseala

Va pe toate si va doresc o zi linistita si fara dureri

P.S. Am sa schimb de azi semnatura si poate,poate vine si domnisorica mea

Fericita 38+ cuLoriana-Maria

AMR 2 sapt max

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

ce naiba am azi... al doilea mesaj de 100 de pgini il streg .. sunt tare indispusa.. nu in butoi dar moale ma doare capul, am nervi... sunt tare ciudata azi sunt vesela , maine la pamant .. azi as dormi toata ziua.. si am fost la cumparaturi si nu ca nu m-am bine dispus ci chiar m-am enervat ca am stricat bani.

Deci .. eu ii transmit la JADE multa credinta si liniste, bebe va fi bine.. sunt multe exemple de bebei nascuti prematuri si f ok... mai mult avem exemplu in odiseea vecina cu bebe nascut natural la 35 s, care e mai bine ca cei nascuti la termen.. scos din spital dupa 3 zile... asa ca fara griji .. o sa ii trimit si sms dar dupa ce ma mai adun, si vine sotu acasa

Didi.. multumesc pt postul din cap trecut

Natalia sper ca esti acasa , dai chef cu prietenele si nu te-ai dus la cojocna in aglomertie, soare si oameni multi....

Marryan .. incepem sa bagam nu?
Hai mamica curajoasa ca mai ai cateva ore si iti vezi printesa...

Bagam incurajarile in titlu sau mai lasam sa nu te stresam...?

38+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Caty... 39 sapt.. adik 39 dupa 38? bagam si la tine majoretele

38+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

In primul rand la multi ani fericiti, mamicule Lali!!!!
Sa ai parte de toata sanatatea, implinirea si linistea din din lume atat pt tine cat si pentru familia ta!
Sa ne fii aproape mereu cu sfaturi despre bbei, retete de uleiut pentru corp, sfaturi pentru alaptare samd.
sa ai o nastere usoara si o bebelusa asa cum ai visat!

May, multumim pt vestile despre jade. colega mea a nascut la 35 fara o zi si fara injectiile de maturare si uite ca sunt bine cum sunt convinsa ca o sa fie si bb de jade. o sa ii trimit un sms sa o incurajez.

fetele, mi a placut mult petrecerea voasta!!!

Eu azi sunt harnica, fac mancare si spal tot dulapul cap coada ca nu imi place mirosul hainelor. ieri am spalat lenjeriile, azi am trecut la hainele groase si sper sa prind si o tura de prosoape noi.

inyre timp fiica mea s a apucat iar de dat din picioare. in sfarsit m am linistit. acum astept programarea de pe 23 august. sper sa fie numai vesti bune.poate cea mica si a descolatacit cordonul ombilical din jurul gatului ca ma si speriasi cu discutiile despre circulara de cordon. cat despre bianca brad am vazut eu un interviu cu ea exact dupa tragedie in care zicea ca cea mica avea o afectiune cardiaca si ca a plecat sa nasca in germania pt a fi mai aproape de clinica unde urma sa o opereze pe cea mica. nu stiam nimic de vreo poveste cu cordonul ombilical.

Oana 33+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput